80

ИЗНЕНАДАААА....

преди 1 година

...пускаш радара на руското ПВО ---и от ВСУ ти пускат по вълната ракета за оня свят .....Е , ТЕ ТОВА Е НОВОТО ОРЪЖИЕ ОТ САЩ....ха,ха,хаааа...сметай кви са последствията!

79

Toto

преди 1 година

От писанетоличи, че путинистите си умират от яд заради показаната слабост на руската армия. Затова се опитват да наведат на мнение че русия се бие срещу запада.... Украинците се бият геройски защото си защитават държавата. Запада им помага защото такива са му ценностите - свобода и демокрация!!!!!

78

Анонимен

преди 1 година

Дерашификацията е неизбежна, само рашистите се правят, че не го виждат. А украинците кефят с духа си. Който не го забелязва сам лишава себе си от смелост и се ограничава с малодушни имитации на информираност. Украинския дух ще излекува и такива повратливи зомбита, които се изживяват като антикомунисти по време на комунистическия режим.

77

Наполеончик

преди 1 година

Няма лошо, но в момента войната се подържа от хора, защитаващи (и разбиращи) стратегическите интереси и бъдещето на Русия. Дори така, заради комерсиалните интереси на шепа търгаши, се проля много руска и украинска (тоест, пак руска) кръв. Ако тези търгаши разширят периметъра на войната и пострада още мирно население (с което разярят и хората, стоящи настрана от военните действия), струва ми се, че за тях ще настъпят тежки времена и светът ще им се стори тесен.

76

Анонимен

преди 1 година

Това да сваляш ракети с транформатори си е изненада.

75

От народа

преди 1 година

Ха ха ха смях в залата....Украйна... Пълна лъжа

74

Анонимен

преди 1 година

Като пишете тази статия, вие нали сериозно не мислите, че Украйна взима каквито и да е решения във войната? Всички заповеди идват от Пентагона и от Британските военни.

73

До 90

преди 1 година

Ходи си еви родителката, рядко ла%но!

72

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Ха, ха,ха,хааааааааа- "Армията от украински дронове , ще подпали гащите на рашистите ---в радиус от 1000км.вчера и Енгелс, днес -Курск".....За каква "армия на украински дронове" говориш? Това са останали стари съветцски дронове които никой вече не произвежда. Същите като тоя дето преди месеца падна в Хърватска поради професионализма на украинците. А и вече има съмнения че са изстреляни от саботажни групи от територията на Русия. Дрона за Куркс е друг: британски, с къс обсег. Информирайте се!

71

Не фен на Путин.

преди 1 година

Украинците с нищо не изненадват, нито имат думата. Всичките тия магарии са подготвени и извършени от британски и западни служби, технически персонал и военни. А на медиите е дадена задачата да ги припишат като "героичен успех" на колапсиралата отвсякъде Украйна.

70

Анонимен

преди 1 година

В зоната на спецоперацията пристигнаха 200 нови танка Т-90М "Пробив". Днешната партида Т-90, пристигаща на фронта, ще подсили значително руската групировка войски.

69

Анонимен

преди 1 година

Украински политически Telegram канали за атаки срещу руски военни летища: Ударът по летища в Русия беше извършен с помощта на вътрешни спящи диверсионни групи, които подготвят своите специални операции под ръководство на британските разузнавателни служби / инструктори. Ако оценим резултата от саботажа,загинаха около 3 войници, изгоря камион и беше повреден бомбардировач. Информационният шум е голям.

68

Анонимен

преди 1 година

Накратко за ситуацията на фронта Сватово-Кременная, посока Лиман, от канала на "Старше Эдды" Telegram: втори ден се водят тежки битки, руската артилерия е много активна. Що се отнася до загубите на въоръжените сили на Украйна, все още не е много ясно, но определено можем да се каже, че са чувствителни.

67

Анонимен

преди 1 година

Опитите на ВСУ за контраатака на руски части в районите на населеното място Спорни,Курдюмовка и Маринка ДНР бяха отблъснати.Унищожени са над 60 украински бойци и 5 БТР. В южно-донецкото направление ВСУ се опита да възстанови загубената позиция в районите на селището. Владимировка ДНР и Новодаровка Запорожка област.Подразделенията на ВСУ бяха спрени и върнати на първоначалните им позиции. Загубите на противника възлизат на повече от 30 убити и ранени украински бойци, 2 БТР и 3 автомобила.

66

До 79

преди 1 година

До До 77 Хич даже не й трябва да преговаря, нека се бие до последното зомби наци!

65

Анонимен

преди 1 година

В посока Красно-Лимански руските войски проведоха настъпателни операции, в резултат на които заеха изгодни рубежи и нови позиции. Унищожени са над 80 украински бойци, 2 танка, 3 бойни бронирани машини и 2 пикапа. В купянското направление е предотвратен опит на ВСУ за атака в посока на населеното място Куземовка. Унищожени са до 65 украински бойци, 2 бойни машини на пехотата и 1 пикап. Продължава успешно настъплението на руските войски в Донецко направление.

64

Анонимен

преди 1 година

Унгария блокира отпускането на 18 милиарда евро финансова помощ за Украйна от Европейския съюз през 2023 г. Колкото повече средства ЕС отделя на Украйна, толкова по-малка е вероятността тя да премине към преговорния процес. С действията си унгарците не само спасяват Украйна от по-нататъшно потъване във финансова дупка, но и работят за деескалация на ситуацията. Но в същото време цяла Европа ще нарече Орбан диктатор.

63

Анонимен

преди 1 година

Въздушна тревога е обявена в Сумска, Полтавска, Днепропетровска и Харковска области на Украйна, както и в окупираните територии на ДНР, Херсонска и Запорожка области на Русия. В резултат на обстрела на Донецк от въоръжените сили на Украйна загина депутатът от парламента на ДНР Мария Пирогова.

62

Анонимен

преди 1 година

Главното управление на МВР за региона потвърждава информацията за нападението в Новошахтинск, Ростовска област. Мъж в камуфлажни дрехи стреля по полицията, има ранен, издирват нападателя. Заради дезертьор с картечница в Новошахтинск затварят детски градини и изходи от града.

61

Анонимен

преди 1 година

От ГЩ на ВСУ:ВС на РФ изстреляха 70 ракети Х-101, Х-555, Х-22, Х-59, Х-31П и "Калибър" в Украйна. Заплахата от ракетни удари срещу обекти на енергийната система и критична инфраструктура в цяла Украйна остава. Руските войски са нанесли 17 въздушни удара и 38 атаки от реактивни системи за залпов стрелба.