97

Martin Bormann

преди 1 година

Имат му доверие и затова го преизбират отново и отново и...... отново. Доверие се гради с време, но най-вече с успехи и постижения. Русия върви само нагоре откакто Путин пое властта от пияндурката Елцин който остави запада да изцежда руските ресурси за стотинки чрез поставени от тях "Олигарси". Путин върна парите обратно в Русия и веднага стана враг номер 1 за зиониста и го чакаха да остарее преди да го нападнат като глутница *** чистокръвно куче. Правят си сметки без кръчмар и ще са на сухо

96

До Някой

преди 1 година

Сталин е избил много народ, но все пак е оставил повечето живи, докато Чичо Сам почти не остави жив индианец, а живите ги натъпка в резервати, като им открадна земята!

95

Студента

преди 1 година

Да живей Путин! Байдън в старчески дом

94

ММ

преди 1 година

Преди няколко години излезе филм на френския "Canal 1" за "Азов" и жестокостите в Донбас. Защо никой не го разпространи в "цивилизования" свят?! Може да го потърсите в Интернет, дано не са го свалили "обективните" ни приятели.

93

европейски индианец

преди 1 година

Путин е държавник отстоява интересите си на държавата и затова всеки с е съобразява с него защото е силен и то с евижда че запада освен санкции и наблщдател друга роля няма .юза разлика от наште дето разпродадоха интересите ни за жълти стотинки и изселиха нацията ни

92

Това е......

преди 1 година

Талибанина Путин живее като щраус още в 1991 и управлява като пучистите срещу Горбачов и Елцин за да зарадва червена ужбългария.......Ашколсун ЦСКА на Сатаната от София........Доказаният от гърба си сатанист Станислав(Слави)Трифонов е от червеното западняшко възхваляващо църквата на Сатаната поколение на и от БКП родено между 1962 и 1972...........Червена ужбългария още ревът със сълзи че западната сатанинска църква ги предала и не ги иска вече.....десиденти били във БКП на марксиста Пол Пот

91

Които Разчитат

преди 1 година

на Кремълската диктатура и се надяват и в бъдеще да ги облагодетелства са малка част от руснаците. Останалите се страхуват да изразят чувствата си, за да не пострадат ! Но с всяка мобилизационна вълна и всеки получен найлонов чувал с труп от Специалната Екскурзия, вкусът в устата на руснаците се променя.

90

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин! Истински държавник!

89

Мак лайн

преди 1 година

Путин е Велик!

88

Анонимен

преди 1 година

Защото вярват в хартиените бюлетини на Путин, като Боко, Доган и Нинова.

87

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ще забогатеят от войната. Путин плаща добре в долари.

86

Анонимен

преди 1 година

Защо феновете на Боко му вярват, въпреки всекидневните му лъжи? Имаме диктаторска партия и калинки, които му вярват като на Вожд. Кметове, които му правят изборите и търговията с гласове. Има пропагандатори социолози, политолози, антрополог, пеевски медии. Унищожиха честните избори с машини.

85

Някой

преди 1 година

Че те руснаците вярваха и безрезервно на другаря Сталин! Само че в цялата история на Русия няма човек, който е избил толкова руснаци, колкото този грузинец! Мозъците на крепостните отдавна са атрофирали! На тях им е забранено да мислят!

84

###

преди 1 година

Защото са крепостни по душа,а крепостните имат нужда от Батушка който да решава вместо тях докато те къркат! Това е "великата руска душа" на рашистката мародерска ***!

83

Анонимен

преди 1 година

Вярват, вярват колко да вярват? ВярваХА, когато мобилизацията още не беше на хоризонта и не трябваше да загиват за него. Сега според Медуза - най-сериозната им социологическа агенция - вече 75% са против войната и само 25% са за. Още 1-2 месеца и тия 25% ще намалаят.

82

Анонимен

преди 1 година

бе колко му вярват е дълга тема но първо нямат избор ...и официялно за пред власта вярват ... второ руснаците са доста суеверен и глупав народ и там има сякакви кукувци най ве4е 4ервени ... добави към това и 24-7 пропаганда верно тъ..па и правена от тапаци тип Солавюв и Скабаева но народа е още по т..ъ..п и някой от глупостите ги прихващат

81

Анонимен

преди 1 година

На кой ще верват на искуфелия Байдан който продава оръжие или или лисугера Жонсон който не дава независимос на Шотландия и колониите на Англия.

80

Анонимен

преди 1 година

защото са Т..Ъ..П..И

79

Анонимен

преди 1 година

Точно щях да пиша, че това не е нещо, което не сме виждали и тук в България преди 10-ти ноември и видях, че някой долу е коментирал: "Обикновен комунизъм". Ироничното е, че все още има хора, които си живяха много добре по това време, като крадяха и мързелуваха, за сметка на другите, и които хора сега пишат по форумите колко добре сме били тогава, само банани и тоалетна хартия дето нямало. А иначе във фейсбук са качили снимки от Италия, Гърция и Испания, които бяха забранени от тогавашния режим.

78

Майор Костичков

преди 1 година

Защото са полупроводникови преходи - демек диоди със и отпреди и т отзад. Майка на която сина и загинал в специалката на Путин, а друг пък останал без ръце и крака - страшно са му благодарни че ги извади от обикновения безличен живот който водеха преди войната. Ура друзя!