10

Споко

преди 1 година

Споко, Германия ще спре икономиката за известно време 1, 2, 5, а може и 10, 20 години и дотогава от некъде ще и дойдат некакви нови зелени евтини възобновяеми енергии, или от некъде ще и дойдат некакви други доставчици на евтини енергии и ресурси и всичко ще се оправи и ще си бъде както беше преди.

9

Анонимен

преди 1 година

"И един "страничен" проблем Германия започва бавно и болезнено да осъзнава, че прекомерната й обвързаност с Китай не може да бъде приемана едностранно само откъм позитивната страна. И ще трябва да прави стъпки в обратната посока. Което също няма да е лесно." Зависимостта на Германия към краварника е най-големия проблем за нея.

8

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще продължават да снабдяват Украйна с остарели и нискотехнологични и само отбранителни оръжия а Русия ще се въздържа от резки нападателни действия и дори ще остъпва понякога до пълното унищожаване на ЕС. Русия няма интерес от враждебен съюз в малкото източно кътче на континента си, а САЩ нямат интерес от конкурент в лицето на ЕС. Ако свърши украинско пушечно месо (което е на привършване) ще бъде доставено българско, полско, румънско месо и месо от прибалтика.

7

Анонимен

преди 1 година

Те всички робовладелци си търсят работна ръка. Че и сама да си плаща и квартирата, и храната и издръжката. Заповядайте уважаеми кандидат-роби. Чакаме ви. Жълта книжка и Сертификат не се изискват. Знаем, че само чалнати ще дойдете на крака да ви ползваме работата ръка. Работата ви прави свободни!

6

Анонимен

преди 1 година

Туй на снимката на човек не мяза, тръгнало да оправя дойчоландията и да преборва русията чрез украинците. Да ви имам мутантите, че и увластени

5

Анонимен

преди 1 година

През следващата година,проблемите на Шолц и партията му,ще са китка пред това което очаква самият ЕС! Голяма вина за Глупавите "решения" на ЕС у последствията от нея, има самата Германия в лицето на Именно самият Шолц! Излязоха доста тайни от "кухнята" на ЕС напоследък! Като Корупция и следване на ЕС в подкрепа на Чужди интереси!ЕС се нуждае от спешни Реформи в Брюксел! Изненадващо в страните Членки на ЕС,все повече се говори,За Нелоялността на Брюкселските чиновници спрямо ЕС!Реформа ще има!

4

проречество

преди 1 година

2025год.до 2030год.еврпейският съюз ще се разпадне и еврото като валута ще изчезне държавите ще започнат да ползват техните си валути ,Америка е пред избори,изборите ще бъдат фалшифицирани и тогава народа ще се разбонтува и ще се стигне до гражданска война вътре в Америка ,2025г. тя ще се разпадне както се разпадна СССР.От този момент хегемона няма да съществува вече ,ще има многополярен мир без фалшивата дума демокрация

3

да

преди 1 година

лъгахте народите с вашите европейски ценности - сега велика русия ще ви разкаже играта, както го прави успешно с укрите бандити!

2

Пен

преди 1 година

Че то те сами предизвикаха кризите....

1

Анонимен

преди 1 година

Немците са най-потърпевши, защото са най-големия клиент на рашките :)))