58

Анонимен

преди 1 година

ЩО ТРИЕЩ ВЕ, И ТИ ЛИ СИ МЕКА КИТКА КАТ ХОЛАНДЦИТЕ?

57

Анонимен

преди 1 година

Защото са завистлива,г.йска държава,без дух и традиции.Желият запад и ЕС да го дха.Лишото е,че володка сатрапчев не остави голям избор ,даже и да има референдум ,човек да избере не,кво излизане от американския заден двор...Мъка,мъка...

56

ай бегай у канада

преди 1 година

ако бяхте холандци лесно ще разбетете защо не ни искат, гледат там накакви *** дето нямат ни ред ни закон, населението само пие пуши и мета гюбеци. разбирам ги хората

55

Холандците

преди 1 година

искат да видят резултати, а не празни уверения. Когато редът и законността се спазват в България, ще ни приемат навсякъде. Цивилизованият човек избягва съмнителните компании.

54

Запомнете го

преди 1 година

Нидерландия се изгаври с нас.

53

Политиците ни

преди 1 година

няма защо да се сърдят на Нидерландия. Нека проверят колко е територията на Холандия и колко храни произвежда за цял свят. Роботизирано селско стопанство и индустрия. Университети с производствени бази. Законност и ред. Колко българи се преселиха в Холандия, защото там хората ги ценят по работата, а не по партийна принадлежност. И ако се осъзнаят, дано Политиците ни работят така, че Холандия да иска България !

52

Анонимен

преди 1 година

Абсолютна глупост е ГЕП и нашите политици да ни превеждат какво е искал да каже демагога Рюте!

51

Анонимен

преди 1 година

И ако разбере Румен Радев разликата между Холандия и България, ще осъзнае защо не ни искат. ---- Ми като прибират данъците на ЛукОйл за дейноста му в Бг, защо да те искат... Даже е за предпочитане статуквото 350 милиона евро да ходят в техните джобове ...

50

Кметът

преди 1 година

Защото Лионел Меси окраде България.

49

Смях

преди 1 година

Защото Нидерландия е дворцовият шут на Европа. И като такъв казва на глас онова, което Великите сили си мислят, но не смеят да произнесат.

48

SDI

преди 1 година

Спомняте ли си когато тръгна инициативата за построяването на граничната стена с Турция каква истерия беше от страна на т.нар. евроатлантици - било в противоречие с правата на човека, идваха разни *** и зелени от ЕС с цел да спират строежа. Сега пък говорят точно обратното - стената била недостатъчно добра. Лицемерието на Запада се поема от тукашните продажници като Шаламанов, които като бяха във властта, а и все още са, не направиха нищо по въпроса, но иначе знаят да лаят.

47

Много българи

преди 1 година

се преселиха в Холандия за да си пушат свободно. Също се записаха и за студенти поради тая причина.

46

Kuncho

преди 1 година

До преди три дни бях с две ръце за ЕС, сега вече НЕ!Последните действия показват, че България е много по навътре от една Холандия с Европейските цености !Ние направихме огромен компромис за да отворим вратата на Македония за членство!Една Холандия е против влизането ни в Шенгенна на база тяхна убеденост, като съботира по всякакъв начин проверките за надежност! Нека и Македонците се замислят за какво ги канят в ЕС, за поредния донор на човешки материал и допълнителен пазар ли?

45

РУМЕН РАДЕВ

преди 1 година

няма защо да се сърди на Нидерландия. Нека провери колко е територията на Холандия и колко храни произвежда за цял свят. Роботизирано селско стопанство и индустрия. Университети с производствени бази. Законност и ред. Колко българи се преселиха в Холандия, защото там хората ги ценят по работата, а не по партийна принадлежност. И ако разбере Румен Радев разликата между Холандия и България, ще осъзнае защо не ни искат.

44

Анонимен

преди 1 година

Направете заплатите ни като европейските и тогава хората няма да се изкушават от 50 евро. Ако ЕС не ни иска - отворете границите свободно да преминават мигрантите и да се струпат на Австрийската граница. Тогава ще видят те един Шенген!

43

Анонимен

преди 1 година

Сата НАТО полу - и..ди...о...т ти разбираш само от дебело дЪрво отзад...

42

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, холандия си мислят, че като не сме в Шенген и мигрантите ще останат в България :))))))))))))))))))))))))))))))))))) да им обяснят, че те не са тръгнали за България, а за Холандия.

41

Анонимен

преди 1 година

Нидерландското правителство са цинисти. Релно всички критерии са изпълени за Шенген. Всичко което искат е направено и въпреки това не? Защо? Иска ми се да мисля че не е расизъм?

40

Анонимен

преди 1 година

Трафикантите на хора ги пиши НПО - ето ти и още един проблем решен. Една малка но важна поправка.... Трафикантите на хора ги пиши тур оператори и тур водачи ...

39

Сата НАТО

преди 1 година

Когато избесите или разстреляте комунистическите шапкари - Радев, Гешев, Борисов, Янев. Стоянов, Шивиков, тогава ще се види светлина в тунела. Дотогава ще ви яздат като безсловесни магарета. Комунистическият формен иддийотин-фуражкаджия разбира само от пестник в зъбите и дебело дЪрво в тиквата.