16

Анонимен

преди 1 година

Господ да ни пази!

15

Анонимен

преди 1 година

Да внимават да не ни гръмнат!Най-вече да внимават със западните "екперти".Може да са решили да ни убият.Нали някакви побъркани даже в коментарите пишеха,че трябвало "да се затрие семето на комунистите".От дрогата мозъка им се е изпържил....

14

Анонимен

преди 1 година

Като няма производство, може още един реактор да спрете! Пък и останахме 6+ милиона души.

13

Анонимен

преди 1 година

до селянин: разбирам те, електронен инженер съм. За съжаление ако решиш да продължиш дейност в тази държава ще ти трябват дизелгенератори за автономно и може би малка частна армия, която да те пази от това навън. Като в Латинска Америка.

12

Ром"с

преди 1 година

Абе една баба пред блока каза,че АЕЦ има на разположжение уран до НГ ,но видимо проажба навън повече от договоренето ..се е свършило предвърително.Май касетите стават само за руски уран и трябва време за да се премине (ако се премине) на друг уран ..ще видим какво ще стане след НГ ,ще има ли 6 -и блок,няма ли да има ..а ток,аконяма силен студ,то ще ни стигне.

11

Енергото

преди 1 година

Сухо е у ВЕЦ- а, ветъро замрял е, перките не дуй, спряха 6- ти на АЕЦ- а, Слънцето се крие в облаците сиви. Що ни чака? Че от север Силен вятър иде - голям леден фюй!

10

СЪДНИКЪТ

преди 1 година

Спокойно той Ахмед Доган стана собственик на ТЕЦ Варна, прокуратурата и правосъдието си затвориха очите за сделката. Това е да си д-р по Философия и чадо на Държавна Сигурност, но ГЕРБ и Борисов в лицето на Гешев си затвориха очите за случващото се. Като е толкова хубаво управлението на Борисов кажете ми как д-р по философия с държавна заплата става собственик на ТЕЦ Варна ?

9

Адмирал Кузнецов

преди 1 година

Как ще има проблем с тока сумата и съдии и от ВСС, както и техни близки и колеги се сдобиха с лицензи за производство и продажба на зелена енергия от ДКЕВР....някой си станаха собственици на малки ВЕЦ централи и си продават на държавата на преференциални цени, вие плащате ли плащате скъпия и ток и няма кой да прекрати тази простотия. Щото съдии и прокурори са намесени в бизнес схемата, аз досега не съм чул съдия да се самоосъди - то няма и такъв термин дори.

8

случаен наблюдател

преди 1 година

От износител ставаме вносител, да живее западната ни идеология, прокарана от Козяк и късопишковците в парламента. Срам и позор!!! Всичкото производство разпродадоха, затова тока ни стига, задоволява енергийно без това бедното население! Но инак от данъците ни пари за оръжие, което да даваме и за фки на чертежи, на които да се надяваме. Родоотстъпници!

7

селянин

преди 1 година

ами и на него да му..... като в оня виц за вик-то

6

Анонимен

преди 1 година

До селянин. Изпълнителния директор на Електроенергийния системен оператор ти казва че такова нящу нема. Вервай му.

5

селянин

преди 1 година

вчера имаше десетина пъти спиране на тока от токови удари до прекъсвания от 10-15 минработя с машини за милиони евро познайте ка се отразява на електрониката и колко струва ремонта

4

анонимен

преди 1 година

Ами, спрете да изнасяте и то направо безплатно, спрямо цените тук. Не се смесва търговия с политика

3

Анонимен

преди 1 година

На одупенитатити да вградат у пърлъментъ по ено кололо с генератор да вратят и праят ток понеже друго нищо не могат. Поне да има и неква полза от тях, а не само вреди.

2

Анонимен

преди 1 година

Има достатъчно мощности понеже нямаме икономика. Кво ся а ? Нещо санкции-манкции помощ за Украйна и вече започваче да чувстваме некви липси ?

1

Анонимен

преди 1 година

споко скоро и 5ти ще спре. Без части от Русия и липса на кадри заради некадърността в България ни чака африканско бъдеще!