9

Анонимен

преди 1 година

А НИЙ БЕЗ НИКАКВА КОМАНДА, А ПО ТОВА, КОЕТО НИ ГОВОРИ НАШАТА СЪВЕСТ ЩЕ ИЗЧЕГЪРТАМЕ ГЕРБ-СДС И ДПС ОТ ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ !!!

8

анонимен

преди 1 година

Партия на чужденци няма място в БЪЛГАРСКО правителство

7

Гиб Мелсън

преди 1 година

Тая дъвка, че България била в политическа криза постоянно вече се издъвчи достатъчно. България не е в политическа криза. Нашите деди са били достатъчно мъдри за да предположат, че политическите партии може да не се харесват и да не могат да направят коалиция. Затова нашите деди са измислили да има служебни правителства. Сега с имаме служебно правителство, което работи доста по-добре от редовните и драма няма. Редовните правителства освен да крадат и да гонят руснаци друго не могат, не умеят.

6

Анонимен

преди 1 година

Всички трябва да са готови да съставят правителство. Да загърбят детскоградинските си еженици и да се сетят за какво са пратени в това НС. Могат да направят правителство, за да се работи по проблеми, които са общи и всички трябва да решават. Различията им могат да почакат и по-спокойни времена, тогава да се дърлят.

5

Анонимен

преди 1 година

Със 103 депутата не става. Освен ако няма игри с кворума, ама ще е много нагло.Ако БСП и БВ не се регистрират, все едно да се самозакрият сами за следващите избори. Другия вариант е "обидените" от промяната на ИК - ПП и ДБ да бойкотират парламента. Трябва кворума да падне до 205 човека и мазалото става пълно.

4

Пичове

преди 1 година

Терминал 2 ни очаква! Който не е болен на легло, да се евакуира незабавно! Тук няма никакъв шанс!

3

ТУРЦИТЕ СА ЗАЕДНО

преди 1 година

С ВСЕКИ, САМО И САМО ДА БЪДАТ НА ВЛАСТ > ДА СЕКАТ ГОРИТЕ И ДА ГИ ИЗНАСЯТ, ДА ПРОПЪЖДАТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ОТ ОБЩИНИТЕ И Т.Н.

2

Анонимен

преди 1 година

Идеалка, боко+дпс+гешев! Демек получавате оше от същото, каквото и през последните 12 години!

1

Анонимен

преди 1 година

Старите другари са готови пак да ни яхат с -200