24

Анонимен

преди 1 година

Днес на 06.12.2022 г. Предлагам предложение Храм Свети Александър Невски да стане Джамия да има къде да се молят нашите Брята Мюсюлмани наречени Руснаци А за нас Християните Храм Света Неделя да стане Патриаршеска Катедралата

23

Боби

преди 1 година

До Анонимен Може да се обяви и за архиерей на Клингонската Православна Църква. Вижте сега в православния свят има два начина на действие 1. Свързваш се с вселенския патриарх базиран в Инстанбул и той ти прави църква както направиха с УПЦ които в момента отнемат незаконно църкви от РПЦ в Ъкрайна. За което се плаща ФИИ(гущерчета, мъни мъни) и получаваш осветено Миро и прочие "консумативи" 2. РПЦ решава да обособи Украинска Рускоезична Православна Църква(примерно) предава се всичко логистично

22

Анонимен

преди 1 година

Днес на 06.12.2022 г. Руснак се провъзгласи за Архирей на Руската Православна Църква в България той се казва Димитри Медведев той е на 34 г. Руската Църква в България вече ще бъде собственост на Руската Общност а не на Руския Патриарх

21

Леле

преди 1 година

В очакване кой петролопровод пръв ще гръмни и кога ще се запали танкер в Ормузкия проток.

20

До неБългрин

преди 1 година

Да, да... Ти си "по-умен " от всички US експерти... Ха-ха-ха!

19

до Русия отговори

преди 1 година

Дерзай с фантазиите... !

18

Русия отговори

преди 1 година

Дигна леко цените. ОПЕК леко съкращава добива. Мадуро си спомни какво мо готвеха американците преди две години и отиде до Кремъл преди да предприеме нещо. Чакаме второ действие.

17

До 7

преди 1 година

До даАха! значи викаш тя тръгна със специална веонна операция и утрепа колко десетки хиляди цивилни украйнци!? а и аз не знам дал знаеш, *** Киев е бая далез от Донбас! *** рашистан се опита и киев да превземе! Та я виж там да си севритр ЛЪЖИТЕ!, че то веке и вие се лъжете една на друга п.тка!!!

16

Анонимен

преди 1 година

US разхлабват санкциите срещу Венецуела. А там има достатъчно петрол да компенсира лекият спад на производството в РФ ---->>> Ooooще чакаме танкерите с втечнена газ, само да ти напомня. Точно толкова ще дочакаш и танкерите от Венецуела. *** я виж къде е на картата. А и ако ти се плаща дизел по 8 лева / литъра - супер. Само имай предвид, че храната с магазина се кара с камиони, дето са на дизел и ще ти го сложат в цената на каквото и да купиш...

15

Анонимен

преди 1 година

Пак ще купуват руски нефт, както купуват руски газ, но на по-високи цени. Честито на прекупвачите.

14

комонист

преди 1 година

Национализация на НЕФТОХИМА! А да видя сега минусите на рубляа хаха! да те видя как си срещу наЦИОНАЛИЗАЦИЯТА!

13

хаха

преди 1 година

До Мдаа ама не --- Бай Пън до там я докара, че да целува на Мадуро ... Арабеските го отсвириха, в Иран "революцията" нещо не върви, остана Мадуро.

12

Анонимен

преди 1 година

С това никакво производство...живи са умрели руснаците ако нямат нефт и газ....

11

ХА

преди 1 година

Дето се вика Мадуро ще оправи Путин

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4, Затова ли се вдигна цената на газта за декември, защото купихме на ниски цени и напълнихме Чирен с газ на "ниски цени". Имай в предвид, че догодина ще е по-зле, тази бяха позапълнени хранилищата, но 2023 няма да е така. От началото ще се започне с недостиг. Нека мине зимата и ще си говорим пак.

9

Мдаа ама не

преди 1 година

US разхлабват санкциите срещу Венецуела. А там има достатъчно петрол да компенсира лекият спад на производството в РФ. Цените няма да се вдигнат. Поне не заради спада на производството в РФ.

8

Анонимен

преди 1 година

ЕС тръгна наикономическа война, без никой да пита населението дали иска или не иска. Сега ни остава само да спечелим войната с ми3ерстване или да загубим войната с ми3ерстване... И ако спечелим - к`во? Точно нищо. САЩ ще вземат някакви концесии, Германия и Франция ще придърпат умните укрита и ресурса... България - нищо!

7

Кос

преди 1 година

До Анонимен На ква по ниска бе селски, я сравни колко е била газта преди две години по това време и сега..отворко.

6

ДжоБаеца

преди 1 година

Най-много да намалят надниците на техните подопечни от петата им колона за баланс.

5

Анонимен

преди 1 година

Да видим! Аз имам много лесен инструмент за измерване на санкциите. Ако след Нова година бензинът поевтинее, наказваме Путин. А ако поскъпне, пак наказваме Европейците.