8

Анонимен

преди 1 година

През март ще е различното. Връщането на хартиената бюлетина и фалшификациите с нея, ще откажат още хора да гласуват и в крайна сметка действителните гласове за партии и коалиции ще са с половин милион по-малко, от което печелят ДПС и ГЕРБ-СДС

7

Анонимен

преди 1 година

То добре да не е Бойко, ама кой да е?

6

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията е абсурдна и патова... Има смисъл от избори само, ако ще се фалшифицират. ПП доказаха, че са аматьори и лъжци... Единствено ГЕРБ са сериозна партия.

5

Чек

преди 1 година

Радев май няма да връчва мандат. Вече 2 месеца той управлява вместо избраните партии.

4

АнонимеН

преди 1 година

РАЗБИРА СЕ , ЧЕ ЩЕ Е ПО РАЗЛИЧНА!!! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА С МАШИНИТЕ ПАДА НА 50% АКО НЕ И ПОВЕЧЕ СПРЯМО СЕГА ЩОТО ХОРАТА ЩЕ ГЛАСУВАТ С ХАРТИЯТА ПОВЕЧЕТО !!! САМО БАЛАМУРНИЦИ ВЯРВАТ, ЧЕ С МАШИНИТЕ НЕ СЕ ЛЪЖЕ И ТО ЯКО!

3

баба мара

преди 1 година

при избори през март апелираме за подмяна на вечните депутати не можепо 30 години да си депутат какво може да ти роди главата освен прос-то-тии илично облаготелство млади хора с ново мислене с нови идеи и до два мандата в нс

2

Анонимен

преди 1 година

Русия след мобилизацията вече разполага с 550 хиляди. За да се противопостави успешно западът трябва да вкара поне 1.5 милиона - поне три пъти повече, а по сигурно 4 пъти. България 200 хиляди, Румъния 300 хиляди, Прибалтийските 200 хила и Полша 500 хиляди това са 1.2 милиона и мога да влязят в Украйна под егидата на САЩ. България до нова година трябва да започне всеобща мобилизация. Не можем да оставим Украйна да загуби, никога няма да се успокоим ако Украйна загуби. Изходът е единствено пряк сблъсък с Русия, който така или иначе ще доведе до някъде.

1

Анонимен

преди 1 година

САЩ може да излезе от НАТО и да започне война в Украйна с България, Полша, Румъния и Прибалтийските, товага няма да е нужно да се задейства 5та статия, нито Русия може да започне война с НАТО.