20

уверен съм

преди 1 година

Всички приказки ,че няма да има газ--се провалиха, същото ще стане и сега с петрола. Опорките на Путин се надпреварват да ни убеждават колко е лошо сега...Но всеки трябва да си зададе въпросът, ако Путин победи--колко по лошо ще стане. Помня когато бяхме член на СИВ--нямахме дори и телевизори, освен руските ----всичко което получавахме бе руско,некачествено, далече от световните стандарти.

19

Анонимен

преди 1 година

Вместо да диверсифицираме АЕЦ-а и Лукойл-а няма ли да е по-икономически изгодно да сменим съюза? Кво ше кажете "финансисти"? От гаранция за безопасна работа на АЕЦ разбирате ли? А ние инфлацията си я предпочитаме в лева. Знаем кои са тези, дето обичат да я пресмятат в евро. Голям "растеж" им се получава.

18

SS

преди 1 година

Съветвам всички читатели ! Купете си докато са още евтини генератори на ток ! Ако сте ме разбрали ....?!

17

Забавна ситуация

преди 1 година

Русия си е купила 100-тина танкера (втора употреба - явно вършат работа) Турция се прави че спазва Г7-мотиката но пропуска руските танкери застраховани вече в руски застрахователи и продажбата на нефт не спира - е! за азия :):):) А цената на Брент - расте което е добре за инфлацията в краварника. Та явно Путин си е научил урока от времето на СССР.

16

Анонимен

преди 1 година

Българската държава трябва да си върне Лукойл и да изрине копейките из българските институции, и особено около северното черноморие.

15

Анонимен

преди 1 година

Към сложилия минус на 12. Не разбирам защо слагаш минус на обикновен въпрос. Защо просто не отговориш на него? Къде трябва да се водят тези количества петрол и защо са тъмни и нерегламентирани?

14

Анонимен

преди 1 година

какво е това соросоидче , що не се премести в соросоландия

13

Анонимен

преди 1 година

По-правилно се възмущаваш от Лукойл. Съгласен съм. Но само това ли те възмущава? А грабежа от страна на Дънди Метълс как то приемаш? А колко други такива има!

12

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да ми обясни защо през последните 20 години Лукойл не са плащали по няколко стотин милиона данъци на година? Кой и защо им е позволил няколко десетилетия да не си плащат данъците в България?

11

Анонимен

преди 1 година

А къде трябва да се водят тези "тъмни" и нерегламентирани количества, които отиват от Русия в Индия и Китай? В тези три страни със сигурност се водят. Къде още трябва?

10

Анонимен

преди 1 година

Солопакът казал, че колкото по-бързо се отървем от зависимост от газ-петрол-ядрена енергетика, толкова по-бързо ще имаме свободен път напред. Не е истина това. Едни калинки колкото по-бързо се отърват от руска зависимост от газ-петрол-ядрена енергетика, толкова по-бързо ще скочат с двата крака в друга много по-алчна и жестока зависимост.

9

Анонимен

преди 1 година

Мухльото е безкрайно незапознат. Аварията е следствие на ПЛАНОВ РЕМОНТ извършен от (некадърни) българи и никой от българите си нямаше и на идея какво се случва. Новото ръководство - калинките от служебното правителство, заменили руснаците, чисто и просто нямаха идея как да реагират и какво да направят за да отстранят аварията. Истината е, че винаги ще сме колония на САЩ или Русия защото НИЕ сме безкрайно необразовани и обичаме ролята си на държава от втория свят.

8

Кава е тая статия?!

преди 1 година

макар русофобска - настъпва мазолите на родните американофили!

7

смешници

преди 1 година

"нерегламентирани и незастраховани танкери" - от кого е регламента - от крадца на света Англия ли? Смехорани!

6

Отвориха и очите

преди 1 година

Запада отвори очите на Русия - досега я приспиваха, накрая изнаглягаха и тя се събуди! А сега бегайте!

5

Анонимен

преди 1 година

Този си личи от далеч, че говори глупости и че развива конспиративни теории. Е, аз обаче ще Ви кажа от кухнята... Ходих преди седмица на оценка на ОМЕЛ, които държат уредите за радиационен контрол на АЕЦ-а и от там ми казаха, че ВСИЧКИ руски специалисти са си заминали и в момента през 2 дни има авария в шести блок, с която нашите не знаят как да се справят. Тук виновен не е Путин, а образователната ни система.

4

Анонимен

преди 1 година

хаха,закъсняхте много с тоя статия

3

Анонимен

преди 1 година

Грета ви подготвяше психически да не се къпете, да не ползвате автомобили и да ядете само бурени, ама вие й се смеехте. Сега тя се смее...

2

Анонимен

преди 1 година

Лалат си едно - незастрахвани танкери, та незастраховани танкери. Застраховани са, Русия си направи застрахователно дружество, с международен лиценз. ЕС не признава лиценза? Дреме им на руските танкери за Китай и Индия. Ге7 щял да наложи санкции? Индия и Китай са Ге2, дреме им на руснаците. Щели да купуват от Венецуела? Да, ама на двойни цени на руските... С две думи - пак оплетохме конците!

1

Анонимен

преди 1 година

Е те на това ако не знаете му се вика платен папагал. Че и голем кунспиратор са извъди. Тайминга му идвал бил точно. Откъде го изровихте тоя плиткомозъчен бе ?