15

Арис

преди 1 година

Чета коментарите и разбирам,че на българските мохамеданчета им се играе на война!Разбира се докато идват лирите от анкара пишеме и коментираме по всички сайтове.......Дойде монголеца на балканите и 600 години не може да стане човек. Иска му се на турчина да прилича на човек, но.....Освен да злобее нищо друго......

14

Deliormanski

преди 1 година

Турците завзеха Северен Кипьр за няколко дена.Операцията се казваше ,,Атилла".Идете вьв Ватикана в цьрквата,,Сент Пиетро" и може да видите как папа Лео 4-ти на колене се е молел пред ,,Атилла.Нека зложелателите на Турция да се замислят над фактите от историята.

13

Анонимен

преди 1 година

А бе те и за Кипьр не се тревожеха ама докато почнат да се тревожат турците им го завзеха половината...

12

До Анонимен 4

преди 1 година

Така казаха и руснаците за Украйна!

11

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има квичене на турски кьопеци под елински камшик!

10

До 9

преди 1 година

Какъв Константинопол бе ***. Такъв град не съществува повече от 600г. Казва се Ислямъбул или Истанбул. Анладън мъ.Уа Аллах. Бисминлях.

9

Анонимен

преди 1 година

Ха аха щели да ги изритат до Атина за една седмица, щото било близо, ам то разстоянието и в посока Константинопол е същото

8

Реалност

преди 1 година

Русия-Украйна/ЕС/......Сърбия-Косово....Гърция-Турция ....От всякъде сме заградени със конфликти,само Ганко се бара поси пъпа и мисли за ядене и пиене.Защото ако Ганко го подпукат от някъде,тогава не знам на къде ще хваща.Защото Ганко никъде не е добре дошъл.

7

Oruc Reis

преди 1 година

Една нощ внезапно ще дойдем! Ердоан им каза още като дойде на власт: На острови на хвърлей от турския бряг, на които се чува езана, работа нямате. Изтеглете се с мир на вътре, както освободихте Гьокчеада преди 101 години. Вместо това, те се въоръжават и плачат пред САЩ. Не разбраха, че ядосат ли Осман, никой няма да ги спаси. Догодина ще вземем островите. Фасулска работа, за която сме готови и чакаме Лозан да изтече вече сто години. Пречки догодина няма. Я Аллах бисмиллях и са наши.

6

Анонимен

преди 1 година

"Гръцкият външен министър Никос Дендиас е изгубил съзнание тази сутрин по време на литургия при посещение в Света гора".А по-интересено е нашия след посещението си в Киеф дали ще припада като го напръскат със светена вода....

5

Анонимен

преди 1 година

Сатанистите и на тях ще се пробват война да подпалят.Техният външен министър припада при литургия...обладан е от зъл демон.После ще им продават оръжия да ги изплащат до 109-то коляно.

4

Анонимен

преди 1 година

Не си играйте с Турция. За една седмица, само с дроновете ще ги истикат до Атина. Бъдете много внимателни. Да не съжалявате. Никой няма да ви спаси!!!

3

Разбирач

преди 1 година

А ние си подаряваме оръжието на Украйна.Дано не се налага да ни потрябва,че са много близо до нас

2

Анонимен

преди 1 година

Стотици гръцки острови са разположени но Турция и може да се наблюдават съвсем спокойно с любителски бинокъл. Турция е права в това отношение.

1

Анонимен

преди 1 година

А трябва !