330

Психолог

преди 1 година

Ако някой русоффилл го е издуххалл то такава степен, че да пише по форумите фантасмагория за украински танкове със заварени люкове, забий му кирката в главата да не разхищава повече кислорода на планетата ни напразно.

329

Анонимен

преди 1 година

Дами и господа, през 2014 г. в Украйна беше извършен държавен преврат, когато законно избраният президент Янукович беше свален. По време на протестите на Майдана украинските нацисти нахлуха по улиците и на два пъти, един в Одеса и един в Мариупол, изгориха живи групи руснаци, които бяха намерили убежище в сгради. Тогава руският език беше лишен от официален статут и забранен на всички обществени места. Етническото руско население на Източна Украйна е сведено до второ качество хора. Затова хората в Донбас се отцепиха от Украйна - нямаше нищо общо нито с Путин, нито с Русия

328

Анонимен

преди 1 година

Всеки втори пост еумишлено неадекватен. Целта е размиване на форума. Трагикомизъм.

327

Анонимен

преди 1 година

Последно какво е станало с танкистите кратко и ясно го кажи....

326

Анонимен

преди 1 година

в Русия пропагандата на ЛГБТ беше забранена, а в Европа, напротив, развращават хората, регистрират еднополови бракове. Така че въпросът е: кой е с Бога?

325

Анонимен

преди 1 година

Голямо страдание на таваришча, няма да може да стигне до Лисбон за два-три дни, брагът е окопан и го чака да си покаже носа!

324

Анонимен

преди 1 година

Щом може да дава сателитни снимки може и мирен план да предлага Мъск.

323

Анонимен

преди 1 година

Тоталитарната идеология иска да разруши семейството, защото човек лоялен към роднините не е лоялен към системата, такава идеология се развива в Европа.

322

Анонимен

преди 1 година

Руските бойци трябваше да използват инструмент, за да отворят бойната машина, за да спасят всъщност затрупаните танкери. Шофьорът, сержант Михаил Григориев, потвърди, че танкът е бил заварен, за да "момчетата не могат да се предадат".

321

Анонимен

преди 1 година

В мрежата се появи видео на предаването на екипажа от танка Т-72 на въоръжените сили на Украйна със заварени люкове.

320

Анонимен

преди 1 година

Видео от предаването на екипажа на украинския танк Т-72 със заварени люкове се появи в мрежата

319

Анонимен

преди 1 година

В България едно време така са пяли "Развод ми дай и повече не ме мъчи".След това 30 г. общо не сме имали с тях,а само взаимноизгодни търговски сделки.И тези да си се разберат по мирно и със здраве...да прекратяват вече,а не да желаят разпадане на която и да било държава.Целият проблем там е бил,че са се делили на рускоговорящи и марсианци.Ако не се бяха делили нямаше да има проблем.Да си бяха неутрални нямаше да има хич война.

318

Анонимен

преди 1 година

За първи път Александър Ходаковски, командир на батальон Восток, говори за украинския Т-72 със заварени люкове през септември. По думите му при една от атаките на Въоръжените сили на Украйна към позициите на батальона е излязъл украински танк, който се е държал неадекватно, т.е. повдигайки пистолета нагоре, завърта кулата от една страна на друга. Както се оказа, люковете на резервоара бяха заварени, а екипажът просто беше зазидан в него, като в тенекия.

317

Анонимен

преди 1 година

Съобщенията за появата на бойното поле на украински танкове със заварени люкове се оказаха съвсем не фалшификати, както многократно заявяваха в Киев, обвинявайки Русия в пропаганда, а истина. В мрежата се появи видео от предаването на танкери на въоръжените сили на Украйна, които трябваше да бъдат извадени от танка поради заварени люкове

316

Анонимен

преди 1 година

Мъск е най богатия и най влиятелния човек на света. Може да дава сателитни снимки, а не може да предлага мирен план. Може и още как скоро ще видиш и скоро ще се разбере. Повече трябва да четеш човече.

315

Анонимен

преди 1 година

До 350:Кой цял свят?Платените драскачи и подкупените политици на високо ниво ли?Обикновените хора никой не ги чува.Общо взето нормалните хора разбират защо е тази война и че е нагласена.Искаме да я прекратят като няма значение какво ще се разберат.Да си разделят имуществото,да си изпеят "Развод ми дай" и повече да не се занимават едни с други.

314

Анонимен

преди 1 година

представени от украинското правителство, ние подкрепяме същия тоталитарен режим <>. Просто Украйна е напълно корумпирана държава. точка!

313

Анонимен

преди 1 година

До 341....Идва и 1944 година и станах убеден русофоб.

312

Извод

преди 1 година

Ако целият свят е против Путин..Значи света е лош? Или,че Путин е луд!

311

Анонимен

преди 1 година

До 336....Вашето КГБ ни натресе агент Ахмет Доган .Това е лицемерие от руска страна да искате да се оправим с турците.Вашия агент ,,Сава" вербуван от руското КГБ , Ахмет Доган дирижира и ,,разпределя " ,,порциите " в икономиката ни.Дережира сигурността ни в решенията на ДАНС,