25

Анонимен

преди 1 година

Безпринципността води до това.

24

Препатил 2 -

преди 1 година

Лелката сви над 3 000 лева от общата каса, под претекст, че е заплатила с тях частичен ремонт на стълбището и дори приложила квитанции, а всъщност майсторите са направили ремонт в нейния апартамент и една съвсем дребна поправка на мазилката на стълбището. Това стана в съседна сграда, хората там още се разправят с онази лицемерка. ние пък патихме, наемайки фирма, която осигурява платен домоуправител външен човек. Дерат яко, а никаква работа не вършат и прекратихме договора.

23

Препатил 1 -

преди 1 година

До До 15 Разбирам те. Знам различни конкретни примери. На места успяват да убедят някой по-разумен човек, живеещ в същия вход, да се нагърби с този нелек ангажимент и да решава успешно всички проблеми на входа; някои такива добросъвестни и кадърни домоуправители дори не получават заплащане за труда си. На други места пък хитри лицемерни лелки не само правят интриги, но се и облагодетелстват въз основа на това, че са домоуправителки. Една такава сви парите от общата каса, под претекст, че

22

Всеки си намира

преди 1 година

Рано или късно всеки си намира майстора и получава заслуженоо - браво на мъжа дано има повече хора като него.

21

До 15

преди 1 година

Какви професионални домоуправетиле те гонят бе? В моят блок някаква изкуфяла баба професионален домоуправител нищо не разбира и само създава конфликти между съседите пише и лепи със здраво лепило бележки по пътните врати на апратаментите със заплахи. Е как няма да бъде гръмната тая изтрещяла паткаааа била професионален дом упревител? Бой и пукане това е.

20

до 12

преди 1 година

Кажи го на българите които са почти 1 милион в САЩ и в Канада отишли да живеят, а не в любимото СССР.

19

Браво скоро и у нас

преди 1 година

Само така. Тези жени не са били определено невинни и кротки агънца намерили са си майстора. Такача за всяко действие си има причина.

18

Анонимен

преди 1 година

Ами то при спор с жена на човек понякога му идва да удря, понеже е като наддумване с радиоточка. А при спор с три жени, какво друго остава - или стрелба, или паническо отстъпление.

17

Анонимен

преди 1 година

Типичен обитател на най-горния етаж.Другите са отказали да платят за ремонта на покрива и след тригодишни молби им е спестил разходите.

16

Анонимен

преди 1 година

Представям си как са го дразнели.

15

Анонимен

преди 1 година

Ей най сетне една нормална държава! Преселвам се в Италия, веднага!

14

Анонимен

преди 1 година

Без професионални домоуправители е така ! Да се стрелят

13

Христо Христов

преди 1 година

До 5"Досега си мислех, ..." - може би е свързано с това, че ти прилягат определенията дадени от борисов и христов за матряла у нас?!

12

В Иран екзекутират

преди 1 година

1 човек, за бунтове срещу правителството, в Европа разстрелват трима на събрание на блока... европейски му работи...

11

Анонимен

преди 1 година

Погледнете държавата ФАЩ!! Погледнете им улиците и въргалящите се там беззъби наркомани бездомници. Това ли са нашите идоли? Това ли са хората, които искаме да ни казват как да си живеем живота. Вижте ги и сами преценете; https://youtu.be/mCfzaiY6rpw

10

Анонимен

преди 1 година

Ние си мислим, че у нас не се стрелят и колят при междусъседски спорове, но забравяме как се спори в Столипиново, ФакултетО и други подобни маали. Гореща кръв, какво да ги правиш?

9

Случаен минувач

преди 1 година

И аз имам отвартителни съседи. Под мене живее една луда, дето по цяла нощ се кара с майка си и крещи. Срещу мене пък живее един тип, скоро дойде, иска цялата кооперация да му се подчинява. Иска да събира пари за глупости. Но човек не може да си избере съседите, както не може да си избере и колегите. Това не значи, че трябва да се избием.

8

3M

преди 1 година

то и в нашата кооперация има едни съседки....... как да не ги очистиш!?

7

Анонимен

преди 1 година

Ние години наред не успяхме да се справим с баба, чийто некастриран котарак пикаеше навсякъде у тях и от това вонеше стълбищната площадка не само на нейния етаж, ами се чувстваше и на етажите под и над нея. Обръщахме се и към Общината, и към други институции, но какво правят? Само идват да я предупредят. Кошмарът свърши едва когато котаракът си отиде от този свят по силата на биологичните закони.

6

Анонимен

преди 1 година

Италианците са известни с темпераментният си нрав,а този човечец е разрешил наболели проблеми,по малко по-необичаен начин,но на практика крайно ефективен.