125

Прогноза

преди 1 година

Ако бг народът продължава да мълчи и да оставя тикви да го управляват...Северна Македония ще влезе в шенген преди нас.

124

И нагли и глупави

преди 1 година

Безочието на милиционерите ,с диплома от Симеоново за прависти, е безгранично и може да съперничи само на бездънната им неграмотност .

123

Анонимен

преди 1 година

Рюте сега и веднага ще се затича да ти намери доказателства, за да можеш да ги сгънеш само както ти си знаеш! Милиционер-правист е все едно дървено желязо.

122

Анонимен

преди 1 година

Гешефтара живее явно на друга планета. От поне шест години всички държавни лапачи около тарабата на далавери симьонов,се прибират червиви от пари. Чудят се как да ги препират. То не са заведения,магазини,паркинги , транспортни фирми и какво ли не. Всяка седмица са с нов имот,а тези си говорят за деветдесет лева.

121

Анонимен

преди 1 година

Не е 50, ами 100!И Д.П. не е Делян Пеевски, а Държавно Предприятие.

120

Ало,

преди 1 година

До Анонименти от кои си (службите)?

119

Това може

преди 1 година

До Анониментова прави!

118

И ние

преди 1 година

искаме най-после осъдени за Балкански поток, за чекмеджето с кюлчетата, за Мата Хари, за ...Пунта Мара и Шменти-капели!

117

Kuncho

преди 1 година

В допълнение нека Рюте декларира, че е решил проблема с корупцията в Холандските митници!Е, там не става въпрос за "физически" банкноти от 50 Евро:)

116

Kuncho

преди 1 година

Колкото и да не одобрявам Гешев, в случая е напълно прав!Не може "уважаван " премиер на "уважавана" държава да се изказва така!Нали Европа се смееше с право на Бойко за такива изказвания, къде е сега същата Европа!?С каква наглост, премиер на държава водеща в контрабандата на наркотици (не тези по кофи шоповете им) в Европа да говори за опазване на границите?!

115

РЮТЕ

преди 1 година

Това е образно казано ама ти си толкова ***, че не го разбра

114

Анонимен

преди 1 година

Така ще говориш тук, но за Холандия си един обикновен български гражданин. А явно Рюте е пропуснал една нула да прибави към 50 или при превода така са го разбрали.

113

Анонимен

преди 1 година

Гешев откровено се заяжда с Рюте. Това определено няма да спомогне за влизането ни в Шенген.

112

Гешев

преди 1 година

"Корупция на границата?! Чувал съм, че се говори по кръчмите, но естествено това не е доказателство, господин Рюте. Няма никаква корупция тук. Не виждам такава"

111

Хахах

преди 1 година

Много ми хареса уточнението "физическа банкнота от 50 евро", когато очевидно Рюте се стреми да олицетвори, че е много лесно преминаването на границата. Според мен иска да каже, че на митницата има корупция, което е голяма пречка за Шенген, с което и аз съм съгласен.

110

Не е лошо, кво?

преди 1 година

Според мен няма нищо лошо в това, ГП Гешев да влиза в полезрението на европейските ни партньори.

109

Анонимен

преди 1 година

Една баба казала на друга баба,а втората баба казала на внучката,която пък го споделила на един батко на улицата.Това ли са им доказателствата на Нидерландия?!Като твърдят нещо трябва да го докажат.Наши полицайчета умряха,а тея глyпоcти говорят....

108

Анонимен

преди 1 година

До 130:Вместо да твърдиш такива работи към коментари щом имаш доказателства отивай в служибите и кажи!Ако нямаш доказателства по-добре не пиши глyпоcти и измислици!!!

107

акуд

преди 1 година

а това не е ли началото на изнудването срещу България. да пусне северна македония в европейския съюз без признаване на българите в тяхната консумация .срещу пускане на нас в шенген????????.....

106

Машинации!

преди 1 година

Спреха лайковете и минусите нещо- да не се вижда как народа мрази ПП !