30

Анонимен

преди 1 година

*** освен да ни дърпат назад друго не могат да правят.

29

Анонимен

преди 1 година

АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ГЛАСУВАМ С МАШИНА,КОЛКОТО И НЕСКОПОСАНИ ДОЦЕНТИ ДА НИ УБЕЖДАВАТ В НЯКАКЪВ ВИД МАНИПУЛАЦИИ !!! И ИНСТИТУЦИИТЕ ДА ВЗЕМАТ ДА СИ СВЪРШАТА РАБОТАТА, ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА ТАНЦУВАМЕ ВРЪЗ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !!!

28

Така е ..

преди 1 година

А колко малко трябваше боркинята за справедливост Нинова да отстъпи и сега да имаме стабилно правителство.Щеше да бъде национален герой и да спаси държавата.Ама партията на първо място , а те на пето място.

27

Дядо Соци

преди 1 година

До Референдум за 12 При соца оцеляхме без банкомати ,касови апарати и без дебитни карти. За интернет , и умните видео телефони няма да говоря, ама мъка бе.Помниш ли какви машинки имаше в ДСК ?Помниш ли и че в събота и неделя нямаше от къде да си купиш хляб и цигари или да си изтеглиш пари от спестяванията. ?Абе мани , мани..И ни внушаваха че капитализма било нещо много лошо.

26

Анонимен

преди 1 година

А защо на касовата бележка не пише за кого се гласува?????

25

Някой си

преди 1 година

Статуквото усети че си тръгва от политическата сцена на България! И избърза да върне Пак " бирата и кифтета" в махалите на България!-:((( Тръгвате си бре Ейййй!!!

24

баба мара

преди 1 година

с хартията ще гласуват индииските махали и мюсюлманите останалите изобщо нямада гласуват едни и същи му-цу-ни 30 години до два мандата в нс и нови лицаиначе ниска изб активност

23

Анонимен

преди 1 година

Никакви компромиси за третия мандат - без трети, няма на кой, спестете унижението на народа да ви гледа!

22

ББ

преди 1 година

комунистите от бсп обслужиха комунистите от дпс-гроб,сите са агенти на дс...какво си завирате главите и им вярвате,бачкат за путин сите и им е наредено да сеят хаос и рушат България с цел да я прилапа путин...ще копате камъни с тези акъл...сполй ви и умната,Баог да пази България от комунисти и "патриоте"!!!...патриот е душа дава...ама костя субсидия не дава!!!

21

И на хартия

преди 1 година

И на машина всичко се манипулира.НЕОФАШИЗМА НИ УПРАВЛЯВА ЕСЕС! НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ГЛАСУВА ЩОМ ЗАКОНИТЕ И НАРЕДБИТЕ ИДВАТ ОТ ИЗРУДИТЕ В БРЮКСЕЛ

20

Чичовци

преди 1 година

Комунистическите мекерета на бай *** по друг начин да печелят Немогат!Само с популизъм,тоест с лъжи и измами.Гешев,преди 9ти е бил руски агент(Коминтерна),сегашният също.Вълци обличайки се в *** кожи но,с вълчият си нрав се представят за мъченици,репресирани и жертви на възродителни процеси раздават порции и управляват без значение с кого българската държава,която я смятат за втора родина(Турция)първа и Русия също първа родина.Ако нещо не е вярно ОПРОВЕРГАЙТЕ НИ!!!

19

нормален

преди 1 година

това ше го реши народа , който иска с машина който иска с хартия . за шарлатаните е лошо щото флашките и кодовете няма да им вършат работа .

18

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Гласувайте. Няма значение за кого. Резултата ще е ясен, ясно е и защо се (ни) занимават с това.

17

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 19 По селата в Русия където има магазинче се смята още със сметало. А каква хубава война водят..!

16

Я па я..!

преди 1 година

Проф. Константинов пак прав. Като оракул е този човек.С машинки и без машинки народа си иска ГЕРБ.

15

Питам

преди 1 година

На там ли отиват нещата ? А какво ще правим с машинките ? И те ли като двата ядрени реактора за АЕЦ Белене ?Хвърлени пари на вятъра.Богата държава.

14

Анонимен

преди 1 година

Точно ти по заръка на Радев,мънкаше и покри лъжливият Кирил Петков за канадското му гражданство,страх ви беше от Херо Мустафа,ако бяхте казали :"не може двоен гражданин е",нямаше да окраде толкова пари.

13

Анонимен

преди 1 година

А какъв ще е смисъла изобщо да се гласува, когато пак ще са точно същите хора в парламента и които буквално нищо полезно не свършиха?

12

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата измама в България - касовите апарати. Лъжат ни с касовите апарати. Искаме премахване на лъжливите касови апарати.

11

Анонимен

преди 1 година

Касовите апарати са измама. Ще плащаме без касови апарати. Вярваме на търговците на стоки, както вярваме на гербодепесарите с хартиените бюлетини. Всеки ден ни лъжат с касовите апарати.