137

проСТветилелиTE

преди 1 година

Нрек, много лош бил тоз Путин. Добре, че са жур.нaляTa от Д.HEC бг, че да ме ПРОСВЕТЛЯТ как стоят нещата е в Русия!

136

българин

преди 1 година

Защото са родени и роби и подчинението на вожда им е в гените !!

135

Смях

преди 1 година

Защото неграмотният Запад никога не е чел история и си няма представа за процесите в Източна Европа. Руснаците нямат обичай да се разпадат пред лицето на огромна опасност. Напротив - това действа като обединител на нацията. Народът се сплотява около лидера си, за да отрази заплахата. Така е било винаги през вековете и така се случи отново.

134

1

преди 1 година

Тя споделя, че е получила значително обезщетение за смъртта на сина си почти 15 милиона рубли (около 460 000 лева ).суга ще има пари да лочи водка на корем

133

на шат в щатите

преди 1 година

До МЕДУЗА- тая "медия " и се плаща да пише каквото си мисли чичо Сам - та такава е истината - платена! НЕ е РЕАЛНА - ти си го знаеш нали?

132

Грипен Гаменов Ветов

преди 1 година

Щот са сбърканяци като него!!Какъвто говедарят,такива и говедата!!Да защото са го,*** а не нормални хора!Не сте ли им гледали физиономиите в разните приложения в интернет?Що за из,род трябва да си да наричаш американците кравари и нещастници,а да изпратиш децата си и цялата си рода да живее в този уж омразен запад?Ако не са американците нямаше да имат ни айфони,нито компютри с уиндоуз,нито начин да ни засипват с фалшивата си болшевишка пропаганда!!От руснак освен бомби и война,нищо свястно!!

131

Samo minavam

преди 1 година

Защото, излезна, Неудачник, дурак

130

Фарс

преди 1 година

Аман от вашата западна пропаганда! Не само му вярват, ами го подкрепят!

129

Някой

преди 1 година

Аз вярвам на Кремълската пропаганда! Лавров на преговорите в Анкара,..."Русия не е нападала на Украйна"? Вече са загинали над 200 хиляди от двете страни, без да броим ранените, а Путин твърди че не било война, а "малка военна операция" ? И ако някой каже че е "война", го чакат от 5 до15 години затвор? Естествено ,че ще му "вярват"! Ако не вярваш, призовката, и на първа линия на фронта!

128

щот тез не

преди 1 година

вярват , изчезват

127

Анонимен

преди 1 година

Западът си има кусури, но Русия е тиранично блато. Три милиона българи избягаха на Запад.

126

МЕДУЗА

преди 1 година

помести статистиката: само 25 процента от руснаците подкрепят войната. Милион и половина напуснаха Русия. А путинската пропаганда лъже, за това им плащат !

125

Анонимен

преди 1 година

Никой не вярва на Путин. Всичките глупости ги приказват за пред камерите, за да си запазят мизерните службички. Нали ги гледам, някой от тях дори не са добри актьори и не могат хубаво да се преструват на верни слуги. Руснаците масово се страхуват. Същите са като нас. Нямат смелост да направят промяната, от която се нуждаят.

124

чети бе чети!

преди 1 година

До Анонимен: Не си актуализирал информацията! Чети не само пропаганда! Всички "избягали" особено "ЕнтелЕгенцита" - гузно се завръщат, забавно им се получава! Нали Путин не падна април и сега всички западни петрушки са увиснали без парички и със презрение от сънародниците си! Даже Сабачата се върна и беше дружно освиркана! :):)

123

минало е вече

преди 1 година

До Зозо - страда от липса на ласки и завижда на руската потетност! Между другото последните изследвания показват че в европа се пие повече отколкото в раша!

122

свободата и салама..

преди 1 година

"Засилване на репресиите срещу критиците на Кремъл" -- За телевизиата "Дъжд" в Латвия ли става дума? ;) ха ха - тя си бешае западен агент! -- А МЪСАК тия дни показа западната "свобода на словото" СТАНА ЯСНО че свобода на словото има този който притежава медията или социалната мрежа! В ЕС силано са притеснени от Мъск, В САЩ пък виждат запха в ТикТок... такива работи и за критиците и за подръжниците.

121

Зозо

преди 1 година

Защото винаги са бири крепостни пияндури :)))))))))))))))))))))))

120

елементарно Саше!

преди 1 година

Защо?- Защото руснаците не са гейове! Поне повечето.

119

Анонимен

преди 1 година

Защото са безмозъчни де-ге-не-ра-ти. Но имат и интелигенция все пак, тя дали му вярва?

118

Англофил

преди 1 година

Кой вярва бре, масово хората се изнесоха след моблизацията, младите мъже под 40, основната работна ръка масово се изнесе, Финландия се препълни с млади руснаци... Никой не вярва, само бившите соцаджии и чиките по селата на 50+ алкохолици... И руските мутри, на които е раздал дял от бизнесите и си смучат, и като като наще са над закона ...