14

Антон

преди 1 година

За да и дадат власт се е продала на масоните. Сигурен съм, че човешкото у нея е минимализирано.. само името и е българско. Работи за лошите хора, които имат лош идеал за бъдещето, както и Макрон, Урсула, Байдън. Дърпат им конците отвсякъде.. Времето ще ви покаже!

13

Сталинка

преди 1 година

С червено мляко съм откърмена, но сега съм на заплата при Дьорд Шорош!

12

Анонимен

преди 1 година

Известни и свестни дами!

11

Анонимен

преди 1 година

Е шеф на МВФ разбира се че е влияние, ха. Това новина ли е?

10

Анонимен

преди 1 година

Като е толкова елитна да вземе да удари едно рамо за Шенген

9

Анонимен

преди 1 година

Общото между всички жени споменати в статията е, че не изкарват никакви пари, а опитват да управляват чуждите и ако съдим по резултатите - абсолютно катастрофално за средната класа и икономиката на Европа и Северна Америка.

8

Анонимен

преди 1 година

"А стига бе, а къде е оная скумрия Ирина Бокова дето фалира ЮНЕСКО" - българките с власт са по-голема напаст за света дори от Путин. Още помня как Вилма Русеф пусна дилъра Боевски да се прибира с пощенския гълъб след като го фанаха с куфарите с белото. Ръководил съм екип от 7 женски и не стааха за нищо освен за чeп между очите. Послушни като агънца, готови на всичко за кеш.

7

Анонимен

преди 1 година

Мъж съм, но в България жените са по-умни от мъжете. Убеждавал съм се много пъти в това. Има и умни мъже, но са много по-малко от умните жени. Не знам защо това в България е така, но е факт. Затова на много места в големи фирми в България управляват жени. И да ви кажа, добре че са жените в България. Че ако останеше на мъжете... Мъжете в България имат само едно голямо самочувствие и толкова... Като цяло умните мъже в България нямат самочувствие. А глупаците имат голямо. Но това е вече друга тема.

6

Анонимен

преди 1 година

"Чудех се от къде идва икономическата криза в Европа и накрая се оказва, че жени движели европейската централна банка, еврофондовете и междуналодния валутен фонд" - случайно или не в България първия голям инфлационен трус за десетилетието дойде ден след като Ленчето държа първата си реч като говорител на правителството :)

5

Анонимен

преди 1 година

Чудех се от къде идва икономическата криза в Европа и накрая се оказва, че жени движели европейската централна банка, еврофондовете и междуналодния валутен фонд. Хахахаха, о боже, боже и после що не плащам данъци :D

4

Щирлиц

преди 1 година

Сталинка е много вдъхновена антикомунистка....Цирк!

3

Анонимен

преди 1 година

"Първа в класацията е европейският председател Урсула фон дер Лайен.На второ място е първият европейски банкер Кристин Лагард. Третото място е за американския вицепрезидент Камала Харис.Всяка от дамите има голям принос към световните теми." - да, страхотен принос имат. А едно време когато правеха сандвичи и не се мешаха в политиката света беше доста по-мирно място, ала уви всичко отиде по дяволите с Маргарет Тачър и приватизацията във Великобритания.

2

Нане

преди 1 година

За 30 сребърника е продала Род и Родина... ===)))

1

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха