106

Анонимен

преди 9 месеца

Значи американският империализъм е добър, а руския лош! Що така бе??

105

БГ колония

преди 9 месеца

Шолц германия е жертва на американският импириализъм в Европа! Иронично е, че не можеш да се погледнеш в огледалото, а гледаш империализма в чуждия двор!

104

нн

преди 9 месеца

Шолц е прав в едно, че войната на Русия ще обедини ЕС и Украйна, Грузия, Молдова, Армения са кандидати и тяхната ще стане. Русия ще загуби много, първо остава сама и второ, край с нейното влияние в Европа. Идва времето когато Русия ще не ще сама ще се оттегли от войната.

103

Хикса

преди 9 месеца

Шолц некадърнико не се занимавай с империализмът,не ги разбираш тия неща.Дръж изкъсо жена ти,че НЕимпериалистите ще и го турат с кеф.

102

Турчето

преди 9 месеца

Скоро ние турците ще превземем пак до Виена тоза път и Алемания!

101

Анонимен

преди 9 месеца

Не се получи замисъла да разтягате локуми под формата на минските съглашения докато наблъсквахте буквално Украйна с оръжие,техника и обучавахте тяхната армия с ваши инструктори за да може киевките власти в удобен момент да издадът заповед за нападение над рускоезичното население в Донецк и Донбас! Вие просто разпалихте още един конфликт в сърцето на Европа между два братски народа подкупвайки едните с лъскави обещания а сега сметката за вашите действия се плаща отново от всички европейци!

100

Анонимен

преди 9 месеца

Германия наруши световния ред след като присъедини ГДР и то без референдум дори . Сега и Русия ще си присъедини половин Украйна . По всичко личи че времената на евтини руски ресурси свършиха а идват и времената на евтините китайски електромобили . Честито ви членство . България пак е на грешната страна .

99

Анонимен

преди 9 месеца

Това което беше започнато през 2014 с анексирането на Крим беше ззапочнато отново от ВАС "демократичните правителства" на запада и без да криете споделяте,че 'майдана" в Киев ви е струвал милиари долари. Вие решихте тогава,че това е една хубава възможност в пропитата от корупция Украйна да построите на прага на руската граница бази на НАТО и да базирате такива и на Кримският полуостров! Лецемерието и двойните стандарти е олицетворение на това което е Запада. Путин просто ви изпревари отново...

98

До 147 от Гирманка

преди 9 месеца

Това беше до 2018-2020 Тръмп намали американската войска в Гирмания повече от половина! А от 1945 до 2018 така 100 000 войници, 30-40 военни бази! Сига от 02.2022 пак са увеличени до 100 000 запади войната! И това не включва военния персонал 20 000 души!

97

Обективен

преди 9 месеца

Вие германците г н Шолц трябва да мълчите още поне 200 години за това което причинихте на руския народ през 2 Световна Война! Въпреки всичко Русия ви позволи да се обедените отново с гаранциите на САЩ ,че няма НАТО няма и инч да се разшири на изток! Вие ли говорите сега отново за послания към Москва?! Не Путин а САЩ а вие като нейни покорни слуги разделяте,сваляте от власт,нападате с вашето уж сьздадено само с отбранителна цел НАТО чужди държави.

96

Анонимен

преди 9 месеца

Даже вече и илязия не могат да поддържат, че ЕС не е колония на САЩ! Жалка работа! Поне да бяха критикували САЩ веднъж..е така за заблуда на хората поне!

95

Анонимен

преди 9 месеца

до Гирманка: Не знам откъде са ти данните за 100 000 американски войници, официално са около 35 000, ту повече, ту по-малко, защото са плаваща бройка. Ако имаш достоверен източник, те моля да го посочиш, защото може да има и други интересни неща там. Иначе си остава непроменен фактът, че Германия си е окупирана и до ден-днешен, а Шолци пак е станал за смях с напъните си да каже нещо, дето ще се хареса на тези, които го държат на къса каишка.

94

Анонимен

преди 9 месеца

Империализмът и капитализмът се завърна и се бори срещу Великия Европейски съюз и Непобедимата натовска армия.

93

Анонимен

преди 9 месеца

Вие го върнахте с подкрепата си за един нелигитимен фашистки режим ,Вячеслав Веремий убит журналист,Олеся Бузина убит журналист, Олга Мороз убит журналист, Янукович избран с избори свален с кървав преврат, Олег Калашников опозиционен депутат, Станислав Мелник опозиционен депутат, Михайло Чечетов опозиционен депутат, Павел шеремет убит журналист, Владимир Марцишевский обществен деятел изчезнал по време на майдана, Василий Сергиенко убит журналист...има и още

92

Гирманка

преди 9 месеца

След оглушителната тишина последвала терористичния акт над СП 1 и 2 от САЩ! целият свят разбра, че си една американска марионетка а Германия е американска нео колония! Не те ли е срам Шолц? Не те ли е срам да говориш за империализъм?

91

Анонимен

преди 9 месеца

Окупирани от Америка се загрижили трета страна да не бъде окупирана от Русия....

90

Анонимен

преди 9 месеца

Да, Европа влезе в периода на громене на империализма. Ние този стадий го знаем - след него режима рухна и властта се смени.

89

Гирманка

преди 9 месеца

Да ако е Русия се нарича империализъм, ако е САЩ се нарича партнйорство!

88

Гирманка

преди 9 месеца

Завърнал си? Турция окупира Кипър от 40 години нелегално!!В Европа! Но Терция е в Нато затова е ок, не е империализъм, няма санкции, няма възмущение!

87

Цитат Макрон

преди 9 месеца

2019 Ако Европа иска да имаконтрол върху съдбата си, трябва да има своя европейска армия а не да разчита на Нато! Той разбира, че Европа е 100% зависима и военно окупирана от САЩ!