145

Анонимен

преди 1 година

Каскет скрий се тиквоплоклонник

144

Иван

преди 1 година

Гешев, виж си дипломата! И тя за 50 евро! По-голямо доказателство не е нужно.

143

Анализатор

преди 1 година

Тоя иска доказателства-ами шкафчето с Евро и Кюлчета злато които се виждат-не са доказателства,а иска от Министър Педседателя на Нидерландия да му се обеснява,какъв си ти за Запада,те не искат да ви виждат повече.

142

Ф.С.В.

преди 1 година

Когато някой гражданин подаде сигнал в Прокуратурата за изнудване корупция и т.н. от властимащи хора-- същата тази Прокуратура му праща писмо след 2 месеца с доводите- Нямате доказателства и поради това прекратяваме всичко по вашият сигнал -- И СЕГА ВИДИТЕ ЛИ--СЪЩАТА ТАЗИ ПРОКУРАТУРА С ГЛАВНИЯТ МАФИОТИЗИРАН ПРОКУРОР ИЗПОЛЗВА ХИТРО ТОВА-С КОЕТО СЕ ОПРАВДАВА ПРЕД СМАЧКАНИТЕ И УНИЗЕНИ ПОДАЛИ СИГНАЛ БГ ГРАЖДАНИ-А ТО Е -!-ДАЙТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ НЯКОЙ ГИ ПУСКА ЗА 50 ЕВРО ЕМИГРАНТИТЕ---ХАХА-ЦИНИЗЪМ!

141

Доказателствата

преди 1 година

Преди да умре репресирания взривил паметника на Сталин в Борисовата до армията Г.К. по ТВ каза:"Формира се НОВ черничък народ които даже може да е много и впъти по читав от този след 9.9.1945".............................Нидерландия и Йохан Кройф да Ви носят вината за геноцида над българите......????...........Имате си чернокожия Цццигаоид Христо Стоичков грееща звезда от Столипиново до Факултето дето изтреби и изтребва българския етнос и Нидерландия не иска да има нищо общо с геноцид над БГ

140

Малко факти!

преди 1 година

Киро на реди на рашков да съкрати 30% от полицаите -уж администрация ала бала.Рашков закри пограничните поделения и полицейските участъци в малките градчета .Така ПП създадоха тумни зони където до 1 час след сигнал не може да дойде полицай.ПП- е анти български проект на двама чужденци опуртюнисти и офшорни шарлатани .

139

Анонимен

преди 1 година

Как така се получи, че цели държави в ЕС са в ръцете на психопати и фантазьори?

138

Анонимен

преди 1 година

Как така ще идват от Турция с 50 евро (те не са в ЕС и Шенген) по скоро от Одрин със 100 левка да си намерят!И по важното: Как ще приемем еврото ако не сме в Шенген, и как така има държави които са в Шенген, но не са приели еврото???

137

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПо принцип, това е турска политика, да пращат мигранти към Европа, когато им платиха от ЕС, временно бяха спряли мигрантите, но само временно, докато им плащаха.

136

Анонимен

преди 1 година

Всички хванати мигранти са заловени във вътрешността на страната.

135

Анонимен

преди 1 година

И децата в детската градина знаят *** с пари в България може всичко, само ГешеФ не.

134

Анонимен

преди 1 година

Стената трябва да е висока и бетонна, ако трябва и двойна, със сензори!

133

Анонимен

преди 1 година

Може да видиш и от филма на Елена Йончева как преминават границата, срещу който филм , вие герберите врякахте преди време.

132

Ей го е

преди 1 година

"Граница" документален филм на Елена Йончева - https://youtube/watch?v=PGV0tSKQuL8

131

тя нашата прокура--

преди 1 година

--тура все няма доказателства ! То затова тя не казва кой ще бъде приет във Шенген ! И не я питат !

130

Анонимен

преди 1 година

По важното е,че между Турция и Шенгенското пространство поне до сега са средно 1000 км.Кои ли им носят визите и паспортите на мигрантите в торба,някои трябва да ги съпътстват е логично за логистика на предвижване и транспорт,че да им ги предадат в последна точка на маршрута при пристигане на Шенгенската граница за да са приети в това пространство и оформени списъчно мигранти по клаузи,че също да ги съпровождат за разстоянията и преминаванията докат стигнат от точка Т до точка Ш за минаването им

129

ИМА ВИДЕО

преди 1 година

КАК МИНАВАТ С ДЪЛГА СТЪЛБА, ПОСЛЕ БУТАТ СТЪЛБАТА ОБРАТНО И В КОЛОНА ПОЕМАТ ВЪВ ВЪТРЕШНОСТ НА БГ

128

Е тоя път...

преди 1 година

...ще накарате някой шашав холандски депутат да ви направи видео клипа на турската граница и тогава пак ше го пращаш на ФБР и ще пищиш, че е фалшив записът. Андрешковски номера.

127

svetlio

преди 1 година

Само гешеф не знае как се минават границите ни!

126

Анонимен

преди 1 година

Гешеф.....,,Искаме доказателства за кражбите на ГРАБ.".....В Европейската Прокуратура се чул нестихващ смях.