30

Бате Иво

преди 1 година

И откъде бе СпокоОт Марс или от ВенераИли извънземните ще дойдат и ще подскажат нещо вместо да ни гледат сеира как се самоунищожавамеТо по света стана бетер българска работаНечем я да съм добре сакам Путин да е злеАма докато сакаме Путин да е зле всички ставаме от зле по злеС изключение на шепа хора които прибират тлъстия пай от обедняването на хората

29

Анонимен

преди 1 година

Че войната е нещо много лошо е всеизвестноВ Германия все още има живи свидетели на ВСВ А и днес ситуацията е различна има мощни оръжия които могат да унищожат Планетата няколко пътиЗатова елитите да не предприемат нещо сериозно освен обичайната хуманитарна помощ Всяка грешна стъпка ще се счита за нападение А това вече ще е начало на ТСВ в която победители няма да имаРазумът а не желанията трябва да са водещи в анализа на критична ситуацияНо твърде малко са независимите експерти и рискът е голям

28

Whitestar

преди 1 година

Колко символично се прояви войната на "Съветската Рус" с предизвикалата я Украйна, в предвид коалицията на светофара! От тук на татък бихме се замислил, как и защо сякаш всички са готови да изчакат поне десетилетие войната да отмине от самосебе си, заедно с знайните и незнайни нейни жертви! Сякаш вече безропотно сме приели жертвите на войната. За Германия сякаш е настанало време за оправяне на личните проблеми вместо тези на Европа и нейната притеснителна демография и социална политика!

27

Шефа

преди 1 година

Тая есесовска издънка Шолц ,направо върна Германия десетилетия назад!Но в страната , в Германия надига глава една Сара , която ще изведе Германия на правия път със съюз с Русия и ще изведе Германия от блатото в което я навряпха тия фашаги!

26

Така е фашаги

преди 1 година

И таз война загубихте и си спечелихме още повече отрицателна любов от хората.ЕС МУ Е ВРЕМЕ ЗА РАЗПАД ИСКАХА ДА НИ ИЗБИЯТ С КОВИД ВДИГНАХА ЦЕНИТЕ,СЕГА СПРЕТНАХА ВОЙНА С ПУТИН И ПАК ВДИГНАХА ЦЕНИТЕ.В КОЕ ВИ ПОМАГА ЕВРОПУМИЯТА НЕ РАЗБИРАМ,ЧЕ ТОЛКОВА НИ НАТИСКАТЕ ПАРЦАЛКИТЕ ТАМ КЪДЕТО НИ НЯМАТ ЗА НИЩО.ДА ЗА ЕДНИ МЛИАРДИ СТАВА ВЪПРОС,ЧЕ КОЙТО УСПЕЕ ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ГИ ПРИБЕРЕ И ЩЕ ВКАРА ФАШИСТКИТЕ ЗАКОНИ НА ГЕСТАПО7 Г7 ТУК. ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ЕВРОПУМИЯТА КОЯТО ИМА ЗА ЦЕЛ ДА НИ ИЗБИЕ

25

Анонимен

преди 1 година

До 23 Случаен минувач Шолц да си реши проблема с емигрантите, защото големите градове са заприличали на cвинckи koчини. Бях в Хамбург - отвратен съм от видяното . . . . . . . . . ТРАЙ СИ! НЕ СИ БИЛ В БЕРЛИН!

24

Тт

преди 1 година

В Америка има снежна буря и поради лошото време танкери с газ напролет.

23

Христо Христов

преди 1 година

ЕС е тумор за България, а неграмотните европеиди у нас са мутиралите клетки..

22

Христо Христов

преди 1 година

ЕС е нищо. ЕС трябва да изчезне!

21

Христо Христов

преди 1 година

Шолц създава кризите.

20

Анонимен

преди 1 година

Нацисткият внук опита да се измъкне от дългогодишната засилена енергийна зависимост от Русия, но тласка Германия към друга зависимост - от Пиндостан и Катар. Снежните бури предизвикаха спад на добива на газ в Пиндостан, а ТВ-водещият Карлсон нарече лъжа на годината обвинението, че Русия е взривила "Северен поток".

19

Анонимен

преди 1 година

Предизвиканите от Хегемона кризи извадиха Германия от комфортния коловоз. Отказът на нацисткия внук от руски газ ще докара на германската икономика зависимост от газ от Катар.

18

Случаен минувач

преди 1 година

Шолц да си реши проблема с емигрантите, защото големите градове са заприличали на cвинckи koчини. Бях в Хамбург - отвратен съм от видяното. Лежащи хора по тротоарите, ядат и пият направо там, ужасна мръсотия. Задръстени контейнери, не мога да намеря елементарен *** къде да изхвърля. Вероятно и в други немски градове е същото.

17

Анонимен

преди 1 година

Шолци е генетичен фашага,ще досъсипе Бундеса.

16

Анонимен

преди 1 година

Германия трябва да се постави под опеката на САЩ, Русия и Китай и да им се забрани да имат армия и правителство. Германците са генетични фашисти и военнолюбци. Нека си правят индустрия и перални и коли, да живеят добре и богато, но с политика и военно дело не трябва да се занимават.

15

Анонимен

преди 1 година

Фашистът Шолц заяви, че 14 хиляди убити руснаци от укронацистите за последните 8 години от 2014 насам е смешно, това не било геноцид.

14

Анонимен

преди 1 година

Германският народ е народ престъпник. Няма друг такъв народ в историята на човечеството, който да извършил такива ужасни престъпления както немския народ, да не обясняват за "Хитлер и неговата малобройна нацистка шайка" - целият немски народ до последно подкрепяше Хитлер и извършваше престъпления - избиха 26 милиона руснаци. И внесто да наведат глава смирено и да си правят машините и колите, което могат да правят, те тръгнали да доставят оръжия на нацистите от Киев да избиват руснаци.

13

ДИВЕРСИФИКАЦИЯТА

преди 1 година

На Германия е супер. Газ от САЩ на 10Х цена и така промишлеността и фалира или се изнася от страната. Слава Севрюкова предрича на запад фалити на пенсионни и социални фондове, безработица, бунтове, безредици и гражданска война. Който до 2026 година не се прибере в България, после и да иска няма да може.

12

Анонимен

преди 1 година

След като не контролират холандските пудели и се провали приемането в Шенген на Бг и Румъния немците се показаха като набеден лидер на ЕС и случайни играчи, което е жалко за ЕС!

11

Анонимен

преди 1 година

ЕС трябвало да намали зависимостта си към всички, само не и САЩ, те могат да ни доятт.