8

Анонимен

преди 1 година

ПП да вървят откъдето са дошли , родоостъпници долни

7

Анонимен

преди 1 година

При Тиквун отдавна да сме влезли. Такъв-онакъв, но беше добър дипломат и бяхме добре с всички. Новите мутри и русофили само гледат на кръв и се чудят кого да чегъртат. Нямат акъл за пет стотинки. Първо им прощавахме - нови били, сега се учели... Ама шмекерлъка много бързо го усвоиха. С тез не можели, с онез - червени линии, всъщност печелят време за изборни далавери. Пуста сопа!

6

Анонимен

преди 1 година

ПП управляваха само 6 месеца. И след като отказаха да дават рушвет на мафия, Радев и ББ свалиха легитимно избрано правителство. Чрез ИТН.

5

Анонимен

преди 1 година

Радев и Борисов са новото старо статукво...Колко добре се разбират...и заедно плюват ПП-ДБ.Разбира се под мъдрото ръководство на шефа им - почетния председател от Сараите

4

Анонимен

преди 1 година

Зеленият чорап преди не смееше да се задържи в Бургас, защото герберски протестъри го освиркваха, но откакто запя в хор с Боко, вече е желан гост днес на празника на Бургас, само дето не се гушнаха с кмета от ГЕРБ.

3

Анонимен

преди 1 година

Последните 24 часа, отдавна да сме в Шенген и еврозоната.Борисов му построи Турския поток на руския талибан, а Радев сега е адвокат на Лукойл.Когато ги разкриха Меркел и Шрьодер, и двамата се покриха! Ама нашите нямат срам. Мислят си че вечно ще крадат и лъжат и всички ще им пляскат с ръце!Ама накрая пак ние плащаме сметката.

2

Анонимен

преди 1 година

И ТИКВАТА МАФИОТ И ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП СЕ СЪЮЗИХА СРЕЩУ МЛАДИТЕ -- ТА КАК ТЕЗИ СТАРИ ПЕНСИОНЕРИ ОТ КОТИЛОТО НА МАФИЯТА ЩЕ СЕ ДАВАТ НА МЛАДИТЕ - Е ТАКА Е ПРЕДАДЕН И ЛЕВСКИ И УБИТ И БОТЕВ И РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО ТА ДО ДНЕС. СТАРИТЕ МУЦУНИ НЕ СИ ДАВАТ КОКАЛА И САМО ЖЛЪЧ ЛЪЖИ И ЛИЦЕМЕРИЕ БЪЛВАТ НО НАРОДА. НАРОДА СИ Е ВИНОВЕН КАТО СМЕ ОВЦЕ И ТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН ДА НИ МАЧКАТ ДА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ А МОЖЕ И ДА ТРЪГНАТ С БУХАЛКИТЕ АКА ЗАПОЧНЕМ ДА СИ НАДИГАМЕ ГЛАВИ

1

Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм на 100 процента - Нидерландия е последната страна в света която може да е метален съдник.