44

Анонимен

преди 1 година

Европейските държави за пореден път са изиграни от верния си приятел САЩ.Сигурен съм,че щатите ще купуват милиони тонове руски петрол на цена от 62 долара примерно.Просто си осигуряват да нямат конкуренция,която да вдига цената.Сега ще си пълнят празните нефтени кладенци,изчерпани преди 30 години.Естествено ще купуват през посредници и няма да пренасят директно петрола,ще го оставят да отлежи някоя и друга годинка в страна посредник и после ще си го дръпнат

43

БАНко

преди 1 година

СЛЕД ЗАПЪЛВАНЕ НА ХРАНИЛИЩАТА ЗА ГАЗ ЦЕНАТА ТРЪГНА НАДОЛУ , СЕГА , БЕЗ РУСКИ ЕВТИН ГАЗ ,ТРЪГВА НАГОРЕ !!! ПРАВЯТ ГО АМЕРИКАНЦИТЕ , ПЕЧЕЛЯТ ЗА СМЕТКА НА ГЛУПАВА ЕВРОПА !!! БАЙДЪНЧО УХАЖВА МОДУРО ЗА ПОВЕЧЕ ПРОДАЖБИ , А ДО ВЧЕРА БЕШЕ ЕМБАРГО !!! ТЕЖКО И НА ЕВРОПАТА С УПРАВЛЕНЦИ КАТО УРСЪСЕЛ ФОРДОЛНОЛАЙНО !!!

42

АТАКИСТ

преди 1 година

до СССР Очень хорошо, брат!

41

До Атакист:

преди 1 година

В този сайт пускат да пишат най-пропадналата прослойка от грантаджиите на ДБ и американските НПО-та. По принцип, техният "елит" пишат коментари в Дневник и си бият един на друг плюсове, а тук пращат да пишат пияниците, наркоманите и скандалджиите, които те самите не могат да търпят. Знам ги по имена - всичките са навързани като свински черва във Фейсбук със същия пpoсташки стил пишат постове там. Иначе, най-безсмисленото време за изкарване на Събота и Неделя е караница с пропадналли сopocoиди.

40

СССР

преди 1 година

До: Красиво е да гледаш как някои хора тук които живеят само за това да видят колко лайка имат на поста си, сега тънат в агония..Отговор: Тези хора съвсем скоро ще претърпят метаморфоза - скоро хедонистичния им начин на живот ще бъде разбит на пух и прах.. отрицание- депресия а после смирение и примирение със студената реалност ги чака

39

Анонимен

преди 1 година

Ще стане по скъпо за хората....

38

АТАКИСТ

преди 1 година

Красиво е да гледаш как някои хора тук които живеят само за това да видят колко лайка имат на поста си, сега тънат в агония, защото някой им е хакнал системата за оценяване на коментарите на тия от сайта. Муахаххахахахааххахахахахаххххаа....

37

По скъп бензин

преди 1 година

Това ще получим ние. Ако пазарната цена на нефта е над 60 долара за барел, ние, като верни сателити на САЩ и ЕС ще искаме на купим нефт от Русия за тавана от 60 долара и просто няма да получим. Лукойл ще трябва да внася по-скъп нефт и цените на горивата ще тръгнат нагоре.

36

някой

преди 1 година

Ами ако се получи обратния ефект- Русия пуска петрол под 45долара и на следващия ден спират 17000 сонди за шистов нефт в САЩ и тогава какво става с обслужването на заемите за 500млрд долара в този бранш.А пък и ако СА го подкрепи става интересно.

35

СССР

преди 1 година

Общественото мнение стана май рязко безинтересно след като спряха лайкове/дислайкове)) ? Зомбиленд.. не се оставяйте на троловете да определят общественото мнение!!!

34

Рай за посредници

преди 1 година

Сега е време да се регистрира една офшорка на Сайшелските острови, да купува руски и саудитски нефт и да продава микса с печалба. Но мисля че Ердоган ще го направи това най-лесно. И Русия, и Либия и Саудитска Арабия са му наблизо.

33

Нищо няма да излезе

преди 1 година

от това. Русия няма да продава нефт под пазарните цени. Ако от ЕС откажат да купуват руски нефт, другите износители веднага ще вдигнат цените. По-скъп бензин - това ще получим ние.

32

СССР

преди 1 година

Ок как ще наложат този таван точно? Смешковци)) русия просто няма да ви пава.. тогава не само на студено, но и на гладно ще ми седите ))

31

Поредната глупост

преди 1 година

Русия пренасочва износа на енергоносители на изток. Китай вече внася от Русия толкова нефт, колкото и от Саудитска Арабия. А ЕС, ако не купуват по пазарни цени, няма и да получат. Да се оправят както знаят (и ние в това число).

30

Анонимен

преди 1 година

Американските геьове които се женят мъж с мъж да не се правят на мъже,плашат гаргите на Путин )

29

айде бе

преди 1 година

До Анонимен 48 Направо ме уби от смях, че то има ли руски стоки...

28

Анонимен

преди 1 година

Палячовци. Десет години санкции налагате, сега щели да спират. Почнахте да купувате от Мадуро. Димокръсито и икономиката ви е все с тавани. Таван на дълга е трилиони и няма връщане.

27

Анонимен

преди 1 година

Принципно това е една от причините САЩ да провокират тази война в Украйна.Да продължат да налагат своите условия, цени и политика. А европейците да го правят като вятъра.

26

Анонимен

преди 1 година

Интересно как ще реагират арабите, ако Русия залее европейския пазар с петрол на цена под 60$...

25

СССР

преди 1 година

ЕС си проси евтини енергоресурси :D.. Позора е че клеква от 1 все пак човек :D... Жалко за такъв ЕС