145

Анонимен

преди 1 година

До Хи хи сериозен ли си А кой е построил цяла Украйна, да не би баба ми? Цяла Украйна и всичко в Украйна е създадено и построено от Русия, от царска Русия и от социалистическа Русия, това е руска земя и руснаците са строили всичко там , познават Украйна , като пръстите на ръката си, защото е руска земя с руско население, руснаците могат даже да съдят Украйна за обезщетения, ако поискат.

144

Хи хи сериозен ли си

преди 1 година

"Русия ги храни,строи им пътища....." руските фашаги не могат да сделат централна канализация в кУмсОмолск на аМур, ти за пътища говориш....

143

Анонимен

преди 1 година

До АнонименА така, запишете се доброволци евроатлантиците в Украйна, да гледаме сеир, особено Бойко и някои други особи, на първа линия, голям смях ще пада! И да видим след това, дали ще им мине и най-малка за идея за война или ще мълчат чинно!

142

Анонимен

преди 1 година

Нека всички евроатлантици да се запишем доброволци,и да защитим правдата,свободата и мира.Ура за победата !!!

141

Анонимен

преди 1 година

До До 219 и хиляди ощеУкраинското зърно от радиоактивната им земя, никой не го иска, от Африка им го върнаха, не го приеха, даже млякото от кравите им е доказано вредно! Украинците произвеждат и краставици, но държавите от ЕС им го сложиха, под предлог, че имало криви краставици, не им приеха продукцията и ги оставиха да гладуват, а Коломойски е заграбил цяла Украйна и ограбил украинците, ей така се "грижат" за украинците, докато Русия ги храни,строи им пътища,домове,да не стоят на студа отвън

140

Червен БКП Идиот

преди 1 година

Полша на червеноармейските генерали от Варшавския договор като най истинска родина на милиционера от Държавна сигурност Иво Инджев назначен с ДС заповед за седесар Ви назначават и БКП и ЦСКА да Ви управляват а в самата Полша има задължителна лустрация за комунистите родени преди 1972.................Доказаните полски радикали Александър Йорданов,Михаил Неделчев вероятна внедрена тайна полиция на Полша......Гуд бай стар използван полски презерватив наречен ЦСКА София

139

Анонимен

преди 1 година

Казах, да не ни занимавате с глупости, първо си защитете цените на горивата, стоките, производството в България и ЕС!

138

Кептън Скарлет

преди 1 година

Българофоба Горбачов слючил пакт срещу България с българофоба Лех Валенса и полубългарофоба Хелмут Кол...................Живков първо им се опълчил чрез мъртвата Капитанка Яна Язова симпатизирала на капитансупермена Александър БАТЕНБЕРГ и заплашил тримата червеноармейски генерали с Каптан победоносна война.........Червената Полша на Генералите от Варшавския договор Ви назначават само членове на БКП а софийското ЦСКА са стари използвани полски презервативи за българи и българки

137

Анонимен

преди 1 година

И да изливате тук русофобия и омраза, какво от това, да не мислите , че някой ви вярва, след толкова много факти и видеа , Коломойски,а марионетката му Зеленски и олигархията им, са заграбили всичко в Украйна от украинците и там цари бандитски хаос, украинците са оставени като жертвени агнета и роби, да умират за чужди интереси и няма кой да им помогне, освен родината им Русия!

136

Анонимен

преди 1 година

2023 - Укропия ще се разпадне на четири,укропитеците ще загубят държавата си,и ще ходят като на..акани ,зеленото човече ще бъде убито от охраната си,и обесено с главата надолу и влачено.

135

Анонимен

преди 1 година

До Както написах... Представи си, че някой ви отнеме територия от държавата и започне да ви убива населението и каже, че ако умре вашия президент, тогава ще спре, как ще се чувстваш? И дали да вярваш на такива хора изобщо? И без това, са се договорили запада да не навлизат в източна Европа, но влязоха не само там, но дори в Украйна, която е руска територия с руско население! Каква очаквате да бъде реакцията след това нахлуване, ако не е, както всеки нормален човек, да си защитят родината?

134

В цепката на путьо

преди 1 година

"девет години гледаме престъпленията на върлия украински нацизъм...." късия си гледал тези години.

133

до Глyпака 206

преди 1 година

В кратуната си имаш единствено бръмбари. Колко хиляди руски войници погуби в тази война кремълския ПCИXOПАТ И РУСОФОБ? С осакатените и убитите бройката надхвърля 100 хиляди... И ще станат над 200 хиляди, докато умре този ИЗ'РOД.

132

Анонимен

преди 1 година

До Както написахПочти девет години гледаме престъпленията на върлия украински нацизъм, който две-три държави насадиха в Украйна и пращаха едната част от населението да убива другата част, убиваха и украински журналисти, посмяли да кажат истината за престъпленията, убиваха и обикновени хора, та кой започнал тази война? И какво правят чужденци в управлението на държавата им и защо те командваха там, а не самите местни хора? А как ще се чувствате, ако това се случи и във вашата държава?

131

Анонимен

преди 1 година

До Хи хи за мъртвитеТова не ни интересува, интересува ни, защо мачкате европейските държави и се извършва геноцид над славянското население в Украйна от фашистите на Зеленски? Това са престъпления, децата и учениците, мирните жители ли са ви "врагове", извършват се кървави престъпления там, пред очите на цял свят и това трябва да спре!

130

Хи хи за мъртвите

преди 1 година

"по времето на СССР...." или добро, или нищо.....

129

Анонимен

преди 1 година

До Абе *** кръгълОколо 60 милиона бяха, по времето на СССР, сега колко са? Не са броени отделно, защото самите украинци са руснаци по произход.

128

Анонимен

преди 1 година

До Та както казах...Не ни занимвай с глупости, тази война е братоубийствена война и се извършва геноцид над славяните, тази война, не започна и не се ръководи от украинци, тази война, нанася жестоки икономически поражения за Европа и е абсолютно вредна за държавите ни, освен рекета за пари и оръжия, които задължават държавите да пращат, за да наливат масло в огъня и презивикват още убийства и проливане на кръв, това е крайно вредна война за всички и някой трябва да я спре и върнат добрите отно

127

Програмист

преди 1 година

Ние българите сме силни аме не на пиене и друсане ами на програмиране

126

Абе идиот кръгъл

преди 1 година

"От 60 милона....." ти милионите ги нямаш за нищо