48

Анонимен

преди 1 година

Ганев не си е пил аБчетата

47

Lina

преди 1 година

Така е славито 2 ( с.я) въобще няма да влезе. Ще отиде при слави 1. Обаче депесе и граб не издържат дълго на властова диета. Изнервят се. За съжаление нищо от пълнежа в Парламента не е опция. Така че ще отида на СПА или на фризьор, поне няма да ми идва да си ударя шамар. Хубавото е, че никаквите твърди ядра + платените ман.ги не правят гарантирано крадене за никой там. Ах. Корница като си види резултатите ще е най - смешно.

46

Споко....

преди 1 година

...през март картинката ще е същата. И така докато дойдат парите от Белгия. С две думи, освен да усвояват евро пари, нашите политици за друго не са учили.

45

Христо Христов

преди 1 година

Избори докато няма стабилно мнозинство за излизане от ЕС!

44

Христо Христов

преди 1 година

До 51Традиция е любовницата на френския президент да живее в двореца, заедно със семейството му. Даже двама президенти си наследиха една любовница. Какво е крива Тиквата, че споделя европейските ценности, за които неграмотните про'с'таци даже не сте и чували?!

43

Йиии Ааааа

преди 1 година

Магаре да върже Боко, че го избереме. Толкова голямо доверие му имаме.

42

9689

преди 1 година

До Анонимен47 Не забравяй Роско-костинбродското изборно манипулаторче.

41

Подпипай парапетчето

преди 1 година

Голяма драма, че Кирчо е подпипал Гублена под парапетчето. Той боко си вкарваше к*рви с извинение в държавната вила.

40

ГЕРБ-ав Стъкмистик

преди 1 година

Ако изборите бяха днес, ГЕРБ щеше да спечели около 200-300%.

39

Естествено!

преди 1 година

На пролет още половин милион работоспособни българи ще хванат Терминал 2 София заминаващи!

38

Герги

преди 1 година

До Анонимен Аз съм един от тях

37

Анонимен

преди 1 година

Какви турци? Нинова всеки ден плачеше по медиите за хартиена бюлетина. Друг е въпросът, че и с хартия и с машина ГЕРБ винаги е на първо място. Затова е целия този рев. Не можете да ги победите ни с хартия ни с машина.

36

555 000 ХАРТИЕНИ

преди 1 година

бюлетини на местни избори 2019 г. са зацапани с мастило от "преброителите" на ДПС

35

ИЗБОРНИТЕ ФАКИРИ

преди 1 година

ОТ ДПС ВЪН ОТ ВСЯКАКВИ ИЗБОРИ > може само като наблюдатели да участват

34

ПРОГЛЕДНАЛ

преди 1 година

ЗА КАКВО БЕ ТОЗИ СТРАШЕН НАТИСК НА ТУРЦИТЕ ОТ ДПС ЗА ВРЪЩАНЕ НА ХАРТИЯТА ?! >>> АМИ ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ 2023 ТЕ СЕ ГОТВЯТ ДА ПРЕВЗЕМАТ НОВИ БЪЛГАРСКИ ОБЩИНИ

33

Анонимен

преди 1 година

Да,различно ще бъде.Без Пълното Падение и Демонична България ще е НС.Спор няма.И ще спрат споровете.Но по-добре да измислят някакво правителатво в това НС.

32

Анонимен

преди 1 година

До 31:Фалшификациите са били с машинките.Къде са ти доказателствата за фалшификации с бюлетините?Като има съмнения се вади чувала,брои се и се доказва.А с тези машинки как да докажеш,че 70 000 са се разходили да гласуват как за никой не гласуват?

31

Истукан

преди 1 година

До Малко за политика. Загубено е цялото време да се занимаваме с Бойковци, Трифоновци и бай Кировци.

30

Малко за политика

преди 1 година

Задачата за разграждане на модела ГЕРБ не е изпълнена. Една година загубихме заради дивотиите на Слави и дружинката му. Сега пак сме на кръстопът. Досега парламентарната аритметика изискваше да се състави мнозинство без ГЕРБ и ДПС. Сега вече аритметиката се усложни: трябва мнозинство без ГЕРБ, ДПС и Възраждане (които подкрепят само себе си). Май няма да се получи и след мартенските избори. Де факто ставаме президентска република - ще ни управляват все временни правителства.

29

Истукан

преди 1 година

До Христо Христов. Така е, какво да се прави. Едни и същи простаци избират едни и същи партии. С тези партии никога няма да има правителство, а и да има, ще бъде най-нещастното и зловещо управление, тъй като няма даима разбирателство между партиите. Няма ли разбирателство, няма да вървят нещата и не ни чака нищо хубаво.