60

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията е всички срещу един, а саирджиите даже подстрекават и дават оръжие. По добре е да се сборят руснаци и украинци, а после може да станат и добри приятели.

59

Анонимен

преди 1 година

Тук са се опънали на слънце някакви типове, които говорят за кървава война, макар руснаците да са толкова прецизни и постъпателни, че реално за една година цивилните жертви са минимални. Говорят за немощ на руската армия, а тя дори не е мобилизирана на 100%, няма никакв а нужда от това, говорят за прехваленият запад, а той бавно и метъодично загробва Украйна. Въобще, доста глупости на фона на случващото се.

58

Реалност

преди 1 година

Този дърт комунист се е осрал до ушите , но ръси дебелашки закани в типичния за агресора стил. Истината е , че докато не изринем цялата комунистическа слуз от държавите си , няма да има прогрес нито в Русия , нито в България ! Кучето е комунистическо и е заровено в Русия и България !

57

да ама не

преди 1 година

целта на Москва е унищожаването на украинската идентичност и укрински народ и порсвнто м.Дали светът ще позволи един народ от 50 милиона да бъде унищожен по имперски съображение е въпрос който Лвврон не си задава.

56

Анонимен

преди 1 година

Пак почнахте комунисти да халюцинирате...не е добре да почвате с тревата от рано сутринта.

55

Анонимен

преди 1 година

До 66:Ти лъжеш.Ако не помниш една от причините за избухването на войната там беше точно това,че укрите забраниха всички други езици включително българския.Ти ако страдаш от проблеми с паметта си е твой проблем.

54

Анонимен

преди 1 година

Търпение, Москва! Ще трябва да изтърпите дълго унижение!

53

Анонимен

преди 1 година

До 72:Мхм...в интернет.Иначе реално е обратното и укрите губят.

52

Анонимен

преди 1 година

*** тя Украйна вече разби смешната руска армия, трябва й още малко време да я довърши.

51

АнонимеН

преди 1 година

РЕЖИМА НАЧЕЛО С КА ПУТИН ПУБЛИЧНО ОБЯВИ, ЧЕ ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА УКРАЙНА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕВЗЕМЕ И ТОВА БЕШЕ ПРИ НАХЛУВАНЕТО ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2022-РА ! СПОРЕД МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО ТОВА , ЗНАЧИ ОБЯВЯВАНЕ НА ВОЙНА! КОМУНИСТИТЕ ИЗЛЪГАХА ТОГАВА, ЧЕ НЕ Е ВОЙНА СЕГА ПАК ЛЪЖАТ, ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ВОЙНАТА!

50

Анонимен

преди 1 година

Щели да постигат цели на бойното поле :))))))))

49

Анонимен

преди 1 година

Човекът кoнь нее виноват! Кой му ги пише тия пoвъpни? Уcтътъ муй пълна с глyпycти!

48

АнонимеН

преди 1 година

А ТОВА , ЧЕ ПРОПАДНАЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПРЕВЗЕ ЕДВАМ НЯКОЛКО МАЛКИ ГРАДА И КУПЧИНА СЕЛА В УКРАЙНА КОЯТО ИМ Е ДЪРЖАВА СЪСЕДКА Е ТАКЪВ ПРОВАЛ, ЧЕ Е ГНУСНО! РЕЖИМА СЕ ПРОВАЛИ НАПЪЛНО В УКРАЙНА И СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАКВА ГЛУПОСТ ДА КАЖАТ ДА СЕ ЗАМАЖЕ ПОЛОЖЕНИЕТО ПОНЕ ПРЕД БАЛАМУРНИЦИТЕ, ЧЕ ПОНЕ МАЛКО ПО-УМНИТЕ ИМ СТАНА ЯСНО ВЕЧЕ КАКЪВ ПРОВАЛ Е КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ВЪВ ВОЕННО ОТНОШЕНИЕ!

47

до 57

преди 1 година

Лъжеш, скъпи! Дори нашето русороБско правителство официално призна, че любимата им русия е забранила българския език в анексираните територии. Все пак за Крадев, Тиквата и Нинова по важното е да текат парички, отколокто да има българии и България.

46

до 64

преди 1 година

Обратен ама това не променя факта, че Русия е пълна трагедия във всяка категория :)

45

Анонимен

преди 1 година

Бъркаш Лавров...не са 4...... а 5...анексирани района....Няма кой да ги признае освен Вашите пудели...А че за.... НИЩО.... умират хиляди млади русначета,...какво ти пука...Вие всичките от Кремъл сте да застанете на Червеният площад и с Калашника....

44

Анонимен

преди 1 година

Много ми е смешно как Русия още се има за някаква велика сила :))))

43

Анонимен

преди 1 година

Ео 55:О,турчето се размечта да отцепва Кърджали.Затова денонощно виси да настройва срещу Русия,защото си мисли как без Русия нямаме защита и ще ни разцепи.300 дявола да те вземат!Дори да не е Русия ние сме в НАТО и няма да ти стане.

42

Евро-Атлантик

преди 1 година

Не знам но България спешно трябва да изтегли милиарди заем и да дари на САЩ в помощ от наказанието божие !

41

Анонимен

преди 1 година

Лавров ако разчиташ на руска армия... ще има да чакаш още дълго.