28

Лаврентий Берия

преди 1 година

До баба мара - тва да не ти е футболен мач бе, тролей? След избори '23 ще мрънкотиш за избори '24, '25..... Що направо не изплюеш камъка - избори докато не дойде любимия ти Костадинов. Да, ама не. Виолетовия гагаузин изтече в канала заедно с т.н. си национализъм, който всъщност е лазене по корем пред Путин. Заврете си руските знаменца в ауспусите и се примирете д това, че Българие е и ще бъде член на ЕС и НАТО!

27

Георги

преди 1 година

България има всички предпоставки да стане по-развита държава от Холандия. Единствено ни липсва народ, който да го иска и да работи за това. Не ни трябва никакъв шенген, трябва да си подредим държавата

26

Анонимен

преди 1 година

От житейския си опит знам, ако не те искат някъде - не се натискай. Ако държиш да си там, направи така че сами да те поискат. Аз съюз в който два пъти ще ни връщат не искам да бъда. И то заради Холандия - наркомани и lgbt

25

Анонимен

преди 1 година

Да дойдат те да охраняват границата ни. Нали ЕС е солидарен съюз.

24

Аноним

преди 1 година

Защо си мислят някои че в Австрия и Нидерландия няма простотия и корупция че те едва ли са най най, не и там си има недосдатаци. Истината е че те не харесват българи и румънци това е. Хърватия е по близка по култура и им угаждат. Няма никога да влезем в шенген

23

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХАХАХХАХАХХААХХАХХАХААААААААААААААААААААА........................

22

Идиоти като този

преди 1 година

докато има шенген през криви. Хубавото е, че природата ги прибира.

21

Антифашист

преди 1 година

Никакъв шенген! Излизане от ЕС веднага и помощ за Украйна!

20

Анонимен

преди 1 година

в която водещи са такива като теб, около 2-3к сте

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 Атентаторът от Сарафово е говорил перфектен руски език по показанията на хората имали контакт с него. Това обстоятелство се появи първия ден след атентата от интервютата на журналисти със свидетели и после беше заметено под килима а свидетелите и журналистите замлъкнаха завинаги.

18

Истината

преди 1 година

Евро парламента като видят какви хубавци им пращате и от какво се издържали преди и след работа в евро парламента, а в държавата в парламента се ядете като, че ли Ви, е ухапало бясно куче. Как да стане? Полиграфа - уред на истината или на нейното укриване от разследващите го имат за икона но не за религия - уред за доказване на истината. Промяната в конституция, ли Ви трябва почваме с чл. 1 " Полиграфа може да определи дали си съочасник, извършител или жертва на криминално деяние."

17

Анонимен

преди 1 година

Миков, че каква по-голяма кампания срещу България от тази на БСП. Как да ни пуснат в Шенген като вие ходите да правите молебени с разни руски православни шарлатани за победа на нациста Путин? Същият шарлатанин е бил изгонен от Лондон и Берлин преди дни и само тук в русофилска България благодарение на вашата партия тази на отломката на БКП АБВгз и партията на националния предател Копейкин православния офицер на ФСБ намира братски прием.

16

Анонимен

преди 1 година

Хахаха и този лъжлив бездарник го пуснаха да говори откровени лъжи !Няма подобно нещо като ОБЩ дълг в ЕЗ, всяка държава си поема и изплаща дълговете сама. Простата причина е че богатите не искат да плащат за по бедните, нито има общи дългови облигации.За Шенген сме си ви овни сами най вече корумпетата от ГЕРБ-ДПС-БСП !

15

Анонимен

преди 1 година

Външна граница сме на ЕС. Те ще си смучат всякакви оправдания от пръстите само и само да играем ролята на буфер. Атентаторите в Сарафово преминаха през целия разграден шенгенски двор за да стигнат дотук. Явно искат някой да върши работата докато те си живеят в своят си измислен свят без граници.

14

Анонимен

преди 1 година

На мен Шенген не ми трябва и не разбирам за какво е цялата тази олелия.

13

Истукан

преди 1 година

На кому е нужен Шенген? Няма да влезем, ама ще ни прекарта да минем на евро, тъй както ни прекараха да закрием АЕЦ Козлодуй и тецовете.

12

ПП

преди 1 година

Факт е, че откакто Кирил Петков заграби властта с флашки България бе елиминирана от всички възможни международни организации. Кирил Петков е за разстрел, не само за съд!

11

Ама разбирасе

преди 1 година

Обиждат ни на корупция и на мафия. Каква несправедливост!

10

FACT

преди 1 година

абе, боеко, тиквата, коги беше минпред и се хвалеше как оправя колегата австриец с 200, влиза у дупарата и си се върти - ТОГАВА НЕ БЕШЕ КАМПАНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ?!?!?!?!? Не го правихте на въпрос? Съгъ, у момента, Гешев ти се прави на Чайка и ИЗИСКВА ДОКАЗАТЕЛСТВА? Еми предоставят му ги. Ама не такиви, каквито е очаквал. Пак да си отвори устата непарвилно............

9

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам, като проф. Габровски е безспорен авторитет в своята специалност (медицината, ако не се лъжа,?), защо не си стои там и да бъде полезен с онова, за което е учил, а ще оглавява правителството?! Доста съмнително.