22

Joko

преди 5 месеца

Виновният защо веднага не бе застрелян на място ?

21

Анонимен

преди 5 месеца

Мир на праха му. До това доведе системната липса на ценности и корупцията по всички етажи на властта. Голяма вина за случващото се имат и самите МВР, те са съучастник в повечето такива случки - пряко или непряко

20

Панов

преди 5 месеца

Откакто полицаите взеха да си спират дрогирани и имигранти, доста служители загинаха млади и по насилствен начин...

19

До 24

преди 5 месеца

и яз сам с пистолет...

18

Колега на починалия

преди 5 месеца

До Kiro До няколко дни ще разберем колко голям мъж си като застанем пред теб. Повече коментари след срещата ни

17

Анонимен

преди 5 месеца

А 74-годишният неадекватник дали е разбрал какво се е случило ?! Дъртаци, отнесени от вихъра, никакво усещане за скорост , пространство и време ,нахални като конски мухи и никога не са виновни ! Нека сега му друснат една присъда , та да си кара пенЦията в панделата !

16

Мисли бе

преди 5 месеца

До Гиб Мелсън Толкова ли е трудно да си отговориш сам?Нима не се досещаш, че така наречените "началници" не смеят да го разпоредят, за да не излязат те виновни, ако нещо стане след това. Началници ама само за заплати, но когато трябва да се поеме отговорност началници няма, а на редовите не им остава нищо друго освен да следват бежанците докато някъде сами се пребият. Това в коя държава го има? НИКЪДЕ. Какво се правиш на ощипан все едно не се сещаш, защо е така?

15

до 16

преди 5 месеца

Съгласен съм. Единственото сигурно в тази история е че полицията се скъсва да лъже

14

Анонимен

преди 5 месеца

Борисов е виновен за смърта на хиляди българи!

13

Анонимен

преди 5 месеца

В нормалните държави полицаите не полагат маркировка. Който е заповядал на полицаите е виновен и трябва да си понесе наказанието.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Докато върви заплатата и чакат пенсията на младини,вършат и лична работа. Но този път не им е провървяло

11

АнонимеН

преди 5 месеца

КАКВА ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ! СЪПРОВОЖДАЛА ТЯ МАШИНА ЗА ПЪТНА НАСТИЛКА! АБСОЛЮТНА ЛЪЖА И БИЛА С ВКЛЮЧЕНИ СИГНАЛИЗАЦИИ ОЩЕ ЕДНА ЛЪЖА :D НЕ ЗНАМ КАКВО Е СТАНАЛО НО ПОЛИЦИЯТА СЕ СКЪСВА ДА ЛЪЖЕ)!

10

Анонимен

преди 5 месеца

До Жалко А колко загинаха от 18-22 годишни супер "шофьори". Не може да се забрани на възрастните да шофират, защото за някои това е начин на придвижване. Дори и хора с неддъзи могат да карат. Другото е дискриминация и никъде го няма по света.

9

Kiro

преди 5 месеца

Един ***, по-малко в тежетс на бедния данъкоплатец.

8

ехо

преди 5 месеца

Почина полицаят, блъснат на от кола на "Тракия"

7

Шенгуен

преди 5 месеца

Шенген?

6

Анонимен

преди 5 месеца

Жалко за човека. А на оня никаквец да отрежат главата празна.

5

Жалко

преди 5 месеца

ДВАМА ПОЛИЦАИ ЗАГИНАХА ЗАРАДИ ЕДИН 74 ГОДИШЕН " ШОФЬОР"! НУЖНА Е МАКС ГРАНИЦА ЗА ВЪЗРАСТ!!! ИМА НЕОТМЕНИМИ ПРИРОДНИ ЗДРАВНИ ПРОБЛЕМИ!!!

4

Гиб Мелсън

преди 5 месеца

наистина не разбирам, защото когато един бус с емигранти не спре на стоп палка не го спрат с шипове след един или няколко километра където е следващия полицейски патрул. Защо трябва да гонят автобуса по 50, 100 километра да му правят ескорт и да тичат след него? Докато блъсне и накрая някой загине.

3

Човек

преди 5 месеца

И защо патрулката съпровожда специализирана техника??? В последно време се наблюдава масово това явление.... Прави се почистване на магистралата и патрулки ги пазят...