11

Дон малкия Асенчо

преди 1 година

Само не разбирам защо го търсят

10

Анонимен

преди 1 година

До ДониЕдна глупост да напавиш е човешко, но много глупости са присъщи само на много глупав човек.

9

Тошо

преди 1 година

Човекът е тръгнал с добри намерения, за което поздравления, но...!Защо на тази възраст е тръгнал сам, има ли застраховка, времето позволява ли и т.н., все въпроси на които трябва преди, не след това да се обсъждат!Дано всичко с него е наред!В белите страни, спасяват хората и после им връчват сметката, затова и там хората ...внимават!

8

Дони

преди 1 година

Уви, вече издирват не турист, а тяло... Явно сърцето не е издържало на някой наклон или се е подхлъзнал/получил фрактура... Да свършиш в планината ми изглежда даже приятно като край на житейската приказка. Можеше още да поживее, но явно е подценил условията... И аз много глупости съм ги вършил по планините, та чак се учудвам, че още мога да тракам по клавиатурата...

7

какво се чудим

преди 1 година

ще си направи кефа да си подхрани самочуствието че още може да катери като 20годишен пък че ще съсипе празника на другите да духат супата и вместо коледа не му пука

6

Анонимен

преди 1 година

Сам в планината на 2900 м.н.в. през зимата на 70-годишна възраст! Искал е да се самоубие или окончателно е изтрещял от възрастта!

5

Имате грешка

преди 1 година

Вчера е имал рожден ден, вече е 70-годишен турист

4

Анонимен

преди 1 година

Кото ти е писано.

3

Варналиев

преди 1 година

Банално самоубийство, също като да скочиш от Аспаруховския мост във Варна. Последствията са за близките и търсачите-спасители.

2

kazakrav

преди 1 година

Пирин може да бъде много опасен. Някои големи имена са загинали там, и то изкачили къде по високи и страшни планини.По принцип винаги е грешка ако тръгваш сам. Отделно на тези години. Един микроинфаркт или инсулт да е получил, зашеметен да е паднал някъде, и вече от хипотермия примерно, и без мед. грижи (даже без никакви ако е бил неадекватен ) и всичко приключва.

1

Размисли и Страсти

преди 1 година

А да си беше сЕдел у дома гледайки си турски сериали......сега нЕмаше да го издирват!