99

Калеко Алеко

преди 1 година

"..То аз знам и за една друга държава, която бомбандираше Югославия, която разруши Ирак.." Ами преди "тази държава" да бомбардира титова и сталинова югославия, сърбите осеяха балканите с масови гробове, а след разпада на СеСеСерето беше логично да се разпадне и Югославия-туморът на балканите, който натресе ВеликосръПският шовинизъм на Хърватия, Словения, Босна, Черна гора и т.н, а най-засегнати бяхме ние българите с Македония..в Ирак имаше един диктатор и сатрап, който преди това нападна Кувейт

98

Анонимен

преди 1 година

Вярно е, че в Русия са най-различни националности, но държавотворният етнос е славянството. За разлика от западните колонизатори, които са унищожавали възможно повече, някъде почти до корен, местните, традициите и езика им, Русия е създала условия за развитие на всички, и най-малките етноси и езици. Преди няколко месеца писаха, чепочинал последният носител на урмундски език.Но урмундски език се изучава в училище в тези райини, където е коренното население, т. е. не е изчезнал, а е дабе и писмен.

97

do 117

преди 1 година

Украинската шайка се бори точно срещу руския народ, имат идеология да избиват колкото се може повече руснаци. Доказано е и писмени наредби, даже с говорене на ниво посланик.

96

До 111

преди 1 година

Тая държава, преди да влезне в Сърбия, сърбите избиха 15000 невъоръжени цивилни в Сребреница. Което си е геноцид, или престъпление срещу човечеството, същото което прави Путин в момента.

95

Анонимен

преди 1 година

До НАПРОТИВ-И защо не си върнете териториите, които са ви били окупирани, кое ви спира?

94

Анонимен

преди 1 година

До ВасилевА не потърси. милиони руснаци емигрираха в Русия след като бяха изгонени от киевския режим още през 2014 г . И никой не отрази геноцида над руското население в Донбас.Смятахте, че Русия само ще наблюдава този процес ли? Вие с една хилядолетна империя ли смятахте да се подигравате?

93

НАПРОТИВ-

преди 1 година

безсмислено е да се преговаря с руските фашисти и терористи и само връщането на окупираните територии в пределите на Украйна и безусловната капитулация на русия ще върнат мира в Европа.Всеки който твърди обратното обслужва путин-сиреч е поддръжник на руския тероризъм,сиреч е с русофилски промит мозък.

92

Анонимен

преди 1 година

Кумир за всички нацисти в Европа е Путин, като почнем от Льо Пен във Франция до Копейкин в България. Помним и кой идваше на предизборните концерти на Атака - Газманов и Любе, все руски нацисти.

91

Анонимен

преди 1 година

То аз знам и за една друга държава, която бомбандираше Югославия, която разруши Ирак, която финансираше войната в Сирия. Всички тези държави бяха предварително шантажирани и систематично заплашвани от нея.Ти сещаш ли се за тази държава?

90

Анонимен

преди 1 година

Неонацистите в цяла Европа работят за интересите на русия и работят по руските опорки. Това е факт. АфД и Фрайе Захсен в Германия, Льо Пен във Франция (с кредит от ВТБ), Триколора в Чехия, *** и Атака в България, Орбан в Унгария. Всички националисти изведнъж скочиха да бранят "националния интерес" и да благославят търговията с русия. Разбира се приемайки търговията с ЕС за даденост.

89

Анонимен

преди 1 година

Една държава се смята за специална и иска да има право на сфера на влияние извън нейните граници - русия. Една държава се занимава с ядрен шантаж "ще бъде както искаме или ще унищожим Света" - русия. Една държава провежда етническо прочистване като праща етническите си малцинства като пушечно месо - русия. Хора за протест с бял лист хартия са в затвора, а ултранацистът Дугин е на свобода - русия.

88

Анонимен

преди 1 година

Сбогом Русия! Няма да тъжим за теб...

87

Анонимен

преди 1 година

Министерството на горите на руската република Тива се похвали в социалната мрежа, че на семейството на убит мобилизиран във войната е предоставило компенсация под формата на ... дърва за огрев. Циничното съобщение гласи: Напомняме ви, че Министерството на горите и управлението на природата на Република Тива все още оказва подкрепа на семействата на мобилизирани сънародници.

86

Анонимен

преди 1 година

Москва не се бори с народа, само го тероризира. Ра6истите в 23 часа те поздравяват с добър ден и окото им не мига.

85

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен..темата за славянството се преекспонира главно от рассия, въпреки че населението там се състои от варяги, боряти, дъгестанци, чукчита и так далее, които едва ли могат да се нарекат славяни, а ако славянин означава "роб", явно този смисъл му е придаден от руските царе и помешчици, които са го закрепостили, впоследствие комунизмът на Ленин и Сталин е превърнал работниците и селяните в роби на Компартията и ги е затворил зад Желязната завеса на един концентрационен лагер..роби са и сега

84

Анонимен

преди 1 година

Нацисти с шеф евреин. Борци против нацизма Вагнер. Тоя кога ще почне да си пие хапчетата.

83

пак аз

преди 1 година

Не, не ви е виновна Европа, че сте смотани нацисти и фашисти. Вие винаги сте си мили такива, но простите хора не го разбираха ... досега. Сега вече всеки поне с малко акъл разбра кои са истинските нацисти.

82

Анонимен

преди 1 година

Официалните етимологични речници на английски и немски извеждат думата "славянин' от думата "роб" . Не от вчера, не от 20 години. Стремежът да бъде затрито славянството е нептркъснат столетия наред. Поляците живеят с убеждението, че след като са си създали особена важдност в Щатите, не само ще им се размине, но и ще властват над другите. Мислили са си и преди 1938, че като сключат договор с Великобритания, тя ще ги защити. Не би!

81

Анонимен

преди 1 година

Обективно погледнато, военната вълна настъпи преди февруари 2022 г, в модата. Погледнете обувките за "дами": обемни грайфери, дебела платформа. Погледнете кройките, цветовете. Прическите на мъжете също са като хитлероввви военни- 0 номер отстрани, горе перчем....

80

Калеко Алеко

преди 1 година

Руският нацизъм е най-стария в Европа, има го от времето на руските царе, а след Ленин нацизмът в рассия се трансформира в Кремълски, като се продуцира от КаГеБейската мафия..парадоксалното тук е че тази нация с крепостен феодализъм и пословичното разточителство на царете си, а после и на кремълските велможи и олигарси е последната, която може да претендира за някакво качество, тук социалните неравенства са най-фрапиращи, а духът на населението се поддържа с водка и сельодка, в т.ч. и бояришник