129

На тоя

преди 1 година

Му трябва лекар.

128

Случаен минувач

преди 1 година

Ако машинното гласуване беше толкова добро, щяха да го въведат навсякъде в Европа. Нищо подобно - дори Конституционният съд в Германия го забрани. ПП бранят машините, защото си дават сметка, че вървят по пътя на НДСВ. Също така и на Бареков, а защо не и на Валери Симеонов. И Марешки е там с неговата "Воля". И Волен с "Атака". И Мая. Някой помни ли, че преди 6-7 години Бареков имаше собствена партия? Че и успя да влезе в парламента roвeдoto, взе 10%.

127

Хмм

преди 1 година

Не влизаме заради теб КП!

126

БОЙКОТ НА ХОЛАНДИЯ..

преди 1 година

БОЙКОТ НА ПП.......БОЙКОТ НА ПРОМЯНАТА........ ДА СИ ВЪРВЯТ В ХОЛАНДИЯ....!!

125

Анонимен

преди 1 година

Браво Петков. С тебе сме. Заради избирателите на ГЕРБ-ДПС ще чакаме пак по 5 часа на границата с Гърция през лятото.

124

Емо

преди 1 година

Преди около 20 г. Емил Димитров ревизоро беше за 6 месеца началник на Митницата. Бешу уволнил цяла смяна на К. Андреево, защото бяха пуснали 50 камиона без никаква проверка, без да ги запишат, че са минали дори, 30 души митничари, отделно има и гранична полиция и всички са в кюпа. Същата работа беше и все още е и на Кулата, оттам влизаха контрабандните пилешки бутчета на Пилето. Истината е, че това е държавата на мажията и тна корупцията, евалла на холндците, че го казаха, но.., и какво от това

123

ВЛИЗАЙ В КАЗАРМАТА

преди 1 година

КОГА ЩЕ СИ ИЗПЪЛНИШ ДЪЛГА КЪМ БЪЛГАРИЯ..??....... ИЗМАМНИК КОРУМПИРАН....

122

Кирчо

преди 1 година

Странно е, че някой още не те е хванал на улицата и не ти е счупил гръбнака.. гнусар хленчещ, и за чистач няма да ставаш ако те наемат, само ще хленчиш.. ***

121

Анонимен

преди 1 година

Днеска колко човека се самоубиха от светлото евробъдеще което е без бъдеще за българския етнос ? Пазете мостовете . Светлото бъдеще идва .

120

до 152

преди 1 година

Ти на кой свят си бил преди 20 г? Кой да ни приеме в Шенген преди 20 г., като преди 15 г. влязохме в ЕС? Абе четете , бе, не като чукчи само да пишете!

119

истина

преди 1 година

Става ми вече лошо като го видя - дадохме му шанс и видяхме че не става за нищо, защо се натиска пак

118

Анонимен

преди 1 година

Заради вас не влизаме продажници такива , как не ви е срам да се показвате

117

Петко Петков

преди 1 година

Какъв убавец,на тати гения,ти си най добрия,не ги слушай тати,целият български народ е срещу тебе защото ти завиждат тати

116

АЙСИКТИР КИРО

преди 1 година

Пиар бомба която съда разби на пух и прах незаконното изгонване на лабораторията.И докога Все Борисов ще ви е виновен. Та от 2 години герб са извън властта бе аматьор. Ти си виновен, защото когато лъжеше Европа ,че България е най корумпираната страна, как сега да ни пуснат в Шемген. Една лъжа повторена 100 пъти за разумните си остава лъжа,но овцете ви се връзват,За това и Еврозона няма да има.

115

Анонимен

преди 1 година

Не влизаме в Шенген заради Петково и Кирчово и Кокорово.

114

Психиатър

преди 1 година

Патологичен лъжец! Няма лечение. Вродено е!

113

До 129

преди 1 година

ЧУВАЛИТЕ С БЮЛЕТИНИ СЕ ПРЕНАСЯТ ОТ СИК В РИК ЕДВА СЛЕД ПРЕБРОЯВАНЕТО ИМ И ПРОТОКОЛА, ПОДПИСАН ОТ ВСИЧКИТЕ 8 ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПАРТИИТЕ. НОСЯТ СЕ, ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРЯТ ПРИ НУЖДА. ТАКА Е И В ЦЯЛА ЕВРОПА, ВКЛ И В ХОЛАНДИЯ.

112

Ганди

преди 1 година

Канадска ливада,с Българско гражданство,бледо копие на политик

111

Анонимен

преди 1 година

Хайде и тоя пое по стъпките на Тиквата, Доган, ПееЦки, Ниновица, Копейкин, Сайдера и т.н. Росенец и скАпо там Андреево са като капка в морето на фона Чекмеджета, Хемус, Гешевта и т.н.Да не говорим за ежедневното НЕслучайно разпределените дела в съда, корумпираната правосъдна система.Абе пълна ТИНЯ е тая държава. Да изхвърлят Бг от ЕС защото в Бг оправия НИКОГА няма да има с този турбо проост народ.

110

муспи

преди 1 година

В огромния форум няма и дума че евреите държат всички - Европа, Америка и България, вече с особена, доказвана през вековете умраза. Има и нещо приятно в това блато, Европа ще изчезне преди нас.