61

Анонимен

преди 1 година

украйна си връща това което е нейно, русия е виновна за всичко, ако не бяха се мешали, нямаше да обвиняват сега украйна, но човека му липсва сиво вещество за да го разбере

60

Анонимен

преди 1 година

Този колхозник, какъв го играе в момента?

59

Боби

преди 1 година

До Анонимен 70 Само едно нещо за размисъл УМНИКО една година преди Пандемията както и миналата година в РФ са построени и предадени на куповачите повече жилищна площ от най-добрата година на целия СССР 1986. Тази година все още е на кантар ще успеят ли до края на декември да предадат повече жилищна площ от миналата. Като в статистиката не се включва Крим или донбас(в момента само в Мариопол 30000 строители в режим 7/24 строят и възстановяват жилища) А и вчера пуснаха отново Кримския мост

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53. Обстрелваха я, от 2014.

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59. Само една държава е използвала ядрено оръжие до сега и то два пъти. И това не е Русия, а САЩ.

56

Chloe

преди 1 година

Мерзавците и страхливците винаги отричат.

55

P.p.

преди 1 година

Защо руснаците ще обстрелват централата ако е под техен контрол,не разбирам.

54

Кооператор

преди 1 година

Поредното разпърдяване на колхозниците

53

Gorskio

преди 1 година

Моргане, ако можеха, досега щяха да са ги измели... Единственото което могат е да обстрелват градовете, да насилват, да крадат. Сталинград е бил оставен без храна, без вода, без електричество и германците пак не го превземат...

52

Случаен минувач

преди 1 година

Русия контролира централата в момента, тя няма да тръгне да стреля по себе си. Но tъпиte укри не разбират ли, че ще замърсят собствената си територия... Може да стане така, че Чернобил да ни се види детска игра, в сравнение с това, което предизвикат. Ние също сме много уязвими - централата не се намира далеч от нас, радиоактивното замърсяване ще ни застигне, и то много по-осезателно, отколкото беше при Чернобил. Няма и къде да се скрием - колко територия сме ние?

51

Случаен минувач

преди 1 година

Откакто свят светува, откакто има цивилизация, откакто съществува човечеството, от хилядолетия - никога досега не се водили военни действия около АЕЦ. Това е много опасно - пробив на някой реактор ще доведе до радиоактивен теч. Може да стане по-страшно от Чернобил. Дават ли си сметка tъпиte военни, каква игра с огъня играят? Стронций 90 се полуразпада за 28 години. Плутоний 239 - за 24 000 години. Такова радиоактивно заразяване може да стане... И не е виновна Русия, тя няма да обстрелва себе си.

50

Анонимен

преди 1 година

Ядреният и химическият тероризъм в Европа пък и в света го извършва само Русия. Убиства с полоний 210 или поредицата от убийства и отравяния с новичок из Европа. Русия от 105 години е в терористична война с целия свят и не се вижда краят на тази война. Сто годишната война от Средновековието ряпа да яде. Руският терор ще свърши когато светът приключи веднъж завинаги с Русия.

49

моч

преди 1 година

Време е рашистко-болшевишката пап лач да го поеме по възможно по-брутален начин.....

48

Андреев

преди 1 година

И на точ лчвата му ръка не знае какво прави дчсната ?! Абе всички ли руснаци са толкова алтави ?! Надявахме се поне един да е нормален човек,а те всичките зомбирани ?! Срам и позор за вас !!!

47

toti

преди 1 година

ДИГАЙТЕ СИ СЕРГИИТЕ ЧЕ ЧЕРГАТА ЩЕ ВИ ГОРИ ДО ,,КРАСНАЙ ПЛОЩАД !!!

46

терористите сте вие

преди 1 година

целия сват го призна, какво търсите в украйна бе изрооооодиииииии бягай от там веднга

45

Анонимен

преди 1 година

Руската военна доктрина е да превземат атомни електростанции и да ги използват като военни бази по които противникът да не може да стреля. Влязоха в АЕЦ Чернобил. Влязоха в АЕЦ Енергодар. Опитаха се да влязат в АЕЦ Южноукраинск но не успяха защото ги разбиха по пътя. И имат наглостта да говорят за това кой бил ядрен терорист. Те въобще изнудват целия Свят с ядрен апокалипсис ако не им позволим да си нарушават международното право както си искат.

44

Анонимен

преди 1 година

Дори да приемем , че Украйна сама се обстрелва , защо не си обстреляха преди нахлуването на русия на тяхна територия ?

43

Аз съм

преди 1 година

Асан от Ристо Ботев бажда.Да са маанете от Украйната и сичкото ша е о,кей. Анадъмму!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Каквото направиха тоя монголец и онзи с кафявия памперс-никой друг не можа да го направи!! Трагични клошари...