119

Петко

преди 1 година

*** съвсем откачиха.

118

Иван

преди 1 година

Районите изобщо не се грижат за психичното си здраве!

117

Анонимен

преди 1 година

До До 111 - "Тая държава, преди да влезне в Сърбия, сърбите избиха 15000 невъоръжени цивилни в Сребреница. Което си е геноцид," -- Не, това беше ПОВОДЪТ сащ да пуснат бомбите по Сърбия... По-късно се разбра, че геноцид е имало толкова, колкото Садам имаше химическо оръжие, или колкото руснаците имат общо с клането в Буча. Всичко това са отдавна ДОКАЗАНИ фейкове, на които вярват само или пълни идддиоти, или русофобски изверги, които разчитат само на лъжливи аргументи, защото други няма

116

Аз

преди 1 година

Пък за по големи нацисти от Медведко и *** след 1945та не съм чувал

115

От отрезвителното

преди 1 година

Тоя пак ли пие от сутринта?! И защо изобщо на такива алкохолици им дават изобщо да имат обществени изяви, след като от аклохола само фълят и дори не им се разбира? Този единственото нещо което разбира и от което се интересува е водката. За него са водката и останалия свят!!!

114

Анонимен

преди 1 година

Да Верваме на рашките чиято армия е предимно от затворници,наемници и какви ли не ***. Или пък да им Верваме понеже диктаторът Путин е изградил един режим който си сменя конституцията в Русия когато поиска и управлява незаконно десетилетия. Или пък да Верваме на рашките понеже са много честни и прочие. Абе аз не им Вервам

113

На мекия вълната

преди 1 година

му пречи

112

Анонимен

преди 1 година

КРЕМЪЛСКИ НАЦИЗЪМ ! Служебният министър Николай Милков съобщи, че Кремълските Нацисти са разтурили българските училища в окупираните украински земи. Изпълнителният директор на Агенцията за Българите в Чужбина Райна Манджукова добави, че Кремълските Нацисти са премахнали български символи и портрети на български исторически личности.

111

Пещерният Медвед

преди 1 година

Путин и Пригожин са в АДА. Двойници на Путин дават истерични изявления. На Пригожин му показват архивните снимки. На ред е Медведев и другите от бандата. Въпрос на време е Украйна да изрине окупаторите от териториите си. А Русия, благодарение на Кремълската банда ще се върне в първобитно общинния строй.

110

Калеко Алеко

преди 1 година

Гледайте българския документален филм "Домбаска пролет". Има го в мрежата.

109

Анонимен

преди 1 година

ДО Алекс 23:Хубаво..Тогава кажи твоите мишки да не се крият в цивилните домове, училищата, болниците ;) Твоите господари непрекъснато разрушават всеки държава в света ;) даже удряха с 2 атомни бомби.. знаеш ли колко цивилни пострадаха тогава и продължават да пострадат..

108

ф

преди 1 година

този ще бъде първия обесен на площада помнете ми думата

107

Анонимен

преди 1 година

Точен, както винаги.

106

процедурно питане

преди 1 година

Защо тогава Путин покани всички нацисти в Петербург на спявка.. Защо финансира такива като Льо Пен и нашите фашисти?

105

Грешите, Медведев!

преди 1 година

Прехвърляте ВИНАТА на здравата глава.

104

Анонимен

преди 1 година

Думата "нелюди", т.е. "нехора", е въведена от украинската шайка за хората в рускоезичната част на Украйна. Факт. Персоните, които поддържат човеконенавистничекото поведение на сегашната Украйна, сами се проявяват като чевеконенавистници, което е изключително обществено опасно.

103

Алекс

преди 1 година

След 24.02.2022 Русия регулярно разрушава домове и гражданска инфраструктура в Украйна.В такъв случай къде е възроден нацизма?Очевидно е.Митята пак е пиян.

102

Анонимен

преди 1 година

Калеко Алеко, знаете ли въобще какво е "епитет", "съществително нарицателно", 'сюрреализъм"? Или джарате през просото както властват чуждиците и термините сред хора, оскъдно четящи? Пак ще повторя: демонстрирате войнстващо невежество и това е обществено вредно, много вредно.

101

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен ... пиша само истини и си служа с факти за които всеки грамотен човек може да прочете и да се информира, за разлика от такива като теб които в отговор ме заливат с епитети и нарицателни и преповтарят опорките на СОЦА, Кремъл и социалистическия сюрреализъм, които времето замете на бунището на човешката история ... !!!

100

Анонимен

преди 1 година

Калеко Алеко, пишете свободни съчинения за подобни на вас. Sklawe/ sklave каква връзка има с "холоп"? Или с рабъ божий? Щеше просто да е смешно, ако не беше толкова обществено вредно войстнващото ви невежество.