26

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

Организирайте търг за Комшийте ----ЗА "ПРОДАЖБА НА НЕФТОХИМА "---РУСКИЯ НЕФТ УМРЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

СМЕХ...

преди 1 година

НЯМА ЛОГИКА ДА ПОСКЪПНЕ ....ВЕЧЕ Е САМО 2,80лв.....ХА,ХА,ХААААААА

24

По-скъп бензин

преди 1 година

Това ще получим ние. Ако пазарната цена на нефта е над 60 долара за барел, ние, като верни сателити на САЩ и ЕС ще искаме на купим нефт от Русия за тавана от 60 долара и просто няма да получим. Лукойл ще трябва да внася по-скъп нефт от други доставчици и цените на горивата ще тръгнат нагоре. Оттам инфлацията и всичко останало.

23

Какво следва

преди 1 година

. Русия пренасочва износа на енергоносители на изток. Китай вече внася от Русия толкова нефт, колкото и от Саудитска Арабия. А ЕС, ако не купуват по пазарни цени, няма и да получат. Да се оправят както знаят (и ние в това число).

22

Анонимен

преди 1 година

И без това Русия продава в момента на около 43 долара барела...тавана е далеч. Купувачите нещо ги няма, Еритрея няма кинти, същото и с Афганистан...Китай и Индия не могат да заменят никаква част от Европа

21

Анонимен

преди 1 година

За хамерикански газ защо няма таван на цената?

20

Анонимен

преди 1 година

Ходът на колективния запад да постави таван на цената на руския морски петрол до 60 долара за барел само ще навреди на западния потребител. Русия закупи около 400 танкера, някой от които с вместимост по 2 млн барела, по 1 млн барела и по 700 000 барела. Забраната за превоз и застраховки няма да ги засегне.

19

Медвед

преди 1 година

Същия този Медведев, преди 6 месеца, говореше за цени от 300 долара на барел. А другарят му Путин разчиташе за една седмица да е подчинил Украйна...тези хора живеят в паралелна реалност без ясна представа колко много са го загазили. Ще умират бавно, безславно и болезнено без дори да разберат какво точно им се е случило. Така ми се струва на мене.

18

Анонимен

преди 1 година

19-ти, Европа, пари няма и в момента се печатат само, за да се раздават на хората под формата на помощи. Ама тези "помощи" са си държавен заем, трупат се кредити а заем и кредити се връщат. Проблема е, че Европа под чуда дикотвка се самоунищжава... не и без помоща на недалновидни "политици", начело с гинеколожка..

17

Краси

преди 1 година

Само глад за въшливите,впиянчени мужици !

16

Анонимен

преди 1 година

Си платим по скъпо ама и вие ще страдате. Това е идеята червенюхии мръсни. Ще ви питаме след година две , като свършат парите на руския народ. Европа пари има : )

15

мъдреците

преди 1 година

се изказаха. вълкът казал че не обича агнешко

14

Анонимен

преди 1 година

Стига са се перили тия,че на всеки три месеца ще има нов таван и не се знае Март дали той няма да е 40 долара за барел!

13

Анонимен

преди 1 година

Ку-ку-ру-ку вафла чудо!От днес в ЕС само България и Унгария все още могат да внасят руски петрол и то на цени не по високи от 60 долара за барел!!!!Кофти ама"братята"трябва да почнат да се съобразяват със старите си сателити!

12

Анонимен

преди 1 година

До Коментар Нищо подобно. Пазарът отрази тази новина още преди месеци. Така или иначе основния износ на Русия в момента отива в Китай и Индия дори на по-ниска от тази цена, което пък освобождава съответните количества на ОПЕК, които се дистрибутират вместо към Китай, към Европа. Така че, нищо няма да се случи. Русия няма да може да изнася повече от това, което в момента изнася, защото до Китай се ползват петропворовди, а санкцията засяга танкерите.

11

Някой

преди 1 година

До Бай Илийчо, хахаха, а така, така по-става! Айде наздраве :D !

10

Анонимен

преди 1 година

До КоментарМного просто, всичко зависи от арабелите и от състоянието на световната икономика като цяло. Русия не е фактор при петрола. Тя беше фактор за ЕС само при газа.

9

Бай Илийчо

преди 1 година

До 9 Мълчи бре ! И сагъ казвам ,фъргайте атома ! Нящу ,а кайш ?

8

До5

преди 1 година

Хич и не ги мисля,досега зареждахме горива и те си ни деряха хубаво все едно че преработват петрол Брент,ама нещо взе че им посвърши дрането!

7

Някой

преди 1 година

А, пиянката се обадил! Каза ли нещо за мятане на атомни бомби по ЕС? Последно време само за това говореше щото, сега изведнъж, много се загрижил за потребителите.