80

Анонимен

преди 1 година

В речта си клоунът Володимир Зеленски каза, че милиардите долари, които САЩ предоставят на Украйна в борбата й срещу руската инвазия, не са благотворителност, а инвестиция в глобалната сигурност и демокрация. Кой ще върне тези пари все още не се знае.

79

Анонимен

преди 1 година

В Украйна няма нито топлина, нито светлина, но има ракети Пейтриът.

78

Анонимен

преди 1 година

Настоящият президент на Украйна е актьор и гей, който играе своята роля. Когато дълбоката държава вече не се нуждае от нея, тя просто ще изчезне. Очаква го тъжната съдба на Мартин Борман, който се опита да избяга от Берлин. В крайна сметка той ще бъде идентифициран само по зъболекарски картон, намирайки останките му в един от многото масови гробове.

77

Далеко от Русия

преди 1 година

Добре, че нямаме нищо общо с тази изостанала и неадекватно войнствена държава - иначе сега щеше да има мобилизация и у нас!

76

Анонимен

преди 1 година

Съвременният Ирод Зеленски е готов да не остави камък необърнат от страната си, само за да остане жив и да напълни парите до дупка с пари

75

Анонимен

преди 1 година

това е единственият начин с украинците, те са народ на предателите, те предадоха историята, вярата, приятелството, никой и нищо няма да ги преправи. Америка добре им проми мозъците, оказаха се предатели на генно ниво за обещанията на Запада, за дантелените ***. Нуланд призна, че пет милиарда долара са си свършили работата: скочиха по площадите, загубиха страната, хората, бъдещето

74

Анонимен

преди 1 година

Търпение,да, търпение и скоро няма да ви остане армия.

73

Не са в ред

преди 1 година

Денацификация, благородни цели и подобни глупости, а в действителност бомбардиране и убиване на мирни жители и цивилна инфраструктура, изселване на местно население и асимилация!

72

само питам

преди 1 година

Абе тоз рузки цирков кон що не са го бракували,ами са го пуснали на поляната да цвили и да мята къчове?!Мразел многу хамериканците,а като го дадоха излегнат на шезлонгът в Хилтън,с последен модел Айфон,смартфон и часовник?!Дъщеря му родена и живее в Ню йорк,ама той с Пичкин омъгляват ли и ошарашват рузките и БГейските зомбита,че се борели с САЩ,НАТО и извънземните едва ли не?!Окрадиха Ватландия с трилиони и решиха да ги изсмучат от Украйна и да се изфукат колко са велики?!Тепърва ще има сеири!!

71

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами след като плановете за Блиц криг се провалиха на маскава и остава само търпението, търпение-което ще превръща част от Украйна в барутен погреб, където ще загиват и ще бъдат погребвани руски войници, търпение-което ще направи путинова раша най-изолираната и най-мразената страна в света, търпение-което ще върне руснаците във времената на Сталин и купонната система и докато светът се развива и гледа напред в бъдещето, крепостниците ще дълбаят дъното на своето блато под хомота на сатрапите си

70

Анонимен

преди 1 година

"Всегда побеждает тот, кто готов идти до конца. Всем хорошего и плодотворного дня", написал Рогозин.Рогозину сделали операцию 26 декабря. Как сообщал тогда его помощник, медики извлекли осколок украинского боеприпаса из района шейного позвонка. Операция прошла успешно.

69

Анонимен

преди 1 година

Този отвратителен човек не разбра ли, че са разконспирирани в тяхната върхушка. Много обичат Русия, а чедата им са учили и някои живеят в САЩ и Европа. Какъв е изводът? Облагата и то в много размери. Няма как, в най-богатата на нефт държава, в многа населени места, да нямат път и ходят по калдъръм, както му казват старите хора, а върхушката да живее в охолства и в палати за десетки милиони долара.

68

Анонимен

преди 1 година

Запада бил подготвял тая война чрез Украйна, само не знам кой прави армия от 20 години, добре че Русия е една корумпирана и слаборазвита държава, та армията им е като държавата.

67

Новите руски територ

преди 1 година

Новите руски територии. Анексирана територия е Косово, няма даже и референдум, само бомбардировки

66

Анонимен

преди 1 година

"Убеден съм, че..."===Бяхте убедени, че ще превземете Украйна за по-малко от седмица. Войниците ви дори си бяха взели парадните униформи. Вече 10 месеца убедено буксувате.

65

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонименимам предвиТ, като си с килийно да не те вземат на работа да *** коментари.

64

Анонимен

преди 1 година

Забелязвам, че русофилите изказват мнения, а русофобите заблашват с изтребване. Може би това е имал предвит Путин когато е говорил за денацификация. Може би наистина се е зародило обществоготово да те линчува само заради принадлежност и ценност.

63

АУУУ

преди 1 година

И ЛАРРОВ ЗАГОВОРИ ЗА " ВОЙНА"?!??? НЕ БЕШЕ ЛИ ЗАБРАНЕНА ТАЗИ ДУМА В РУССИЯ?

62

Старата школа

преди 1 година

Яко заработват момчетата за Нова година. Пишете, пишете.... Нали знаете за кучетата и кервана. Пък и *** да си, при положение че нищо друго не можеш, си е работа все пак.

61

Хайл химарс

преди 1 година

Болшевики, комунисти и русофили се лекуват с Чилийски антибиотик.