130

Ехо

преди 1 година

Тука много ***. Много сородоидни ***. Русия била комунистическа. Руската армия била избита. Русия свършила оръжията и боеприпасите. Русия ще плаща репарации. САЩ да са плащали репарации на някого. Силния само взема, той не плаща.

129

Е да бе

преди 1 година

Ама след като напуснете Украйна, и започнете да й плащате репарациите !

128

Анонимен

преди 1 година

Бг бизнеса ще купува по евтино и ще го продава на ЕС с двойна печалба.

127

българин

преди 1 година

Да , на Марс има купувачи за твоя нефт , *** !

126

Анонимен

преди 1 година

Те си имат купувачи. Не ги мисля тях. Ние сме за оплакване - с нашите продажни политици.

125

Психиатър

преди 1 година

Фобака е абсолютно те-ле.. Не гледа какъф ще го яде, важно на руснака да е зле.

124

До нацистите

преди 1 година

Според някой си Андрийи (в акта за раждане сигурно е Андрей), целта е икономиката на Русия да бъде унищожена възможно най бързо ?!? Този профан да не гледа в чуждото а да каже какво става с украинската икономика. Колкото до Русия....Така си мислиха и Наполеон и Хитлер ! Накрая руското знаме се вееше в Париж и Берлин ! Между другото дойде ли тока в Оокрайната ? А водата ? Интернета наред ли е ? Парното ще тръгне ли скоро ? Защото зимата (Руската) пристига.

123

ДА ВДИГНЕМ ЦЕНИТЕ

преди 1 година

Най-доброто решение за всички производители и най вече за търговци на енергия мисля че цена от 5лв. За литър нафта е превъзходна. И 1.50лв. за киловат електро енергия. Да живее либералната демокрация

122

руска мечтъ

преди 1 година

ама и за руските москвичи щяло да има записани за 10 г напред

121

Крим не е руски

преди 1 година

защо светлото руско бъдеще започва все с ЩЕ..ха.ха

120

Анализатор

преди 1 година

Намерил купувачи но на каква цена не казва-Турция например постигна 25 процента по ниска цена,Китай също и така ще изнудват Путин и без пари ще им я дава-това не е като да доиш Европа.

119

Анонимен

преди 1 година

пффф дообре, прогнили рашисти

118

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия спре износа, нефта ще стигне 500 $ и бензина 50 лева по бензиностанциите. После ще продава като скочи.

117

Анонимен

преди 1 година

Аз съм съгласен да сложим таван на цените на нефта 60$, ама не само на руския. На всичкия. А де? Ама сега нефта ще мине 200$ за барел - а на бас. Европа се дозакопа, ама яко.

116

Анонимен

преди 1 година

Той петрола струваше и по 25 долара на барел, а руската икономика даже и не се задъха, а сега на 60 долара направо ще е като добре разработен двигател, който си има достатъчно мощност, но ще се откаже от глезотията да му се подава нитро за свръх мощност. То между другото няколко от украинските олигарси търгуват с нефт от роснефт и едва ли ще настояват на таван от 60 долара, а ще си го вземат както е сега по 100 долара. Поредната безмислена и9и0тия на сатанистите от САЩ и ЕС!!!

115

Анонимен

преди 1 година

Нефт и наркотици не се продават, те се търсят...

114

Анонимен

преди 1 година

Еми намери си джуджже. Какво ни се обясняваш. Ама ние пък /Европа/ ,ще прекратим вземането на стоки и стокообмен с тези които ви вземат петрола:)) Успех

113

Анонимен

преди 1 година

"Властите" на Изюм в Харковска област ще преименуват улиците "Пушкинская" и "Суворов" на улиците "Бандера" и "Петлюра"Така улица "Московская" ще стане улица "Иван Мазепа", площадът на Революцията-площад "Героев кръг",улица"Ломоносов"- "Роман Ратушни", улица "Пролетарская" - "Лондонская", улица "Горки" - улица "Виталий Смоляров", улица "Тургенев" - улица "Джохар Дудаев", а улица "Волоха" ще стане "Хетман Полуботок".Върха на абсурда е, че улица "Камчатская" ще бъде преименувана на улица "Аляска".

112

Анонимен

преди 1 година

"Властите" на Изюм в Харковска област ще преименуват улиците "Пушкинская" и "Суворов" на улиците "Бандера" и "Петлюра"

111

Вую

преди 1 година

Къде е пзарната икономика на педровците "демократи" И пак ще за хапят хурката!!!!