140

Анонимен

преди 1 година

На тяхната реч има израз в съвременен жаргонен антисинтаксис като "упороты что ле"...

139

Гражданин

преди 1 година

Лавров,не ни заблуждавай повече! Ние знаем вече,че сте агресори,убийци,крадци,мароде ри,унищожители...Никога повече няма да ви се вярва колкото и в каквото и да се кълнете!За голямо съжаление се оказа,че именно вие РУСНАЦИТЕ,в които вярвахме толкова много сте отпадъкът на човешката раса - жалко,много жалко за вас !Слава на Украйна ! Независи мост на Украйна и украинския народ !

138

Анонимен

преди 1 година

Лавров е болен

137

Анонимен

преди 1 година

Чичо Сам иска да помогне и на двете Русии. На по-малката вече е помогнал, като е рекъл че ще я зашитава. Сега е ред на по-голямата, като ще и помогне с надробяването и на по-малки държавки.

136

Вие сте глупаци!

преди 1 година

Нищо няма да постигнете,Вие каквото можахте вече съсипахте,оттук насетне ще вървите само надолу!

135

Анонимен

преди 1 година

Путин сбърка фатално с Украйна, според някои анализатори, ако вместо Украйна беше нападнал прибалтийските републики, Молдова или дори България, за няколко дена щеше да победи, а Нато да се разпадне, всички тези проруски военни формирования, щяха да излязат от нелегалност и да започнат да убиват в името на Путин, но ... сега с Украйна работата се закучи, защото Украйна е голяма държава, а и украинска нация очевидно съществува, за разлика българска нация.

134

Анонимен

преди 1 година

До Глух Пор - Tочно го каза!

133

Глух Пор

преди 1 година

До Богомил Трайков- Объркал си и виновниците за случващото се, и жертвите. Проблема ти е, че не ползваш собствения си мозък, а гълташ наготово сдъвканото от медиите.

132

Анонимен

преди 1 година

Само психично болен човек (ако може да се нарече това отребие Лавров) врещи на пълен глас, че Русия не бърза и, че с постоянство и търпение ще унищожи още може би няколко стотин хиляди руски войници. Те, майките, както беше казал Жуков ще родят още. Това е касапин и убиец без грам интелект и мозък. Всеки народ си заслужава управляващите. Това е съвременна Русия.

131

Богомил Трайков

преди 1 година

Само психично болен човек (ако може да се нарече това отребие Лавров) врещи на пълен глас, че Русия не бърза и с постоянство и търпение ще унищожи още може би няколко стотин руски войници. Те майките както беше казал Жуков ще родят още. Това е касапин и убиец без грам интелект и мозък. Всеки народ си заслужава управляващите. Това е съвременна Русия.

130

Глух Пор

преди 1 година

До д.... Ta то украинци в украйна комай не останаха, мъжете им ги избиха, милиони емигрираха! А след тази тази зима от тъмнина, студ и жажда всичко останало ще се изнесе или измре. И само полски, британски и вякакви други натовски батальони, преоблечени в украински униформи ще се шматкат там напролет. Ако въобще остане нещо от украйна до тогава,

129

И?

преди 1 година

Едно е сигурно, Лавров няма да види тези 4 области руски.

128

хуя

преди 1 година

този шизофреник

127

д

преди 1 година

ще се торят украинските полета с евтина руска био маса май още дълго

126

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е, че и Вие не си знаете целите.

125

Ама то

преди 1 година

Няма бойно поле бе г-н Лаврооов..., има само малка военна операцийка !!!

124

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 143100 000 мъртви руснаци и още толкова украинци до коледа как какви.

123

Анонимен

преди 1 година

Абе Лавров, Украйна е руска територия, това е руска територия и украинците са руснаци, защо не си защитите хората и си вземете цялата територия Украйна, за да има траен мир в Европа, а и украино-руснаците да не живеят в страх и убийства? И след това да има добри отношения и търговия! Върнете си цяла Украйна, за да има траен мир в Европа, тези ненормални нацисти и Зеленски на никой не са нужни!

122

Стоедин

преди 1 година

И този симулира че си е повярвал. Почват да стават жалки вече.

121

Анонимен

преди 1 година

Лавроф , глей да не се катурнеш от някой прозорец , че напоследък е модерно ...