39

Анонимен

преди 1 година

То догодина хубаво ама кой век?

38

Г-н ПреЦедент

преди 1 година

Пълно недоразумение! Вместо защита на България- чупка и някакви брътвежи за реален шанс. Ами защо бягащите от войната в Украйна влизат в България през КПП-та, а тези от Турция предпочитат без документи през оградата. Сигурно Рюте и драскачите от Англия знаят отговора на този въпрос, докато нашия вожд чака шанс да му дадат.

37

Резидент Гумен Гадев

преди 1 година

Измамено камилче съм!

36

Мнение

преди 1 година

Проблемът е компрометираният лъжец Боко, който се гласи да управлява като Доган задкулисно. Западните лидери не искат този необразован, недодялан и непостоянен в мнението си ***, който ги лъга 12 години, да идва на власт, защото е двуличен и непредвидим!!!

35

Анонимен

преди 1 година

Омръзна ми бе! От вас - политиците, ама почти от всичките ви. То не бяха лъжи, мръсотии, кражби, украинските фашисти, които изнасилват и убиват защитавате и дума против тях не обелвате, да не сгазите лука. Какви хора сте бе?!

34

maths

преди 1 година

Проблемът е, че на 6-ти декември, геният от Банкя заговори за дъвки, които в училище са показател за 2-ки и 3-ки, и те ти отговориха Шенген догодина? Или мислиш, че не го помнят тоя от Банкя, където им спа на заседанията

33

speed test

преди 1 година

това на мен ми прилича на някакви намеци за заплахи към "полицая" със сините дрехи, който е австрийския канцлер и който размахва пръст, от сорта на, "да не си обръщаме и другата буза" и "русия да ударила", и разни подобни, казвам ви с толкова нарушения ще ни санкционират

32

Анонимен

преди 1 година

Мисля опитват се да ни баламосват. Нали сме изпълнили всички критерии? Какъв е проблема да ни приемат сега? Поне по въздух, ако не друго? Догодина сигурно ще си измислят някой нов критерий за да кажат лицемерно: " Ето виждате ли вие сте си виновни"

31

Анонимен

преди 1 година

В какъв смисъл "морковчето", на предложението ни за дъвки са ни отговори с моркови? тоест какъв е проблемът? ти предлагаш дъвки, те ти отговарят - моркови (тоест догодина Шенген или по-догодина), каквито предложенията, такива и предложенията там, то даже и това е много, като се има предвид глупостта за дъвки по време на царска криза

30

Р.Р

преди 1 година

Има реален шанс догодина да ни приемат в шенген, само ако дотогава Русия удари Австрия и Нидерландия.

29

Анонимен

преди 1 година

Айде, овцете се вързаха на морковчето. Реални шансове за догодина имаме от 10 години! Айде стига сте навеждали глави и сте обръщали другата буза! Ние достойнство нямаме ли, че сме толкова беззъби?!?!?!?

28

Зелен чорап

преди 1 година

това някакъв намек че зелените чорапи са гей ли беше, и тогава за какво ми е този от Банско?

27

Зелен чорап

преди 1 година

моля?

26

Румен Радев:

преди 1 година

Има реален шанс за Шенген догодина когато коледно сурвакаме пак холандия и австрия

25

Стига бе,

преди 1 година

...а някои ни пробутват Харвардските пшеници за ..."младите"? Кои са младите,Бе? Ония, които ни пробутват ортодоксалният комунист Бойко Рашков да раздава правосъдие ли?П.П. Перверзията Продължава!

24

Анонимен

преди 1 година

Фат мака и То лупа са руски марионетки. Затова Шенген - само през макарон и то крив

23

Анонимен

преди 1 година

Зеленият чорап преди не смееше да се задържи в Бургас, защото герберски протестъри го освиркваха, но откакто запя в хор с Боко, вече е желан гост днес на празника на Бургас, само дето не се гушнаха с кмета от ГЕРБ.

22

Анонимен

преди 1 година

Последните 24 часа, отдавна да сме в Шенген и еврозоната.Борисов му построи Турския поток на руския талибан, а Радев сега е адвокат на Лукойл.Когато ги разкриха Меркел и Шрьодер, и двамата се покриха! Ама нашите нямат срам. Мислят си че вечно ще крадат и лъжат и всички ще им пляскат с ръце!Ама накрая пак ние плащаме сметката.

21

Анонимен

преди 1 година

И ТИКВАТА МАФИОТ И ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП СЕ СЪЮЗИХА СРЕЩУ МЛАДИТЕ -- ТА КАК ТЕЗИ СТАРИ ПЕНСИОНЕРИ ОТ КОТИЛОТО НА МАФИЯТА ЩЕ СЕ ДАВАТ НА МЛАДИТЕ - Е ТАКА Е ПРЕДАДЕН И ЛЕВСКИ И УБИТ И БОТЕВ И РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО ТА ДО ДНЕС. СТАРИТЕ МУЦУНИ НЕ СИ ДАВАТ КОКАЛА И САМО ЖЛЪЧ ЛЪЖИ И ЛИЦЕМЕРИЕ БЪЛВАТ НО НАРОДА. НАРОДА СИ Е ВИНОВЕН КАТО СМЕ ОВЦЕ И ТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН ДА НИ МАЧКАТ ДА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ А МОЖЕ И ДА ТРЪГНАТ С БУХАЛКИТЕ АКА ЗАПОЧНЕМ ДА СИ НАДИГАМЕ ГЛАВИ

20

Българин

преди 1 година

Радев, докато такъв Фигурант като тебе, с червена петолъчка на челото, се пъчи начело на държавата,никой не ни връзва вяра! За нищо не ставаш, освен да размахваш юмрук пред платените агитки на Черепа, и да се криеш зад полите на Деса и на Оная, дето коленичеше на руския Поп! Не знам как си карал самолет, но да запалиш цялата държава, за да спасиш собствената си кожа/Г"з/, от Гешев, е повече от перверзия! Това че пося омразата и разделението в българското общество, ще го плащаш поколения наред!