27

Анонимен

преди 1 година

Панаира свърши другарю Рашидов! Опозицията,Няма да ви Узакони "властта" и ви Допусне до кормилото на държавата! ГЕРБ при бъдещи избори.Пак няма да бъде допусната във властта! Свиквайте!-:)Опозицията отдавна,осъзна силата си!-:) Борисов вече,не е никакъв "фактор" в днешната политика! Изминаха повече от 2 г! Много вода изтече от тогава! Много неща се промениха! Избори до дупка,докато Статуквото се разбие! " Кризата" е политическа,но не и икономическа!България ще е без правителство колкото е нужно!

26

Анонимен

преди 1 година

Чашката е винаги на линия

25

До 24

преди 1 година

Ти и за писател фантаст не ставаш..нито като Любен Дилов-Червен..нито като сина му Любен Дилов-син!Много ти е беден речника!Знаем те по приказките ти че си най великото АйТи на света със 100 бона заплата а всички други са склададжии и туйто!А всъщност си една самотна, панелна ,бедна мишка-аутист отритнат от живота и неудачник,киснещ тука денонощно защото нямаш 2 лева да излезеш някъде на кафе!Зная те кой си))

24

Анонимен

преди 1 година

Радев и проектите му ИТН,ПП, обърнаха държавата с главата надолу. Те имаха за задача да унищожат ГЕРБ и Борисов. Това не само че не стана, но счупи държавата, спря развитието й. Направи България огъваща се, непредвидуема, с пробита граница, задлъжняла, обект на ирония и съжаление в Брюксел. Поради гафовете и аферата на Киро просто и приятеля му Кокорчо-Асен Василев, крадецът на интелектуална собственост.

23

До 24

преди 1 година

Ооо,тука ли си ве АйТито-фантазьор с 40-50-60 бона заплата на месец!Я чуй някой те вика оттатък,че попарата ти била готова да хапнеш че то гладно стои ли се!))

22

Анонимен

преди 1 година

Сипете му на тоя актьор едно...шишенце, че вече е изтрезнял и не знае какви ги говори. Мястото му не е в НС, а в Холивуд като актьор във филми за индианци, визуалните качества на вожд ги има, умствените ги е доказал отдавна....че ги няма.

21

До Един

преди 1 година

Щот бачкаш нискоквалифицирана работа като склададжия или пазач и никой не го интересува за теб.

20

Един

преди 1 година

Защо последният работен ден!?Че те вчера почнаха бе!А мене защо ме карат да работя по всички празници че и на Нова година във фабриките им?

19

ЬЬЬ

преди 1 година

Към парламента:вашите спорове за каквото и да било няма да свършат,но вижте Хърватска-каква е минималната пенсия и заплата,как бързо влезнаха в еврозоната и шенген и как устремено вървят напред,а вие,независимо от окраската,всичките сте комунисти,а всички знаем на какво са способни те.Назад,назад и само назад!Дълтове, дългове и само дългове!Беднотия,беднотия и само беднотия! Затъване, затъване и само затъване!Но това изглежда е целта на комунистите + радев-решетников.Целта на путин.

18

Анонимен

преди 1 година

До17. И ти не си прав . Тези хора са избрани от гласувалите . И тия в парламента са резултат от това гласуване. Така е избран и този участник в цирка

17

Под опашката на коня

преди 1 година

Панаира е в Пловдив, това си е цирк, бай Брадър, селски събор или супершоу Невада.

16

Хах

преди 1 година

Веждичка, *** му дръпни две на екс и панаира ще ти се види после като ориенталски танц!

15

Анонимен

преди 1 година

Панаир, а не парламент. Абсолютни циркаджии. После защо народа не гласувал. Защото няма за кого! Без значение от партията - тези хора нямат интерес да работят за народа. За какво ни е този парламент тогава? Много са ни скъпи с високите си заплати и обяд за който плащат 5 лева докато само продуктите за него са поне 10 пъти по скъпи в магазина...

14

Циганина

преди 1 година

Ръкопложен за началник на цирка от братята си е недоволен от панаира! И аз не искам рунтав труп който се разлага пред очите ни за председател на НС! Все пак в България живеят още доста хора, а не само ислямски зомбита!

13

Анонимен

преди 1 година

Единственото хубаво което направиха лъжливите шарлатани и крадливите комунисти от БСП и ДБ е НУЛЕВАТА КОРУПЦИЯ! хахахахахахахаххахахахахаххахаххаххахах

12

Анонимен

преди 1 година

Тебе не те ли хванаха пиян като мотика ве Рашидов, или щото си политик всичко ти се прощава :))))

11

Булгар! Булга-ар!

преди 1 година

Панаири, панаири мои детски най- красиви светове!.....И в една дъждовна вечер оня толкоз смешен клоун е умрял.

10

сина

преди 1 година

е Боци няма да ти свали цените на яйцата, нали бензина вече е с лев по-малко, така каза тиквата като спечели изборите, ето спечели ги, бензина не пада с 1 лев ?!?

9

сина

преди 1 година

те всички в това НС, и в предните 2, са панаирджийски мечки - само простотии правят, нищо смислено. Само оръжия за укрите, само хартиени бюлетини, едно правителство не могат да направят, ялови са всичките 240 прймати там!

8

Анонимен

преди 1 година

Ръжди Вешидов е пропуснал сабахлем да хлъзне 2- 3 упойки на крак , затова е толкоз ядосан ...