117

ДБ

преди 1 година

"Великият" руски народ е едно зомбирано стадо, което по нищо не се различава от "великият" севернокорейски народ.Всички руснаци - ВЪН ОТ ЕВРОПА!

116

DW =WC

преди 1 година

Защото се оляхте с пропагандата,иZPоди!!!

115

Бъдещето............

преди 1 година

Учете Немски език ............Скоро няма да има англичани,руснаци,французи и сие но ще има германци...............Емиграцията в следващите 100 години ще унищожи микроскопичните европейски етноси като французи,англичани,испанци и прочие като накрая оцелее само най голяма демография в Европа и тя е на германците

114

Дон Диего Z

преди 1 година

До Дон Диего Z Чети Украйна в НАТО.

113

Дон Диего Z

преди 1 година

До totiРазсъждаваш странно, С евентуално влизане на Русия в НАТО , означава ограничаване на движението на Руснаците, Граници , визи, ограничения. Изобщо има много неща за които даже не си се замислял.

112

Анонимен

преди 1 година

Всъщност на Путин вярват една група заблудени бедни водкаджии. Нещо като нашия русофил- провинциалист без 2лв. в джоба, слугуващ в прогнилия запад, каращ западна кола и всичко около него е западно. Не е стъпвал в Русия. Всеки заможен избяга от Русия- над 10 милиона ИТ спецове, лекари, архитекти се изнесоха заедно със западните компании. Казвам го като човек, който ходеше редовно в Русия по бизнес проекти и знаеше мнението на кадърните и заможните, които сега се срамуват, че са руснаци.

111

toti

преди 1 година

РУСИЯ СИ ОСТАНА С ТОТАЛИТАРНАТА СИСТЕМА И ПОКОЛЕНИЯ СИ ОТИДОХАБЕЗ ДА РАЗБЕРАТ ЩО Е ТО СВОБОДА.ДЕМОКРАЦИЯ,РАВЕНСТВО И ЖИВОТ БЕЗ ГРАНИЦИ !!! РОБСТВОТО В СЪВРЕМЕННА РУСИЯ Е ДА СЕ УЧИШ И УВАЖАВАШ ,,ВОЖДА''???

110

Анонимен

преди 1 година

105 години комунизъм в Русия генетично е увредил русначата! И магаре да сложат на мястото на Путин,и на него ще му вярват!

109

Анонимен

преди 1 година

На пътника Байдън ли да вярват?!

108

Мислещ

преди 1 година

Вие сте пропаганда с тези статии а Русия и руския президент са подкрепяни както от народа в страната така и навън защото са на страната на справедливостта и правдатаа не на страната на злото сатанато.

107

Анонимен

преди 1 година

DW и ZDF май са писали статия за себе си. Описани са много добре техните методи, финансирани щедро от германските домакинства насила.

106

Фарс Фанглия,ФАЩ сие

преди 1 година

Според Алберт Айнщайн нещо комай поизперкал след 9 май 1945 Расистите били германци,англичани,руснаци,французи,българи,араби,евреите то ест абслютно цялата бяла раса били с вроден расизъм.......................Интересно че турците говорещи на азиатско разклонение на езика на Чингиз Хан чужд на Европа не са расисти а всички араби,евреи,перси са расисти според А.Айнщайн

105

Умрялият в Париж

преди 1 година

Гениален писател изрекъл:"Комунизма има почва във България колкото портокалите на Витоша"................Десният Християнин Захари Стоянов от СРАМ криел че сме бивши християнски роби на мюсюлманите тъй като световният вятър като цяло дуал в обратната посока но си спомнил писателското Истината е свята........Анализ на "записките" написани във безпристрастен Айнщайн стил(след 1945 твърдял дори че цялата бяла раса е расистка) авторът твърди че Османската империя е била на ИСЛЯМСКИЯ РАСИЗЪМ

104

Страхливите зайци

преди 1 година

Михаил Булгаков творил през управлението на Сталин има един публично публикуван от творчеството си пасаж цитирам по памет:"Разхождам си се из средностатистическите руснаци живеещи в Москва които масово оплюват всичко червено и даже непрекъснато подхвърляли че трябвало да се появи някой който окончателно да измете всичките Маркс *** от власт".......Адолф Хитлер публично заявил:"Славяните са етнос от страхливи зайци" смятайки че като германски роби ще са по добре от роби на Маркс и КПСС

103

Митака

преди 1 година

Че има руска пропаганда има, но и че службите и разузнаването на различни страни се борят за влияние в Украйна от край време също е ясно. Не са толкова еднозначни нещата, колкото ни ги представят на нас.Нас пък ни облъчват със западна пропаганда.Дайте да бъдем обективни - в Украйна имаше може би над 12 милиона руснаци.Източна и Западна Украйна винаги са били разделени.

102

Е така е бе уйо

преди 1 година

Русофобията създадена от КПСС още след 1917 се обедини с русофобията създадена от САЩ и Англия и през 1991 съединени унищожиха СССР...................Държавата Русия основана 1991 беше приветствана с изначална от 1991 русофобия и от 1991 чак до 2022 бездействаха и чакаха русофобията сама да си отиде от този свят а сега Путин тръгна да я пречуква...... елементарно е

101

Да допълня...

преди 1 година

До Martin Bormann 264 Русия вървяла само на горе , а сега върви само на долу.Дано сме живи да видим.Да започнеш с нищо не предизвикана война заради "величието " на Путин е лудост.Изкараха и София виновна за войната.

100

До авторката

преди 1 година

До ония ден ни разправяте че в Русия почти няма подкрепа за Путин...А сега че руснаците вярват твърдо на Путин !? Вие забравяте какво сте лъгали ! Не че някой ви вярва.

99

Така е ..

преди 1 година

Сатрапа от Кремъл унищожи две държави , ще избие над 200 000 руснаци и украинци и навреди на целия ЕС.Изритани от всякъде, отношението към Русия никога няма да е такова , каквото беше.

98

Червеният елит

преди 1 година

около 1988 офицер от Държавна сигурност преминал покрай банда десетгодишни хеви метъл хлапетии и като истински милиционер бой,бой,бой а после пак като милиционер им зачел нравоучително то конско:"Държавна сигурност и БКП са Професионални Хеви метъл организации и си имаме пълната колекция от албуми на Металика,Джудас,Ей Си Ди Си и прочие а Вие сте *** от простолюдието дето главният Ви хеви метъл фронтмен музикант е синченце на червен Генерал от БКП а първата хевиметълка е Лили Иванова-Орфея