17

Анонимен

преди 1 година

До следвамехронологията - ех, мечти сладки комунистически! Искаш да се братушкаш, а? Жалкарите дето си мислите, че отново ще цопнем в руското блато.

16

Вин

преди 1 година

Грешка! Русия трябва да бъде победена, демилитаризирана, изолирана, а подтиснатите народи освободени да се самоорганизират!

15

Калашников

преди 1 година

Като дойте лютата зима и режим на тока , много евролидери ще запредат като Макарона !

14

Рибата е в океана,

преди 1 година

а те извадили тигана и пържат. Първо, изненадва ме позицията на Макрон, смятах, че той е един най-продалите се на западното задкулисие. Освен ако не е някаква демагогия, позицията му си струва да се вземе на сериозно. В края на краищата, Русия като изложиха своите аргументи споменаха, че тяхната национална сигурност е компрометирана. Редно е ако някой да обърне внимание на тая позиция ако ще се използва дипломатически подход. В противен случай - "до победа на бойното поле".

13

Анонимен

преди 1 година

"Цивилизованият свят" какво означава този израз , също като евроатлантически ценности някой може ли да даде формулировка на тези изрази аз не мисля....

12

следвамехронологията

преди 1 година

Макрон иска гаранции за сигурността на Русия, а преди една година Президентът Путин недвусмислено каза, че необходима, ефективна и достатъчна гаранция за сигурността на Русия може да бъде изтеглянето на отан зад линията от 1997 година. Какво не е ясно?

11

Анонимен

преди 1 година

Киевските откачалки са решили да затрият на всяка цена и каквото е останало от Украйна. А балтийските им съседи са просто нелепо смешни с тая тяхна омраза, която нищо чудно да ги затрие и тях. Изобщо изказвания и решения изключително базирани на емоции са крайно вредни.

10

Анонимен

преди 1 година

А кога краварите ще дадат гаранции че няма да нападат други страни? Или на тях всичко им е позволено? ***.и

9

Анонимен

преди 1 година

След като Путин сам признава , че е започнал войната , как да търсим друг да я спре.Путин признава във последните си изяви , че войната е започната под страх от нападение Сиреч , нападение над Руската държава няма.Нарушаване на границите е нямало.Той ги нарушава. Той го казва.За това гаранцията е извеждане на войските и преговори.Но Путин знае , че е виновния.И за това увърта .За това не обмисля назад да се връща.Защото знае че ще бъде признат за виновен в престъпления.Каеи гаранции иска Че ще м

8

Анонимен

преди 1 година

*** написах по-долу.

7

Анонимен

преди 1 година

Това е някаква шега, по-скоро *** да разоръжи Русия и да върне Крим, Донбас и Луганск, това ще е гаранция за преговори.

6

селянин

преди 1 година

европата ке погладува и постудува па друга песен ке запее

5

Анонимен

преди 1 година

Поредният полезен ***

4

Анонимен

преди 1 година

Тия укрофашисти верно нямат мозък в главата, затова ще ядат хурката. Значи сигурност за укрите, а за Русия не сигурност и без гаранции. Е, затова сега ще я карат без ток и вода.

3

мдаа

преди 1 година

То Русия и преди искаше НАТО да не доближава границите и, но натовчетата казаха, че Русия ще получи повече НАТО на границите си. И Русия реши да измести границата.

2

Баба Радка

преди 1 година

В най скоро време Зелето ще го сготвят.

1

Анонимен

преди 1 година

мокрия сън на краварите от ВСВ насам - Русия без оръжия и с президент подобен на пияния елцин или белязания предател....