185

Американофилите,

преди 1 година

не мога да разбера откъде е това чуждопоклонничество у вас?! Ако сте изобщо българи - нямате НИЩО общо със наглосаксите. Нито в генетично отношение, нито в езиково отношение, нито в културно отношение, нито в историческо отношение, нито в ценностно отношение! Откъде тая продажност у вас?

184

Анонимен

преди 1 година

"Щом забранихте руските телевизии и другото мнение, значи ви е страх от истината уважаеми!" - Защото пък Путин е разрешил другото мнение и другите телевизии. Той е безстрашен и разрешава да говорят каквото си искат руснаците.

183

мнение

преди 1 година

Щом забранихте руските телевизии и другото мнение, значи ви е страх от истината уважаеми! Толкоз!

182

Тръндафила

преди 1 година

Дрън,дрън,дрън....

181

СВОЙ

преди 1 година

Объркани и заблудени винаги ще има.Доколко е вярна бройката от 200 души е друг въпрос.А дали е убил 15 души е втори въпрос.По всички данни Украинската страна е загубила мин 5 пъти повече хора и това верочтно е преди безумната им контраофанзива,където с цената на килим от жертви Укрите напредваха.

180

Анонимен

преди 1 година

СМЕШНА ПЛАТЕНА ПРОПАГАДНА ПУБЛИКАЦИИКА .....

179

Анонимен

преди 1 година

Пишете и за българския националистически легион Зора биещ се на страната на Русия. За освобождаването на поробената от ес и нато България.

178

Що така бе

преди 1 година

Колко полит-коректно "залпове изстреляни от едната към другата страна",

177

Анонимен

преди 1 година

Украинците са разрушили манастира, но Путин е виновен. И каква, интересно, стратегическа цел са постигнали? Но спокойно, приятел. И да не се беше намесил Путин, пак щяха да го разрушат.

176

Шефрет

преди 1 година

Ако ще и хиляди дрисни статии да напишете и подръжниците на Наркото да не спят ,а да лупат минуси ,то Украистан е обречен! Гробищата му са пълни и навсякъде над пръста жълто- сини парцалии. Украинските вдовици проституират ,а децата им след време ще забравят ,че изобщо е имали такава държава. Русия ще ви размаже като бълхи на нокът.

175

лавроФ куция кон

преди 1 година

няколко месеца след инвазията...."Русия не е нападнала Украйна"

174

Анонимен

преди 1 година

Прозрачна пропаганда!

173

Та както казах....

преди 1 година

оказва се, че има свестни руснаци, но свестни русофили НЯМА.

172

От САЩ с любов

преди 1 година

Господин Путин, руския народ ви подкрепя..даже американският! По популярен сте от Бай Дрън!

171

Анонимен

преди 1 година

Ех, не се получи преврата в Русия! Ами сега??

170

Анонимен

преди 1 година

Този военен конфликт е единственния в който се дава само една гледна точка без да се дава възможност да разберем какво представя и другата страна. Защото когато сащ баха в Ирак, Югославия, Сирия, Афганистан то не бяха репортажи от CNN, и други американски телевизии а тук забраниха руските телевизии. И ни облъчват с това което те искат да знаем добре, че има Телеграм канали иначе според нашите медии щяхме да си помислим, Укрите са на подсъпите пред Москва.А истината е, че Украйна яде як бой.

169

Анонимен

преди 1 година

Ох, CNN пак са се престарали! Не бива да се прекалява с пропагандата..става недостовярна..

168

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден се чудите какви простотии да измислите. Не се съмнявам, че има руснаци предатели. Но кои сме ние да ги съдим като щом сме паднали под османско робство всичките ни боляри са станали спахии и са се присъединили към османците, за да се бият на тяхна страна. Всичките до един! Затова сега нямаме потомци на боляри.

167

Анонимен

преди 1 година

Господин Путин, бързо и успешно приключване на операцията!

166

Анонимен

преди 1 година

Сетрешна доза пропаганда да българска консумация! Върви със съответните манипулирани коментари..