11

Българин

преди 1 година

За да се направи черна магия си трябват яйце и свещи. Но пък, тях ги застигна инфлацията. Какво да се прави, който иска да прави магии, черни или бели, да си ги прави. Просто няма как да ме стигнат магиите и клетвите им. Да си таковат таковата.

10

Финансист

преди 1 година

Този и колегите му от ИТН ще дават субсидии на фирмите и бизнеса. Загрижили се те за субсидии. Като не са в НС, никой не ги пита. Но пък имат право да прогнозират за парите от субсидиите. Честито на финансистите от партиите. Специални поздрави за работещите на заплата в БНБ.

9

....

преди 1 година

Охо , хиената на дългуча го оредиха да ограбва народа ..

8

Стига глупости

преди 1 година

Кво магии бре те тресът. Пращам му мутрите , сядат в някоя сладкарница . Отвън да пазят колегите. Подписва пред нотариуса и адвоката и му вземам парите с бизнеса и фабриките.

7

Черна магия как да

преди 1 година

разрушите имотите, парите и бизнеса на човек. Взима се едно яйце, трябва да е сурово. Купуват се 2 свещи (да не са църковни!). Запалват се с кибрит, поставя се яйцето между тях и докато изгорят свещите се изричат клетвите: Х е имотен и богат, в това яйце му затварям пари, имоти и бизнес, бавно да ги губи и никога да не ги върне! Като изгорят свещите яйцето трябва да се сложи на тайно място в офиса или дома на лицето Х. Ефектът ще е бавен, но разрушителен.

6

А спрете се де

преди 1 година

Оставете пазара да си свърши работата. Какво е това животно, подпомагане на бизнеса. Или е бизнес или не. Или е кадърен ръководител или чао. Какво е това мин. раб. заплата. Плащат колкото искат. Не ти отърва, чао. Държавата подпомага само неравностойните. Пияниците и мързаливците глада и затвора ще им помогнат. Ай сик..р.

5

Избирател

преди 1 година

За Левски ще питате този Мустафата от ДПС. Той ги говори такива неща. При това от трибуната в поредното НС на България. Може пък да е от жк-то Левски в София.

4

Иван

преди 1 година

Ама заплатката си върви, нали, Левски е бил на трудов договор, каква е тази оправия, то по-добре референдум за монархия, не е толкова страшно. Ще се намери някой, поне да се знае, че има стопанин. Всеки излае нещо и накрая - 12 малки негърчета - няма отговорност като цяло.

3

Българин

преди 1 година

Тези, щом са ползвали, аз не съм. При това, те са били в противоречие със закона. Този пък беше кандидат за управител на БНБ. То, не че сегашния е неадекваен, но и този е като него. Както и тези от ИТН и техните лидери Учиндолския и Африканския. Честита да е Новата 2023 г. на тези, които дори и правителство не могат да си изберат. Че дори и шоу не могат да направят.

2

Шах

преди 1 година

Нищо не разбрах.

1

Анонимен

преди 1 година

===ползвахме еднократни разходи от държавните енергийни дружества== Т.е. надписали сте еднократно разходи в държавните енергийни дружества. Това вдига цените, естествено. Тези приходи, не можете да ги давате на фирми, които се нуждаят от подпомагане. Фирмите със спекулативни цени и излишъци, те ще си останат с излишъците. Много сложно обяснение, бе! Едвам, едвам се разбира. Ама то се разбира от програмите ви за управление.