36

Киевска проститутка

преди 1 година

Стига с тая Украйна бе! Тя не съществува изобщо!

35

Твърдо съм убеден

преди 1 година

Просия ке падне! Империализъм съчетан с реваншизъм: по-губеща двойка от идеологии не познавам! Трябва да си мноооогооооо голям Ид и от за да си ги поставиш като фундамент!!! лилипуткин, лапневрабчев, коня, медведеводков, бурятчето и другите алогични мижитурки са тръгнали уверено към Хага/ада!

34

Война можеше да няма

преди 1 година

До Кире: Г'лупости са това. Опълченците от Донбас воюват за свободата си. След осем години обстрел те вече не искат да живеят в една държава с укронацистите от Киев. Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежкото въоръжение от раздлителната линия, даване на автономия на Донбас. Можеше, но не го направи. И затова ги загуби.

33

Кире

преди 1 година

Сега като върнахте "фашотата" от азовстал чрез размяна, хайде и крим и да приключва тази уникална операция. И идете да обясните на майките защо изгубиха децата си - яхти, отбори коли дворци. Те ще ви разберат, докато вашите гулаят в монако :)

32

Анонимен

преди 1 година

Един съвет към руснаците - скрийте го този никаквик, както се сетихте навреме и махнахте и онази козичка в униформата. Единствения, който има достатъчно интелект да представлява Русия пред света е Лавров, просто трябва всичко да минава през него!

31

Анонимен

преди 1 година

До 34: другата възможна цел е отстраняването на Зеленски.

30

Анонимен

преди 1 година

На никой не му пука какво казва Песков или официална Русия. Руската дума не е мъжка дума, тя не значи нищо и не тежи защото най-често е лъжа.

29

с.т.

преди 1 година

Е, ще стигнете до истината рано, или късно, другарю песков!

28

Анонимен

преди 1 година

От руския "мир" в Русия избягаха над 9 милиона руснаци... само за 9 месеца. Смятайте, какъв ужас са преживели тези хора.

27

Анонимен

преди 1 година

Едната възможна цел е отстраняването на Путин

26

Анонимен

преди 1 година

А някой разбра ли най-сетне какви са целите на "специалната военна операция"?

25

Анонимен

преди 1 година

Войната ще приключи едва след смъртта на гнycната xлeбapка в Кремъл. Няма друг вариант.

24

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До юбералес----щото Масква е на 500 км от границата.

23

юбералес

преди 1 година

На този му бумнаха вчера три стратегически бомбардировача на 750км от Украйна и днес заговори за мир.

22

да-м

преди 1 година

Естествено че един ден ще има мир на Територията на Украйна. Но държавата я няма вече. Тя не беше и на украинците. Те са консуматив във войната на НАТО срещу Русия, а пропагандата е за да не се усетят.

21

Анонимен

преди 1 година

Хехе песков голям шегаджия, ще разсмива целия затвор

20

Бай Дрън

преди 1 година

Първо, по-слабите в Украйна бяха хората от ДНР и ЛНР. Тогава защо не им пращахме оръжие? Второ, Украйна е една изкуствена държава на трийстина години. За какво граници претендира? Знаем от историята, че новосъздадени държави постоянно променят границите си в началото, включително България след 1878 година, та чак до 1944-та.

19

Анонимен

преди 1 година

Целите на Москва в Украйна не били напълно определени, казват западенците като забравят, че са обявени още на 24.02.2022 г. и са демилитаризация и денацификация. Вчера Кремъл съобщи, че е подготвил цели три отговора на въведения на 05.12.2022 г. таван на цената на руския нефт. Трите отговора на Москва са готови. Кой отговор си избирате? А може би руснаците предлагат абсолютно демократична алтернатива - всеки западенец сам да си избере отговор на тавана, който го устройва. Абдали, бля!

18

24 идиот чети повече

преди 1 година

но не Правда каскет смачкан.

17

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Гражданин-- Примера ти не уместен и няма нищо общо в случая. Чети и се образовай за това какво, кой и как предизвика войната,