72

Той е

преди 1 година

Да се опра,ят...

71

Анонимен

преди 1 година

вмузей по история сръбетата са ни представили в много черни краски. Може би планират след като прегазят косоварчетата да си приберат земите до шоплука вкл. Наистина ще се забавлявам да видя разните мижитурки и пубертети у нас дето ни ги врат всеки ден от екрана как хващат автомат. И оня *** мюмюн дето не може да приказва български също искам да го мобилизират и проеврогейатлантическите интеУектуаУци и те...

70

Анонимен

преди 1 година

Да се сбият за да решат съдбата на Косово! Не искаме анклави на Балканите.

69

Анонимен

преди 1 година

1 Сърбите си търсят повод, да дръвнчат с оръжие и да заплашват Косово. Ако сърбите не бяха запалили войната в б.Югославия, не бяха извършили кланета и геноцид над несърби, това нямаше да се случи. Щяха да си живеят в мирно съседство, като със Словения.

68

Анонимен

преди 1 година

Значи че Косово е сръбска територия, приемам, но това за шопската салата била сръбска - не.

67

Анонимен

преди 1 година

Явно на САЩ им трябва нов полигон за изпробване на силата на Русия. Маскираната като помощ за зелчо война с РФ не им е достатъчна.

66

Анонимен

преди 1 година

80 Няма "велика" държава, на която всички генерали са осъдени в Хага, за престъпления срещу човечеството. Чийто лидер умря окаяно в килия, в Шевенинген Хага, с обвинение за геноцид и военни престъпления, която бе подложена на бомбардировки и санкции от най-развитите демокрации в света.

65

Анонимен

преди 1 година

Този път Русия ще се намеси.

64

Анонимен

преди 1 година

Сърбия е велика.

63

Има..

преди 1 година

такъв народ и той е косовски сърби.Шиптарите са навлеци който Югославската федерация е хрантутила и по примера на нашите мнгсари са раждали само неграмотници,чието поколение знае само да краде,мизерства,тафик на вс забранено,познато ви е.Е,тези да са новата власт с територия на селяни,които поколения наред отглеждат земеделска продукция?Ами ловят пушка ,мотика ,брадва и всичката тази изкуствено създадена *** на бунището!

62

Алекс

преди 1 година

Сърбетата позабравиха предишния кютек,който отнесоха и пак си просят шамарите.

61

Анонимен

преди 1 година

68 Защото Русия мечтае за световно господство, а полуделият диктатор в Кремъл, иска да реанимира Руската империя от времето на Петър I.

60

Анонимен

преди 1 година

72 На празните русофилски кратни и путинисти, трябва да се напомни, че онзи ден, шефката на РЕМ, сръбския СЕМ, се позова на заместника си, който е известен сръбски лингвист, че българите били сърби и че няма български език, а сръбски. Че българите си хапвали "шопски салата", а незнаели че тя била сръбска.?! Не е трудно да прозрем какво се цели с тези изявления на високо ниво. Нови териториални сръбски претенции и подклаждане от Русия, на конфликти на Балканите, посредством сателита й Сърбия.

59

Факт

преди 1 година

Докато сърбите не върнат Западните покрайнини и Зайчар, не могат да разчитат на симпатията ми.

58

ЬЬЬ

преди 1 година

Както лавров-сиреч путин- към Украйна:ако не ги приемете,ще наложим условията си чрез армията ни-със сила,така и вучич заплаши Косово и разпореди най-висока степен на бойна готовност на сръбската армия.Зрее въоръжен конфликт,но такива са диктаторите.Те не търпят другомислие.Те са коне с капаци,невиждащи правилата в демократичния свят.Те нямат бъдеще в Европа,а техният път минава през военнопрестъпления към затворите.

57

Анонимен

преди 1 година

В основата на всички конфликти по света стоят кравари.

56

АНГЕЛ

преди 1 година

Сега и момента Сърбите да ги зачаткат и да си върнат Косово. Трябва да бъде поправена тази историческа грешка .

55

Анонимен

преди 1 година

Бои по сръбските кратуни. Онзи ден наглите открили изложба за българските "зверства" в мскедония. Толкова нагли същества, вместо да се покаят за зверствата срещу българите в македония, те се представят за жертви, долните демони. И тука ше ми ги зашитавате...ай сиктир от *** и предатели

54

Анонимен

преди 1 година

Ефекта на американските демократи по света. Мдаа, война след война. Да се готвят в тайванско море ,както и на корейския полуостров.

53

Сандо

преди 1 година

кривите историята и информирате грешно! Севрно косово е автономно и косовската полиция има право там да влиза само с разрешение от тях. Това е част от Брюкселският договор на Косово. Да, ама полицията влезла и почнала да арестува. Затова са блокадите