146

Българин

преди 1 година

Че по-голяма империя от вашия псевдо съюз имали. Изпихте кръвта на Източна Европа, започнахте и Украйна, точехте се и за Русия и Беларус. Но ще ви приседне, разпадането на империята започна, ще е бавно и мъчително. Да видим ще изгорим ли и ние като Украйна във войната ви с Русия или ще излезем достатъчно мъдри.

145

akud

преди 1 година

добро утро шолцдобро утро ЕС

144

Анонимен

преди 1 година

Писнало ми е да слушам комунисти да ми обясняват как се борят срещу комунизма и също фашисти да обясняват как се борят срещу фашизма! На противни са ми обаче децата на империалистите обясняващи ми, че парите нямат значение! Светът се превърна в едно общество плачещо за атомна бомба за да може след 1000 години да се зароди едно общество от атомарно увредени и зроди, което може би ще бъде по справедливо! Взето някъде от фантастичните романи на. . . бъдещи писатели!

143

Анонимен

преди 1 година

До 183 Анонимен Щеше ми се да сме немска колония, да научат беге лентяите на дисциплина и труд ама на- бавно се превръщаме в краварска колония. Само експлоатация, бедност, промишлени отрови и некачествена храна ни чакат. . . . КАКВО ЧАКАШ! ИЗЛЕЗ НА УЛИЦАТА И ВЗЕМИ СЪДБАТА СИ В СОБСТВЕНИТЕ РЪЦЕ! КАКВО МИСЛИШ, ЧЕ СВОБОДАТА СЕ РАЗДАВА ПО СИМПАТИЯ ЛИ? СВОБОДНИТЕ НАРОДИ СА СИ ИЗВОЮВАЛИ СВОБОДАТА, НЕ ИМ Е БИЛА ПОДАРЕНА!

142

Анонимен

преди 1 година

Писнало ми е да слушам комунисти да ми обясняват как се борят срещу комунизма и също фашисти да обясняват как се борят срещу фашизма! На противни са ми обаче децата на империалистите обясняващи ми, че парите нямат значение! Светът се превърна в едно общество плачещо за атомна бомба за да може след 1000 години да се зароди едно общество от атомарно увредени ***, което може би ще бъде по справедливо! Взето някъде от фантастичните романи на. . . бъдещи писатели!

141

Анонимен

преди 1 година

Докато се борят с измислени проблеми, исляма набира скорост, и в тази черна дупка ще падне сегашния псевдоелит на т.н. колективен запад

140

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

То Германия отдавна иска да управлява всички, но няма да стане. Третият и опит също ще пропадне с гръм и трясък.

139

Анонимен

преди 1 година

С такъв адепт на Карлсон и Енгелсон начело, Германия сама ще се унищожи.

138

БРЦК

преди 1 година

Само увъртане и белене. Нищо съществено и конкретно. По голямо лицемерие лъжи и кражби от народите не е имало. Сегашните полит ***...тука мислят хората за ***. Това е края на ЕС.

137

Анонимен

преди 1 година

Е тоз го бяхме забравили...

136

Анонимен

преди 1 година

Щеше ми се да сме немска колония, да научат беге лентяите на дисциплина и труд ама на- бавно се превръщаме в краварска колония. Само експлоатация, бедност, промишлени отрови и некачествена храна ни чакат.

135

Анонимен

преди 1 година

Ми като първо се завърна нацизма.

134

Анонимен

преди 1 година

Аз си имам мнение и си го пиша без да ми се плаща. Точно на сорросоидите им плащат. Виж се само какъв език имаш и колко злоба се бълва по цял ден от вас трроловете чак се отвращавам от тая нечистотия която залива ефира.

133

Анонимен

преди 1 година

Да обаче ми прави впечатление че Регулатора не оставя без ток западната част а само източните области.Това не е честно и точно за това е тая война. Защото властите са тормозели източната част а са фаворизирали западна та. Например маските и ваксините са били налагани само на изток. Само на изток е било задължително да се вее националния флаг на запад либерално Аз това от един блогър го прочетох още пролетта имаше и клип цял филм.

132

Анонимен

преди 1 година

Какъв суверинитет е имала украйна преди войната. Ами никакъв. Изцяло е зависила от САЩ. Може би преди години от донбас но дори и богатия на въглища донбас вече не е актуален. Били житница и това съвсем не е вярно. Още от майдана напълно опротивяха на целия цивилизован свят факт.

131

Кому нис тът

преди 1 година

Прогнилия капиталистически империализъм доизгни . Време е за нов интернационал.

130

Анонимен

преди 1 година

След оглушителната тишина последвала терористичния акт над СП 1 и 2 от САЩ! целият свят разбра, че си една американска марионетка а Германия е американска нео колония! Не те ли е срам Шолц? Не те ли е срам да говориш за империализъм?

129

Анонимен

преди 1 година

Пътят на ЕС е ясен! Русия и Путин са виновни за кризата! Комунизмът е вреден за всички!

128

ПУТИН, НЕ ЗАБРАВЯЙ

преди 1 година

Днес, 5 декември, се навършват 28 години от подписването на Меморандума от Будапеща. Това е знаков документ, касаещ независимостта и суверенитета на Украйна.На тази дата през 1994 година в унгарската столица тогавашните президенти на Руската федерация - Борис Елцин, на Съединените щати - Бил Клинтън, на Украйна - Леонид Кучма, и британският премиер Джон Мейджър, подписват меморандума. По същество с него Украйна се отказва от останалите на нейна територия след разпада на СССР ядрени оръжия и ги връща на Русия. В замяна, Русия, САЩ и Великобритания гарантират суверенитета на Украйна.

127

Анонимен

преди 1 година

Corriere della S.e.r.a: Украйна се оплаква от миномети от 1966 г., получени от Италия.