16

Анонимен

преди 1 година

Вие тук на някакви гъби ли сте?

15

Гражданин

преди 1 година

Този настръхналия пак говори да се намира на приказки - нито една дума,която е казал досега не отговаря на истината !!! Едва ли има някой в целия свят да вярва повече на рус наците - тотално се изложиха най-напред със започването на с нищо предизвикана от страна на Украйна война,а след това и с в сичките си мерки,които непрекъсната налагаха за заблуждение на " военната си операция " , и с лъжливите си обещания!!! Това са изверги , а не нормални хора !!! Най-долната част от човечеството !

14

Анонимен

преди 1 година

Ще има и мир - когато украинците избесят зелята и кликата му !

13

п

преди 1 година

Когато една от кулите в Кремлья пакне и войната ще приключи.

12

Анонимен

преди 1 година

"Можем да се съгласим, че е нужен мир в Украйна" ??? И защо тогава предизвикахте Война там???

11

Опитват се да

преди 1 година

Спечелят време с преговори за да се окопаят в окопираните територии. Не виждам кой би повярвал на Руснаците за нещо вече !

10

Реалист

преди 1 година

Вярва ли изобщо някой на Кремъл! Гледат в очите и говорят точно о еатното на това, което ще направят! Трябвало да постигнат целите си??? А какви са им целите, и те не знаят! Мир може да настъпи единствено, след освобождаването на Крим!

9

Анонимен

преди 1 година

Почват да клякат чебурашките, къде ще ходят? Не могат да се бият срещу старото оръжие на НАТО. Знаят и че ги чака съд за военнопрестъпленията. И айде кажете ги най накрая кави са толкова тия цели на войната за Русия. Ама не смеят, иначе всичко приключва още сега

8

Анонимен

преди 1 година

Е много ясно. Москва и Вашингтон се договориха на срещата в Турция. Русия запазва анексираните Домбас и Крим, САЩ налагат влиянието си над Киев. ООН признава Крим и Домбас за Руски. САЩ разполагат бази в Украйна.. Пито-платени..

7

Albi

преди 1 година

Е, то нали всички към това се стремим,обаче как да стане. Пращате помощи-оръжия. Я ги оставете с голия им *** украинците, да видим колко са велики.И без на видеовръзка да реват само. Реват, *** заради нас. Ами нямаме желание, оправяйте се.

6

?!?

преди 1 година

Тъпо! Ще си идат много млади руснаци брз време! Да бъде Оня обитателят в Кремъл - реализиран млад мрриньжей!

5

до 9

преди 1 година

понеже сте т-пи - масираните удари само повече сплотяват народа около Зеленски. Прочети малко украински коментари. Но в Русия вече само 25% поддържат войната. В началото бяха 80%. Колко ли поддръжници ще има Путин след 2 месеца?

4

Анонимен

преди 1 година

Ще, или вече сте навити.

3

Анонимен

преди 1 година

Само че западат няма да позволи на Русия да постигне целите си и следователно Путин няма да спре тази война. Аз мисля, че той няма да постигне целите си и ще се изтегли.

2

Анонимен

преди 1 година

Махайте се от Украйна и ще има мир.

1

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха, е време беше.