17

Анонимен

преди 1 година

Нямаме шанс. Първо не сме им нужни и ни презират и второ Европа в момента си има достатъчно грижи, за да добави още една. Нещо като нямала си баба беличка, та да си вземе козичка.

16

българин

преди 1 година

Абе дядка,не ни искат заради твоите от ДПС,които отровиха морала в държавата ни,заразявайки ни с мюсюлманската корупция,заради ГЕРБ,които доразвиха тази отрова и сринаха държавността.Престанете да ни говорите дивотии.

15

Аз

преди 1 година

Интересно! Третият мандат при Продължаваме промяната?!? А вторият? Една статия не можете да напишете коректно..

14

Антифашист

преди 1 година

Никакъв шенген, излизане от ЕС веднага и помощ за Украйна!

13

Анонимен

преди 1 година

Дъртите комунисти не харесват да има контрол, защото няма да могат са печелят парички от контрабанда и трафик. С завладяна държава от ГЕРБ-ДПС-БСП няма как да ни пуснат къдеот и да е било !

12

Анонимен

преди 1 година

Аз нямам зор да влизам в Шенген.

11

ШибиРиби

преди 1 година

В Шенген няма място за държави където органите на реда са трафикантите. Разбра ли библиотекарю с пагон?

10

Истукан

преди 1 година

Няма да влезем в шенген, ама ще ни прекарат да минем на евро.

9

Пепи

преди 1 година

Какъв шенген, какви пет лева. Огледайте кенеффа, в който живеем и го сравнете с Германия, Франция, Австрия и сами ще си дадем сметка, че няма как да сме с тези страни. Какво има да се драматизира вместо да се фокусирате върху образованието, което е пълен кенф също. Или това е целта?

8

БГ Гражданин

преди 1 година

Демокрация идва от демос. 90 % от този демос има право :На 400 евро месечна заплатаАко те му стигат - има право да ползва бързи кредити или да разчита на някакъв БЕТИма право да напусне страната- да търси по- добър живот.Правата му не стигат, да защити себе си и семейството си от богопомазани ***, които го газят на улицата. В цивилизованите страни има закон.Перифразирано "овцете изядоха хората" в България звучи- "Обръчите от фирми" стопиха нацията.Хора това е вашия нашия живот !

7

Анонимен

преди 1 година

Българите се мразят по между си.Но има нещо по- любимо от мразенето между нас си.Да се обединим да мразим някоя държава.Сега е Нидерландия.Смешни хора.

6

Анонимен

преди 1 година

Денчев би трябвало да знае, че най-напред ченгетата от мракобесната ДС, сред които е и той, които заббогатяха с държавни крадени пари и които бяха на подчинение на Москва, бетонираха имиджа ни на държава останала в сянката на комунизма. След това техните деца с некадърност, наглост и шарлатания, едва не я банкрутираха. Отвратително то е, че клеветят България пред европейските институции, само за да дискредитира властимащите, с цел отново да се доберат до властта.

5

Иво

преди 1 година

Никога няма да ни приемат защото всеки си гледа интереса. Примерно ПП обвинява Меси, Меси пък ПП виновни, Радев пък нацупен, Христо той пада от небето.. вместо да застанат единно срещу европа те самосебе си плюят. Така е по зле. Показваме че найсъина имаме проблем

4

Анонимен

преди 1 година

Айде стига вече с тоя Шенген , нито ни трябва нито искат да ни го дадат има ли значение

3

Анонимен

преди 1 година

Кажете честно, къде видяхте в Шенген държава под военнаФатмашка диктатура и без демократично избрано правителство и парламент? Няма такава държава в Шенген, всички са нормални европейски демокрации. Не виждате ли, че живеете в една голяма лъжа, като Путинова Русия?

2

Смях

преди 1 година

"Колкото по-голяма е държавата, толкова по-голяма е корупцията" - имайки предвид, че сме една плюнка на картата и номер 1 по корупция, това е достатъчно показателно.

1

Аноним

преди 1 година

Горе главата на всички българи, една съсипан Европа не може да сломи бг духа а наистина имаме ли нужда от шенген? Пускаме периодично емигранти мъже те ще ги оправят.