105

Тираджия

преди 1 година

С 50 Евро се влиза при Мара Трипера от паркинга след границата.

104

Анонимен

преди 1 година

Гешев дори да не го харесвам особено много, в случая е напълно прав!

103

Падаря

преди 1 година

Кирето с месеци помпа новини (пред купените с държавни пари през министерството на спорта медии) .Седи с една щайга чушки на границата и крещи как цела Европа ядяла отрова заради нас.При йвеличен трафик и разлика от няколко тона само на спрена продукция на граница.ПРЕДАТЕЛИ РОДООТСТЪПНИЦИ!

102

Рютката

преди 1 година

Ако не представи доказателства- дело, оставка и затвор. Рюте е позор!

101

Троянската Лена

преди 1 година

Пише го в гуглетто от там го видех под новината че ЕС забранявало православието и над новината ,че исландия давали по 5000Е на месец за балкански мажага само да си лега с исландки -руси с големи очи били .Давали и по 4 ккила филе от кид .Та там пише че с 50 Евро влизаш в България или в казино в Свиленград ли беше абе нещо с 50 беше,а и имаме да убиваме енергетиката още,нале ще сме на аклумолатори за 5 милярда дето само 1 час ще стигат зимата .ПП-тотал щета!

100

Летящия Канадец

преди 1 година

ПП не спряха да пишат доноси (от гугъл ),тия търговци са много опасни лъжци.Оня ден един излезнал и вика заради хартиената бюлетина ни спрехааа.Другия направо от трибуната лъже ,че "света отивал към машините ние към хартията".Тотална нагла лъжа ЕС отдавна се връща от машини към хартия.Процеса е обратан .Хартията си е навсякъде при избори в Европа 99% гласуват вече с хартия .Машините са уязвими към машинации.Киро си го призна флашки,кодове-безкрупулни мародери алчни за пари ,а след тях потоп.

99

Анонимен

преди 1 година

До 117: ще? Ама ние ги имаме от вече 10 години. Назад си с материала.

98

Гешев

преди 1 година

Борисов, Бойко трябва да е в затвор. Така пее Нелина !

97

НЕ ВЯРВАМ

преди 1 година

ЧЕ Е САМО 50 ЕВРА

96

Анонимен

преди 1 година

Каскет оставка!

95

Анонимен

преди 1 година

Ние ще имаме нови милионери с този бизнес с мигранти.

94

Анонимен

преди 1 година

Не Холандия трябва да ти дава долазателства.А ти трябва да спреш бизнеса на определени хора в БГ,които явно ти плащат.Само в БГ, мафията има прокуратура.

93

Анонимен

преди 1 година

Ти пт САЩ също иска доказателства за Пеевски.Дадоха ли ти ги.Хора до кога ше вярвате на ГЕРБ и на прокуратурата на ГЕРБ?

92

и ся ко?

преди 1 година

Много ли е,малко ли е?Дайте ценорасписа на ЕС!

91

Мухаха

преди 1 година

ГешеФта да внимава какво говори и пише че холандците като нищо могат да намерят доказателства не само че се минава границата ни за 50 евро ами и кои полицаи участват в схемите КОЙ ВИСШ ПОЛИЦАИ ги покровителства ...... Евросъщза ни отпусна милиони за ограда а нашите ги откраднаха и сложиха 100 метра представителна имитация да я показват на европейските ни гости ... ония дето пасат трева и рупат доматето с колците ... Ама явно холандците не са от тях.

90

Селянина с колелото

преди 1 година

Значи 50 евро за минаване на граница в България не може, но 100000 евро за вкарване на три тона кокаин в Антверпен - Нидерландия може? Прасета не може, но кучета и котки може? Еми кажете колко е лимита, над който може да прекарваме контрабанда. Така де, в това холандците са спецове - там мафията си има ценоразпис за вход и всеки който не постигне лимита, не се допуска да шенгеня.

89

Анонимен

преди 1 година

Толкова е правова държавата ни, че не може да накара дори шофьорите да паркират правилно в градовете .Хахахаха...Божееее...

88

Анонимен

преди 1 година

Това не е ли работа на прокуратурата? Да се самосезира и провери? Ако холандците свършат и тази работа, тогава на наш'те за какво им се плаща?!

87

ПроСоТо

преди 1 година

ама тоя е прав да са възмущава!...За какви 50 /ПЕТДЕСЕТ/ евро става въпрос?...Милиционера знае,че подопечните му искат поне по 1000 !..Така де,да не си мислат ония ,че нашите са толкова евтини..За тва сай затръшкал гешевия!..

86

Анонимен

преди 1 година

В една нормална държоава, прокурорът веднага би подал оставка.