22

Joko

преди 1 година

Виновният защо веднага не бе застрелян на място ?

21

Анонимен

преди 1 година

Мир на праха му. До това доведе системната липса на ценности и корупцията по всички етажи на властта. Голяма вина за случващото се имат и самите МВР, те са съучастник в повечето такива случки - пряко или непряко

20

Панов

преди 1 година

Откакто полицаите взеха да си спират дрогирани и имигранти, доста служители загинаха млади и по насилствен начин...

19

До 24

преди 1 година

и яз сам с пистолет...

18

Колега на починалия

преди 1 година

До Kiro До няколко дни ще разберем колко голям мъж си като застанем пред теб. Повече коментари след срещата ни

17

Анонимен

преди 1 година

А 74-годишният неадекватник дали е разбрал какво се е случило ?! Дъртаци, отнесени от вихъра, никакво усещане за скорост , пространство и време ,нахални като конски мухи и никога не са виновни ! Нека сега му друснат една присъда , та да си кара пенЦията в панделата !

16

Мисли бе

преди 1 година

До Гиб Мелсън Толкова ли е трудно да си отговориш сам?Нима не се досещаш, че така наречените "началници" не смеят да го разпоредят, за да не излязат те виновни, ако нещо стане след това. Началници ама само за заплати, но когато трябва да се поеме отговорност началници няма, а на редовите не им остава нищо друго освен да следват бежанците докато някъде сами се пребият. Това в коя държава го има? НИКЪДЕ. Какво се правиш на ощипан все едно не се сещаш, защо е така?

15

до 16

преди 1 година

Съгласен съм. Единственото сигурно в тази история е че полицията се скъсва да лъже

14

Анонимен

преди 1 година

Борисов е виновен за смърта на хиляди българи!

13

Анонимен

преди 1 година

В нормалните държави полицаите не полагат маркировка. Който е заповядал на полицаите е виновен и трябва да си понесе наказанието.

12

Анонимен

преди 1 година

Докато върви заплатата и чакат пенсията на младини,вършат и лична работа. Но този път не им е провървяло

11

АнонимеН

преди 1 година

КАКВА ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ! СЪПРОВОЖДАЛА ТЯ МАШИНА ЗА ПЪТНА НАСТИЛКА! АБСОЛЮТНА ЛЪЖА И БИЛА С ВКЛЮЧЕНИ СИГНАЛИЗАЦИИ ОЩЕ ЕДНА ЛЪЖА :D НЕ ЗНАМ КАКВО Е СТАНАЛО НО ПОЛИЦИЯТА СЕ СКЪСВА ДА ЛЪЖЕ)!

10

Анонимен

преди 1 година

До Жалко А колко загинаха от 18-22 годишни супер "шофьори". Не може да се забрани на възрастните да шофират, защото за някои това е начин на придвижване. Дори и хора с неддъзи могат да карат. Другото е дискриминация и никъде го няма по света.

9

Kiro

преди 1 година

Един ***, по-малко в тежетс на бедния данъкоплатец.

8

ехо

преди 1 година

Почина полицаят, блъснат на от кола на "Тракия"

7

Шенгуен

преди 1 година

Шенген?

6

Анонимен

преди 1 година

Жалко за човека. А на оня никаквец да отрежат главата празна.

5

Жалко

преди 1 година

ДВАМА ПОЛИЦАИ ЗАГИНАХА ЗАРАДИ ЕДИН 74 ГОДИШЕН " ШОФЬОР"! НУЖНА Е МАКС ГРАНИЦА ЗА ВЪЗРАСТ!!! ИМА НЕОТМЕНИМИ ПРИРОДНИ ЗДРАВНИ ПРОБЛЕМИ!!!

4

Гиб Мелсън

преди 1 година

наистина не разбирам, защото когато един бус с емигранти не спре на стоп палка не го спрат с шипове след един или няколко километра където е следващия полицейски патрул. Защо трябва да гонят автобуса по 50, 100 километра да му правят ескорт и да тичат след него? Докато блъсне и накрая някой загине.

3

Човек

преди 1 година

И защо патрулката съпровожда специализирана техника??? В последно време се наблюдава масово това явление.... Прави се почистване на магистралата и патрулки ги пазят...