120

Анонимен

преди 1 година

Лавров лъже. Русофилите тук ми казаха, че русия ВЕЧЕ е постигнала целите си. А какви конкретно са тези цели, никой не знае.

119

tot

преди 1 година

И тоя ми бил ,,дипломат''...ало...не разбра ли ,че Американците пак те прецакаха и си вкарахте авто гол,да видим сега КОЙ Е АГРЕСОРА,кой запали фитила ааа...няма вече никой да ви вярва,че сте ,,ОСВОБОДИТЕЛИ ''!!!

118

Алекс

преди 1 година

Изритани от Херсон.Изритани от Харков.Коя е следващата цел? Москва не иска преговори.Иска капитулацията на Украйна,след като поставя условието Киев да да признае анексията на 4 украински региона.В такъв случай за Украйна няма друг изход,овен да се бие с окупатора.

117

Анонимен

преди 1 година

В Одеса приключи демонтирането на паметниците на руската императрица Екатерина II и на военачалника Александър Суворов. Това беше обявено в четвъртък, 29 декември, в градския съвет на Одеса. Ръководителят на Одеската областна държавна администрация Максим Марченко заяви, че трябва да се изхвърли всичко съветско и руско.

116

Анонимен

преди 1 година

Русия печели надмощие в електронната война в Украйна, извеждайки от строя безпилотните си самолети и заслепявайки артилерията си. Дейвид Акс написа статия за Forbes този месец, в която цитира доклад от ноември на Кралския институт за отбранителни изследвания, който отбелязва, че руските системи за електронна война (EW) са извели от строя повечето безпилотни летателни апарати на Украйна. Те намалиха средния живот на малък квадрокоптер до три полета, а на дрон с крила до шест.

115

Анонимен

преди 1 година

До 120: Министерството на отбраната на Русия съобщи, че в Купянското и Красно-Лиманското направление въоръжените сили на Украйна през изминалото денонощие са претърпели загуби в жива сила и техника, руските войски са ликвидирали 90 военнослужещи на противника. Това съобщава РИА Новости. Киевските бойци претърпяха поражение в купянската посока в районите на селищата Тимковка, Кисловка и Берестовое в Харковска област

114

До 116

преди 1 година

Русия нищо не е извоювала, миналите световни войни доказаха, че след вероломно нападение и завоюване на територии следва повратна точка, обрат и натикване на агресора в бърлогата му. Така че агресивната руска мечка стръвница ще бъде натикана в сибирската й бърлога, ще бъде прогонена от Европа, а в Азия я чака задушаващата прегръдка на Китай.

113

Анонимен

преди 1 година

Защо мирният процес в Украйна не тръгва от земята? Германският "Юнге Велт" задава този въпрос и стига до извода: "мирните предложения" на Зеленски са нереалистични. Но Вашингтон му прощава всичко, както навремето прощава всичко на диктаторите Мобуту или Чомбе.

112

Анонимен

преди 1 година

Страната, която де факто легализира убийствата през 2014 г., просто нямаше как да не стигне до такъв етап. Но дори в главата на такива закоравели убийци като Залужни няма нищо като изграждането на поне някаква продуктивна конструкция - само увереността, че ще дадат всичко, ще си затворят очите за всички зверства на украинците, ще се крият зад злата Русия и ще разпространяват разни фалшификати . Това е цялата истина за Украйна

111

Анонимен

преди 1 година

Но Украйна НЕ е демокрация. Това е тоталитаризъм, бандитизъм, олигархия и там е възможно всичките ни пари да попаднат в неподходящи ръце. Зеленски става все по-богат всеки ден и ще спре. Не го е грижа за хората, главното е той самият и неговото обкръжение да забогатеят във войната. Къде е Яценюк сега? Открадна милиарди и живее в Америка

110

Анонимен

преди 1 година

До 120: Това означава, че много повече украинци ще загинат в името на интересите на САЩ. А в Украйна са с промити мозъци, те са слепи и глухи, те не искат да знаят нищо, целият свят знае, че Америка е виновна, само Украйна не знае

109

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е мутра на САЩ... Продаде страната си... Целта на САЩ е да разпалват конфликт под прикритието на помощ... Какво може да се очаква от държава, която разпалва и ограбва страните от свят?

108

Анонимен

преди 1 година

Целият свят се смее на руската армия, тия още сънуват някакви успехи.

107

Анонимен

преди 1 година

Украинците, всъщнист са си чисти руснаци продали се за пари на Запада. Няма данни да съществува украинска идентичност. Затова няма да има прошка за такива предатели и колаборационисти и Москва ще ги избие до крак, както прави в момента

106

Анонимен

преди 1 година

Защо у нас все още се изучава руски със стотици милиони средства от бюджета? Да не говорим за изгубеното време на учениците.

105

Анонимен

преди 1 година

Русия извоюва това което и трябваше. Най-богатия на природни ресурси Домбас. Най-голямата АЕЦ в Европа -Запорожката. Сега остава световната общност официално да признае новоприсъединили се федеративни Руски републики..и войната приключва.

104

пет

преди 1 година

този уморен кон дали ще дочака

103

Анонимен

преди 1 година

съжалявам за измамените хора ... колко напразни смъртни случаи в братоубийствена война в името на обогатяването на върха Зеленски, Байдън

102

Анонимен

преди 1 година

Ние ще имаме работа - те няма. Ще имаме пенсии - те нямат. Ще имаме подкрепа за деца и пенсионери те нямат. Нашите деца ще ходят на училища и детски градини - техните деца ще седят в мазета." (Пьотр Порошенко 2015 г.)

101

Анонимен

преди 1 година

целият запад въоръжава украинската армия, облича, обува, храни, плаща, лекува, води информационна война срещу русия, но все пак украинците не ги бива да воюват.