85

Анонимен

преди 1 година

Не си мислете, че Рюте не е съгласувал с Урсула. Рюте не ни е виновен.

84

Анонимен

преди 1 година

Гешев, един осъден няма за 30 години. ЕДИН. Не може хем онова там, хем главата в рая.

83

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че сме на космическо разстояние от Хърватска и Румъния. ФАКТ

82

Смях

преди 1 година

Забавно е как политици и каскети се правят на ощипани госпожици, все едно не си знаем корумпираната кочинка.

81

Пижо

преди 1 година

До Някой: Не Ротердам, а Адверпен е центърът за разпределение на наркотиците в Европа. Точно през Адверпен минава 90% от морския трафик. Има много хубав документален филм на ббс точно за това. Иначе за Гешев: ми да! Така де, какви 50 евро, след като границата може да се мине и за 25!!!!

80

SS

преди 1 година

Границата се охранява строго ! Според мен няма как да преминеш без да си платиш ! И като знам алчността на полицаите няма да можеш минеш тънко само с 50евро !

79

някой

преди 1 година

По тази логика, Нидерландия ВЕДНАГА трябва да бъде изключена от Шенген и ЕС. Тя е основен вносител на дрога за Европа. През пристанището в Ротердам минават 90% от всички наркотици за Европа. Само за миналата година там е хванат над 50 ТОНА кокаин! И това е само, което е конфискувано. А те успяват да конфискуват до 10% от дрогата която минава през пристанището. Полицаите, прокурорите и съдиите се крият като мишки, защото мафията в Нидерландия убива прокурори и журналисти които много знаят.

78

Анонимен

преди 1 година

Ами така е казал ваш Киро, разбира се 50 евро не стигат дори за нормален автобус камо ли да те прекарат.

77

Смешник

преди 1 година

Всеки трезво мислещ човек знае ,че не в затвор в бг ако има река вътре и кораб може да си вкараш. Пак кво остава за границата с мизерен стандарт ще взимат рушвети не ами..:То голям % парата му е от далавера. А най лошото е ,че за нас това е нещо просто естественно.

76

Анонимен

преди 1 година

Много сме им на мисъл на Холандците. Рюте ще му дойде лично на крака в Прокуратурата :) .. цяла Европа е наясно за каква Прокуратура става дума ...

75

Кой го казва

преди 1 година

Като ни изнудиха за Македония ставахме, а сега не ставаме. А те защо си смениха името на страната - за да не я свързваме с лошата им слава. Лицемерието е тяхната политика.

74

НЕ ИМ ВЯРВАМ

преди 1 година

НА ХОЛАНДЦИТЕ > 50 ЕВРА СА ПРЕКАЛЕНО МАЛКО ЗА НАШИТЕ КОРУМПЕНИ

73

Бай Г.

преди 1 година

Ами нали и ние трябва да ядем, бе.

72

Навремето

преди 1 година

един нашенец отишъл във Холандия със една негова другарка която и днес е известна като клана-недоклана" и го гръмнаха като махленски плондер,от ония свинските фуски. И холандците казаха на българите как стоят нещата във ъндърграунда на БГ-то,а наште им казаха да го дуват.Е ...дойде времето да го дуват и наште БГ тарикати,дето изнасят момичета и каптагон за ЕС.

71

Анонимен

преди 1 година

До Българофил Абе, защо не виждам холандци да идват тука да работят и да учат. Защо, като не може да кажете нищо смислено, говорите глупости. Отричането на дейсвителността е част от проблема ни. За да излезем от този капан, първо трябва да приемем, че имаме изключително сериозен проблем. Иначе, само с отрицание, няма как да стане

70

Анонимен

преди 1 година

Когато мигранти се разхождат свободно в цяла България и се гонят с полицията по Околовръсното на София всички Шапкари мълчат. Все някой друг е виновен та чак и доказателства търсят, нагли са!

69

Пантути

преди 1 година

БГ-то винаги е било вафла във устата на западняка и руснака.По времето на Царя ще дадем пример,най-скъпата валута във целият свят е бил българският златен лев,,???? Факти дами и господа.И за кодош още малко факти..!!!??? По време на ВСВ единствено във България е било възможно,само за 4-ри години селско семейство дошло във окръжен град,само за 4-ри години да си купи парцел и да си построи къща единствено със заплатите от местните фабрики.Факти дами и господа,просто факти!

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 "До Анонимен МАРК РЮТЕ УВАЖАВА БЪЛГАРИЯ И ПОМАГА ЗА БОРБАТА ПРОТИВ МУТРИТЕ" __ АМИ СВЕТНИ НИ ДЕ КАК Я УВАЖАВА - НА ПРЕДНА ИЛИ НА ЗАДНА ПРАШКА ??!!!

67

От*Берлин*

преди 1 година

Бе тоз каскет, що се прави на улав...!? Всеки в България знае, че това е ИСТИНАТА! Да го набодът с бустер на Файзер , и към Украйна! Имаме Нов Холокост -Ваксинационен Бог с Вас и пазете децата

66

Българофил

преди 1 година

Ако сте ходили в Холандия, значи сте наясно,че става въпрос за едно голо поле ,където духа вятър непрекъснато и вали ! Най- големият им град е пълен с витрини с леки жени ( сигурно и мъже, но не гледах) ! Навсякъде се продава трева, но ако запалиш извън кофи шопа те гледат възмутително! А като се разболееш ти дават лед и ти казват,че нищо ти няма! Всяка държава си има своите минуси и плюсове..България има повече плюсове от Холандия, ако парите не са ти самоцел в живота!